Ar gali būti piniginės baudos už neatneštą lapelį su parodymais?

E
erikamac 1
2009-01-20 16:51 erikamac
Laba diena, norėjau paklausti, gavome atsiskaitymo lapelį už patarnavimus. Karšto vandens ankstesni ir dabartiniai skaičiukų parodymai buvo 57 kūb.m., skirtumas 1 kūb.m. ir vandens pašildymo suma įrašyta kaip už 1 kūb.m. Paskambinus namų ūkio bendrijos buhalterei ir paklausus, kodėl taip parašyta ir kodėl ta suma priskaičiuota prie bendros sumos, jinai atsakė, kad tai yra kaip bauda už tai, kad jai nebuvo priduoti karšto vandens skaičiukų parodymai, nors karšto vandens mes jau puse metu nenaudojame. Ar gali būti piniginės baudos už neatneštą lapelį su parodymais?
amadina22 amadina22 19757
2009-01-20 17:27 amadina22 2011-09-11 06-07

erikamac rašė: Laba diena, norėjau paklausti, gavome atsiskaitymo lapelį už patarnavimus. Karšto vandens ankstesni ir dabartiniai skaičiukų parodymai buvo 57 kūb.m., skirtumas 1 kūb.m. ir vandens pašildymo suma įrašyta kaip už 1 kūb.m. Paskambinus namų ūkio bendrijos buhalterei ir paklausus, kodėl taip parašyta ir kodėl ta suma priskaičiuota prie bendros sumos, jinai atsakė, kad tai yra kaip bauda už tai, kad jai nebuvo priduoti karšto vandens skaičiukų parodymai, nors karšto vandens mes jau puse metu nenaudojame. Ar gali būti piniginės baudos už neatneštą lapelį su parodymais?


Kiek girdėjau, jei duomenys nepateikiami, tai skaičiuojama pagal normas, lyg nebūtų skaitiklių. Ir ta norma tikrai ne vienas kubas, o daugiau.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui