darbas uzsienyje

E
eli33 5
2006-04-20 13:57 eli33
Laba diena, susiduriau su problema kuriai skubiai reikia rasti sprendima. Musu imoneje dirba darbuotojas kuri akcininkai savo sprendimu siuncia dirbti direktoriumi i imone kuri randasi Airijoje. Tai ne dukterine imone tiesiog musu imone ten turi akciju paketa. Kaip tvarkingai ir protingai surasyti darbo sutarti ar koki tai prieda prie sutarties. Musu deleguotas zmogus ten taip pat dirbtu pagal darbo sutarti. Kokiais istatymais ir nurodymais vadovautis, gal kas turite tokio pobudzio patirties.

Is anksto dekoju uz patarimus.
Jolke Jolke 1309
2006-04-20 16:16 Jolke
...darbuotojo nuoma smile girdėjau apie tokias įmones iš kurių firma gali išsinuomoti žmogų tam tikram darbui. Įmonės sudaro sutartį, įmonė kuri išsinuomoja moka pinigėlius įmonei kuri išnomuoja pagal sąskaitą faktūrą, o atlyginimą žmogui moka įmonė kuri jį išnuomoja smile iš tikrųjų man tai skmanba nerealiai.
Čia pas jus situacija kaip ir panaši gaunasi smile Iš tikrųjų tai neįsivaizduoju kaip apiformint tokią jūsų situaciją. Juk darbuotojo nesiunčia pirmoji įmonė tai nebus komandiruotė, faktiškai tai net nėra susiją su jūsų įmone. smile Jei abi įmonės būtų Lietuvoj, tai tiktų antraeilės, bet kai ne Lietuvoj...
L
Lea_deleted 1608
2011-04-15 11:30 Lea_deleted
o ką kolegos, kas nors dairosi į greit atsiveriančią Vokietijos rinką darbelio? smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui