Tax.lt narys Radionas

R
Tax.lt narys nuo
2007-04-12
Radionas
forume parašė 5 žinučių

Naujausios žinutės:

2007-07-01 12:54 Programinė įranga » Buhalterinė programa "Centas" » #413706
Tegu jis turi tuos pinigus, bet formaliai parodyk kad išėmė ir įnešė. Eik mokėjimai - kasa -
2007-06-30 12:59 Programinė įranga » Buhalterinė programa "Centas" » #413656
Čiki Vasare tai taip kaip reikia, visos korespondencijos, visi registrai, visi įrašai savo vietose
O del numeriu, tai numeriai tame pačiame registre negali pasikartoti. Man su S/F buvo panašiai. Nusistatyk automatinę dokumentų numeraciją ir neturėsi pasikartojančių numerių.
O rezervas - jei radau klaidą tai pirmiausia darau rezervą (net jei jau tą dieną dariau, tai darau tik pridedu dar gale kokį nors ženkliuką kad atskirčiau nuo pirma padaryto). Tada persižiūriu kas ne taip yra, ištrinu įrašą ir vėl pervedu iš naujo. Tik trink tą dokumentą ir iš ten kur įvedei. (pvz. Valiutos konversija įsiveda per mokėjimai/pavedimas, o rezultatas matomas ir pavedimuose ir įplaukose į saskaitą. Trint reikia pavedimą)
Vėl tikrinu, jei negerai - ieškau nustatymuose kur padėt varnelę arba klausiu Edlontos
Čia irgi galioja Merfio dėsniai - kuo daugiau privesi, tuo daugiau reiks taisyt ...
[quote="vasare"]

Radionas rašė: Manau, kad lauk bėdų. Iš patirties žinau, Cente reikia dasivesti taip, kad viskas sustotų čiki vien įvedus pirminius dokumentus.
O šiap nepamiršk daryt rezervo. Aš darau kasdien smile padeda ... smile


Radionai,kaip suprast kad viskas sustotų čiki?Rezervus ir aš dažnai darau,bet būna,kad per vieną dieną daug susivedi ir gaila būna pradėti iš naujo.
2007-06-30 12:26 Programinė įranga » Buhalterinė programa "Centas" » #413652
Su savininku nezinau, bet darbuotojam dienpinigius as skaičiuoju per Darbo užmokesčio vienkartinius priskaitymus. Turiu apsirašęs kaip standartinę operaciją. (tik nusistatyk kad neskaičiuotų SODROS ir GPM) Tada prieš išmokėdamas duodu perskaičiuot darbuotojui DU ir pasirenku išmokėt DU ar į kortelė ar KIO. O ten korespondencijas pasitaisysi kaip nori.
Beje, gal žinai koks dienpinigių kaip pajamų rūšies kodas pg. GPM Įstatymą? Pernai bandžiau F0573 su Centu sugeneruot. Beveik gavosi. Klaidos buvo tik todėl, kad trūko kai kurių priskaitymų kodų, tai gavau per daug eilučių vienam darbuotojui. Bet aplamai per pusvalandį deklaraciją turėjau, dar per valandą pasitikrinau ir viskas. smile

minora rašė:

Radionas rašė: O avansą išdavei išrašydama KIO?

minora rašė: Norėjau paklaust,kaip parodyti savininko atsiskaitymą avansinėje apyskaitoje.Pvz.savininkas išvyko komandiruotėn,jam kaip atsk.asmeniui D2435 išdaviau avansą K272.Kai grįžo,surašiau raštą,tada D 6118,o K 2435.Šį įrašą BŽ padariau ranka,bet į avansinę apysk.jis neįsitraukia.Ką ne taip darau?AČIŪ.

Taip.KIO nurodžiau kaip atsk.asmenį 2435.Dabar bandau traukti per gautus mok.dok.,į apysk.traukia,tik nežinau ar bus gerai,nes tai tik dienpinigiai.
2007-06-29 21:50 Programinė įranga » Buhalterinė programa "Centas" » #413622
O avansą išdavei išrašydama KIO?

minora rašė: Norėjau paklaust,kaip parodyti savininko atsiskaitymą avansinėje apyskaitoje.Pvz.savininkas išvyko komandiruotėn,jam kaip atsk.asmeniui D2435 išdaviau avansą K272.Kai grįžo,surašiau raštą,tada D 6118,o K 2435.Šį įrašą BŽ padariau ranka,bet į avansinę apysk.jis neįsitraukia.Ką ne taip darau?AČIŪ.
2007-06-29 21:32 Programinė įranga » Buhalterinė programa "Centas" » #413621
Manau, kad lauk bėdų. Iš patirties žinau, Cente reikia dasivesti taip, kad viskas sustotų čiki vien įvedus pirminius dokumentus.
O šiap nepamiršk daryt rezervo. Aš darau kasdien smile padeda ... smile

vasare rašė:

Andron rašė:

vasare rašė:

vasare rašė:

Andron rašė:

vasare rašė: Sveiki,
kai įvedžiau šiais metais dokumentus su numeriais kurie buvo ankstesniais metais,ankstesniuose metuose bendrajame žurnale dingo korespondensijos,nors peržiūrėjus gavimus,tie dokumentas yra.Tai ką dabar daryti ir kaip atstatyti šita dalyką? smile

Gali būti, kad dingo ne dėl to.
O dėl to, kad padarėte ankstesnių duomenų archyvavimą.

Lyg ir nedariau jokio archyvavimo.Kokiu budu galejau padaryti archyvavima?Irgal yra galimybe isarcivuoti?

Išarchyvavau,bet deje deje,niekas nepasikeitė.Ir dar,kodel pardavus prekę su marža žemiau savikainos,rodo minusinį PVM nuo maržos,o ne 0?

Tada siųskite savo dabartinį ir kelis ankstesnius rezervus į help@edlonta.lt
Dėl maržos mažiau savikainos - teks patobulinti algoritmą smile

Ačiū,Andron,rankiniu būdu susitvarkiau.Jeigu dar kils problemų,atsiųsiu.Dėl maržos,didelis ačiū,jeigu patobulinsit smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui