Sportas - sėdėjimas prie kompiuterio vs. lieknėjimas

G
g7sportas 1
2010-12-01 15:18 g7sportas
Sveiki,
Visiems ir visoms užsisėdėjusiems prie kompiuterio norime pasiūlyti kažką įdomaus.

Dviejų savaičių apimčių mažinimo programą „Lieknėjimo akademija“ ir Jums pirmiesiems norime papasakoti apie šį šiuolaikinį, greitą ir natūralų būdą padailinti savo figūrą.

Programos metu pasiekiamas ilgalaikis efektas, atsikratoma kelių kilogramų svorio, o viso kūno apimtys susumavus sumažėja net iki 30 centimetrų. „Lieknėjimo akademijoje“ gali dalyvauti vyrai ir moterys, norintys natūraliais būdais padailinti kūno linijas, sumažinti antsvorį ir pagerinti sveikatą per labai trumpą laiką.

Programos efektyvumas – 100%
Jei nesulieknėsite pinigus grąžinsime!

„Specialiai šiuolaikiniu tempu gyvenančioms moterims sukūrėme greitą ir natūralų būdą patobulinti savo figūrą, tai tarsi greita piliulė norinčioms savo gyvenimą pakeisti čia ir dabar. Programoje naudojami seni, laiko patikrinti, bet ilgainiui užmiršti lieknėjimo metodai, nenaudojame jokių cheminių preparatų, viskas čia yra natūralu ir atėję iš gamtos“, – sakė viena iš programos kūrėjų, sveikatingumo klubo „G7 Sportas“ trenerė ir kineziterapeutė Agnė Samienė.

Programos metu vyksta riebalų deginimo treniruotės, užsiėmimai su didžiaisiais kamuoliais, giluminio kvėpavimo užsiėmimai (jie sukurti jogos-body flex pagrindu), pirties ir Pu-erh arbatos gėrimo ceremonijos. Šis procedūrų kompleksas po dviejų savaičių atneša puikius rezultatas: sumažėja apimtys, padaugėja energijos, atsiranda viso kūno lankstumas ir lengvumas, gera nuotaika bei atsipalaidavimas.

Programos „Lieknėjimo akademija“ dalyviams bus dovanojama natūrali „DSM – Dead sea minerals“ kosmetika. „DSM“ kosmetika – tai naujausių technologijų, ypatingos sudėties mineralų bei negyvosios jūros purvo derinys.

Programa startuoja jau gruodį
Pirmoji programa startuoja gruodžio 6 dieną. Renkamos rytinės (nuo 9 val. ryto iki 11 val.) ir vakarinės grupės (nuo 19 val. vakaro iki 21 val.). Vienoje programoje gali dalyvauti iki 30 žmonių.
Norinčias dalyvauti kviečiame registruotis telefonu: 8 670 00393.
Programos kaina 299 Lt.

Norinčiąsias sulieknėti kviečia į nemokamą sveikos gyvensenos ir mitybos specialisto Pauliaus Velaikio konsultaciją, kuri vyks gruodžio 6 dieną, 18 val., V. Grybo gatvėje 7, Vilniuje. Nemokamos konsultacijos lieknėjimo klausimais dar bus teikiamos el. paštu lina@grybo7.lt.


Apimčių mažinimo programos „Lieknėjimo akademija“ sudedamosios dalys:

Raumenų tempimo ir gilaus kvėpavimo mankšta pagreitina visus organizmo apykaitos procesus. Stiprus pilvo įtraukimas ir išpūtimas masažuoja pilvo organus. Tai vienintelė technika, kuri stimuliuoja vidaus organus ir verčia juos dirbti efektyviau. Išnyksta maudimas pilvo apačioje, nebepučia pilvo, atsikratoma vidurių užkietėjimo bei virškinimo problemų.
Gilus kvėpavimas didina deguonies koncentraciją kraujyje. Taip stiprinama imuninė sistema. Giliai kvėpuojant ir įtempiant raumenis reikiamoje vietoje tirpdomi riebalai (celiulitas).

Fizinio aktyvumo treniruotė su padidintu deguonies kiekio sunaudojimu skatina riebalų deginimą. Pratimai atliekami nedideliu tempu naudojant bazinius aerobikos elementus. Šio užsiėmimo metu siekiama kvėpavimo sistemos stiprinimo, riebalų deginimo, kūno formavimo, nervinės sistemos sustiprinimo bei streso nuėmimo.

Procedūros pirtyje sušildo visą kūną, giliai esančius organus, kaulus ir sąnarius. Gausus prakaitavimas išvalo organizmą nuo nereikalingų medžiagų patekusių iš aplinkos.

Pratimai atliekami su kamuoliu yra ypač efektyvūs siekiant reguliuoti raumenų formą, gerinti medžiagų apykaitą, ugdyti laikyseną, susikaupimą bei dėmesio koncentraciją.
Aradija Aradija 10365
2010-12-01 15:51 Aradija
nu va - ir vel išdurė - atsidariau tema galvojau kad jau viskas super stebuklingas metodas kaip sedint prie kompiuterio suleknesiu smile o cia matai jiems reikia eiti sportuoti, spec. pratimus daryti ir t.t. - visame tame aprasime pasigedau sedejimo prie kompiuterio smile
mariska mariska 8625
2010-12-01 15:54 mariska 2011-09-11 07-03

Aradija rašė: nu va - ir vel išdurė - atsidariau tema galvojau kad jau viskas super stebuklingas metodas kaip sedint prie kompiuterio suleknesiu smile o cia matai jiems reikia eiti sportuoti, spec. pratimus daryti ir t.t. - visame tame aprasime pasigedau sedejimo prie kompiuterio smile


Aš irgi smile
Individas Individas 8613
2010-12-01 16:35 Individas
Bet ot tai moteriškės...
Joms bet koki pusgaminį tvarkingai supakuok, užrašyk "stebuklingas" ir prastumsi be problemų. smile
Nugi žmogus aiškiai parašė:
"padailinti savo figūrą".
O padailinti galima dvejopai.
Ir į viena ir į kita pusę.
O jau jei nori sulieknėti tada prašom į lieknėjimo akademiją, kur tvarkingai nulups beprotiškus pinigus,o paskui paaiškins,kad kadangi nesilaikei nurodymų sulieknėti nepavyko.
Mes labai apgailestaujame. smile
Aradija Aradija 10365
2010-12-01 16:52 Aradija
na bet visgi sumokejus 300 lt - tai reiskia ir suvalgysi maziau 300 lt smile o uz 300 lt iseina nemazai sokolado smile tad jei kiek jo nesuvalgei - tai ir nepastorejai - reiskias jau sulieknėjai smile
I
int123 1
2010-12-09 16:42 int123
O kur geriausia vaziuot slidinet?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui