Tax.lt narys Nemas

N
Tax.lt narys nuo
2015-04-30
Nemas
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2015-04-30 21:57 Darbo teisė » Išėjimas iš darbo » #1271364
Ači,ū Alina. Tuomet dar vienas klausimas, ar galiu rašyti prašymą dėl atleidimo š darbo, pvz šiandien, bet, kad atleistų tarkim po 14 dienų? Nors ir esu ant biuletenio?
2015-04-30 08:09 Darbo teisė » Išėjimas iš darbo » #1271127
Sveiki, reikia šiek tiek pagalbos. Šiuo metu turiu nedarbingumo lapelį, bet, prieš pat išeinant ant vadinamo biuletenio, santykiai su darbdaviu pasidarė gan įtempti. Esu vadinamas fūristas ir darbo sąlygos pasidarė radikaliai skirtingos nei darbinantis. Grįžus i LT man priklauso 45 valandos poilsio, bet prasidėjo pastovus reikalavimas atvykti į darbą ir tvarkyti automobilio problemas, ko pasekoje visiškai nebelieka laiko savo asmeniniams reikalams. Nekalbam apie juodus važiavimus ir panašiai. Po eilinio mano atsisakymo atvykti vakare po darbo užkurti šaldytuvą buvo liepta ant rytojaus susirinkti savo šmutkes iš automobilio. Nesvarbu, jau ir pačio kantrybė buvo dugne. Darbdavys visiems dabar trimituoja, kad atleidžia iš darbo, bet labai nori, kad išeičiau pats. :) Paklausus dėl 2 sav. atidirbimo dar pasilieka galimybę, kad reiks atidirbti jei labai prireiks.

Klausimas: Ar būdamas ant biuletenio galiu prašyti mane atleisti iš darbo? Ir ar nenutruks apmokėjimas už biuletenį, jei liga tęsis jau po išėjimo iš darbo? Dėkui iš anksto.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui