Kaip rasti buhalterio darbą?

KJurate KJurate 6546
5 2015-10-30 13:26 KJurate
Žmogus paklausė ar yra legali galimybė įgyti patirties? O jūs už jį priimtas sprendimus!
Mano sūnus studijų metu ėmėsi visų darbų, kurie SUSIJĘ SU JO profesija... Netgi, kai tai buvo ekonomiškai nenaudinga, bet PRAKTIKA!
Ir ignoravo pelningus, bet pašalinius darbus...
mariska mariska 8625
3 2015-10-30 13:46 mariska 2015-10-30 13-50

Luka_Paciolis rašė:
Pritariu, kad žiauru kai pradeda prostrigauti moterėle su praplautomis smegenimis.



Luka_Paciolis, vietoje mano smegenys ir nepraplautos. Tiesiog mano yra viena patirtis Jūsų yra kita patirtis. Aš vienaip suprantu pasaulį ir jo vertes, o Jus kitaip..... Kuri teisi? Iš kiekvienos parapijos bokšto žiūrint - kiekviena. Tai nereikia rėkti, kad bokštas kreivas... tiesiog jie ant skirtingų kalvų stovi ir skirtingus horizontus mato.


Luka_Paciolis rašė:
Tai atsiprašau, kaip su tokiu oponentu dar galima diskutuoti, kaip tik tvoti tiesiai į kaktą kad niekų netaukštų


Aš šalmą gerą turiu, kur nuo akmenų griūties apsaugo ir net rožinis..... tai atlaikysiu smile smile smile smile



Ech.... merginos.... na ir užpuolėte mane.... viskas įsivedu taisykle PPP smile


P.S dar prie PPP

čia Jums visoms smile smile (nuoširdžiai)

V
virbuh 8112
2 2015-10-30 13:59 virbuh
Viskas priklauso tik nuo pačio žmogaus. Vienam lemta būti tokiam aktyviam kad gali ''kalnus nuversti'', net pinigų neturėdamas. Kažkaip sugeba įtikinti, turi gerą iškalbą protingai mąsto ir labai landus. Jis žino ko siekia ir pasieks be jokių nusivylimų.
Kitų būdas labai flegmatiškas, jiems nesiseka, jie nepasitiki, mato tik blogybes patys mažai ką daro. Jie pagal savo būdą, gavę darbą dirbs nors ir už dyka, nes jie kito varianto nematys. Ką mes žinom, koks kieno būdas? sakykim: Luka ar Linda super aktyvios jos optimistės ir joms visur ir viskas sekasi ir seksis. Jų toks būdas.
Ką mes žinome koks Mariškos būdas? Ji rami ir patriotiškai mąsto,( apie diplomus tai teisybę rašo)kad nereikia būti rankų sudėjus ir nors ir už minimumą padirbėti galima. Ar tai smerktina? Kodėl reikia taip kategoriškai niekinti? Gal ji turi ryšy su kaimu ir tos problemos jai gerai žinomos.
Net ir mieste gyvendamas gali žinoti kas yra skurdas, kai neturi už ką į toliau esantį darbą nuvykti ir renkiesi artimesnį kur beveik dykai dirbsi. Ne visiems gali sektis.
Giminaitė po mokslų dirba mieste už minimumą, bet patiria labai didelį nevertinimą galima pavadint tyčiojimusi ir dirba vien tik kad patirties įgauti, kai kitos iš to darbo bėga tuoj pat. Ar tai blogai? Jos toks būdas ir ji neturi pasirinkimo. Su ašaromis, bet dirba, nenori grįšti į provinciją.
Pasaulis margas, o žmonės dar skirtingesni. Būkim atlaidesni vieni kitiems. Nusišypsokim.
Byla Byla 12118
2015-10-30 14:35 Byla
Pilnatis, kolegos, pilnatis... smile
Skirtingi mes visi, ir svajonės skirtingos. Aš svajoju nusikratyti buhalterio darbo, mielai atiduočiau savo darbą tam jaunam žmogui, jei tik rasčiau kur save padėti taip, jog iš to pragyvenčiau. smile O anas jaunas žmogus svajoja apie galimybę buhalteriauti... Toks gyvenimas.
2015-10-30 14:37 Luka_Paciolis
Diskusijos pabaigai, manau tinka M.Mikutavičiaus mintys apie Lietuvos ateitį smile

„Laiko klausimas, kada tapsime nuobiromis, mistine masonų lože, kuri kaip indėnų palikuoniai galės didžiuotis savo šaknimis, tačiau nebeturės nieko bendro su tuo, kas anksčiau buvo Lietuva“, – paklaustas, kaip įsivaizduoja šalies ateitį po kelių dešimtmečių, apibendrina į radijo eterį po ilgesnio laiko grįžęs žurnalistas ir ilgametis TV laidų vedėjas M.Mikutavičius.

Šaltinis: VEIDAS nr. 43.
Byla Byla 12118
2015-10-30 15:42 Byla

IgorisA rašė:
Sveiki,

ieškau buhalterio padėjėjo darbo Vilniuje. Esu baigęs ekonomikos bakalauro studijas, o šiuo metu studijuoju finansus magistrantūroje. Dirbčiau visą darbo dieną. Patirties buhalterijos srityje neturiu, bet esu imlus naujovėms ir rimtai nusiteikęs dirbti, įgyti naujų įgūdžių. Jeigu atsirastų pasiūlymų - parašykite prašau ialfimovas@gmail.com

Ką tik FB mačiau kažkurio darbo paieškos tinklapio skelbimą kad Lidl ieško daug darbuotojų, tame tarpe ir buhalterių, Vilniuje ir Kaune. Ieškokite. :)
I
IgorisA 206
2 2015-10-30 16:54 IgorisA
Siunčiu CV į visas buhalterinės apskaitos paslaugas Vilniuje teikiančias įmones, kurias suradau per 118.lt tinklalapį. Gal kas nors atsilieps :)
Individas Individas 8613
1 2015-10-30 17:27 Individas

urtele rašė:
Mariska, ir anais laikais niekas po mokslų neateidavo mokytas, Įmesdavo į brigadą, žiūrėjai ir mokeisi.

O tut to pravilnai pavarei.:))
Tik pamiršai paminėti, kad kai įmesdavo į brigadą, dirbdavai pačius juodžiausius darbus.
I kai brigada eidavo namo, tu likdavai tvarkyti brigados "nuopelnus".
Ir čia budavo tavo teisė į brigados pagarbą.:))

Visomis keturiomis už Mariska.
Atėjęs baobabas su universitetiniu išsilavinimu- nieko vertas.
Mažu mažiausiai gali dirbti valytoju,kad pamatyti kaip atrodo buho stalas.
Daugiau, jam neįmanoma patikėti nieko.
Priešingu atveju, kelios baudos, bei vmi patikrinimas garantuotas.
Kam to reikia?
O žinant, kad didžiojoj dalyje įmonių galima surasti "smulkmenų"......
Kuris sveiko proto vadovas ryšis rizikuoti ?:))
Individas Individas 8613
2015-10-30 17:32 Individas

mariska rašė:

viskas įsivedu taisykle PPP smile




Tikrai gerai pagalvojai?:))
I
IgorisA 206
3 2015-10-30 18:37 IgorisA

IgorisA rašė:
Siunčiu CV į visas buhalterinės apskaitos paslaugas Vilniuje teikiančias įmones, kurias suradau per 118.lt tinklalapį. Gal kas nors atsilieps :)

Atsiliepė :)
KJurate KJurate 6546
2015-10-30 23:16 KJurate

IgorisA rašė:

IgorisA rašė:
Siunčiu CV į visas buhalterinės apskaitos paslaugas Vilniuje teikiančias įmones, kurias suradau per 118.lt tinklalapį. Gal kas nors atsilieps :)

Atsiliepė :)

Valio! Sėkmės!
I
IRUTE78 2552
1 2015-10-30 23:50 IRUTE78 2015-10-31 00-38
Kažko nesimiega, įsijungiu tax'ą ir netyčia užspaudžiu šią temą smile ,,Užvirė". Purvo drabstymas į visas puses, pasigendu pagarbos kolegoms.
Mokslus reikia, ne tik, kad mokytis, graužti reikia iki nakties, o dabartiniai studentai mėgsta patingėti, žiūri kaip kokį darbelį nusipirkus, nei pačiam pajudinti smegenėles. Gėda. O paskui veltui tik išleisti pinigai, ir dirbti darbą jokios motyvacijos, jei jos moksle net nebuvo.
Studijų metu pakankamai yra suteikiama galimybių atlikti praktiką ir užsienio įmonėse, tik noro, kad turėtų.
Apie rajonus tai suklysta. Yra tokių įmonių, kad didmiesčiui - pasvajoti. Ir nebūtina maltis į kažkokią vyninę - visa parą, kad įgyti patirties.
Nebuvo pas mane tų gerų fėjų, kur ant padėklo padėtų, viską reikėjo žinoti.
Pamenu atėjau dirbt į vieną įmonę, savininko žmona turėjo perduoti buhalteriją, tuo metu šeima iro, buvo ką tik pagimdžiusi, apie kažkokį pamokymą net minčių, vietoje to išklausydavau nelaimingos šeimos istoriją kiekvieną kartą kai susitikdavome, tris mėnesius perdavinėjo, taip ir neperdavė smile
Vieni pažįstami pasiūlė padirbėti - administratore, kasininke, apskaitininke, valytoja, viskas viename smile Vyko remontas toje įmonėje, tai laisvu nuo darbo metu dirbau valytoja, taip ir nesuprasdavau kokios mano pareigos. Nuo šluotos iki sąskaitų išrašymo, kasos dokumentų pildymo, sutarčių sudarymo, kavos darymo. Svarbiausia dar džiaugtis, kad gavai darbą. :)

L
Linda6 11854
1 2015-10-31 04:04 Linda6 2015-10-31 07-49

Individas rašė:
O tut to pravilnai pavarei.:))

Ne pravilnai.
Glupstwo, panowie, głupstwo.
Mergina atėjo tiesiai po kolegijos, dirba be problemų, dar mane pamoko :)))) Jie ten su kompais gerai moka :)))
Atėjo inžinierius magistras, padirbo metus - super. Norėčiau tokio žento, tik mano panai kitas patinka.
Spėk Individai...Puikus darbuotojas, nušvilpė užsieniečiai....nusitempė į savo sritį. Verkiau 2 dienas, kas man dabar viską taip gražiai ir puikiai išaiškins tą atvirkštinį statybose...Net namuose rozetę pakeičiau, iš kalbų supratau kaip daryt. O tu čia pravilnai - nepravilnai. Nepravilnai!!!!! Senoviškai, kaip statybose... smile
Ir jaunimo yra visokio...yra labai puikių, darbščių ir be galo protingų.Bet yra masė lodorių, tinginių ir visokio plauko trintukų, kaimiečiais jie vadinami...ne pagal gyvenamą vietą, patys suprantat.Ir bando visi sutilpti į tą didmiestį, bet ne guminis jis...O protelio tai nėra...čia protu, sugebėjimais reikia brautis per brūzgynus....taip ir rypauja su pirktais darbais, kol tėvai neįkiša kur nors.
P.S.Visas mano pažįstamas jaunimas dirbo nuo pirmo kurso tai, kas papuolė, o baigė turėdami gerus darbus.Taip kad Individai, visai nepravilnai. smile
Svarbiausia, niekada nepasiduoti ir ugdyti valią.
V
virbuh 8112
3 2 2015-10-31 09:13 virbuh
[quoteSvarbiausia, niekada nepasiduoti ir ugdyti valią.][/quote]
Labai gerai pasakyta.
Linda6, Luka-Pačiolis kokios Jūs protingos, turinčios tvirtą nuomonę ir ją ginančios. Aš ir visada turiu savo nuomonę ir sunkų ją pakeiti. Galiu diskutuoti iki begalybės neįžeisdama. BET kodėl nebemokame diskutuoti su kitokią nuomonę turinčiais? Kodėl reikia įžeidžiančiai rašyti? Kodėl negalima su tokias oponentais diskutuoti? Gal bijome konkurencijos, kai ateis jauni nepatyrę ir beveik už dyka dirbantys numuš mums kainas darbų ir bus pranašesni kai kuriose srityse(teisingai Linda rašai, kad dalis studentų tik studentauja, tokie patys iškris iš rinkos).? Nebūtina įžeidinėti. Kažkaip neramu, nors mane tai neliečia(net noris dingt iš šio forumo, bet jau priklausomybė yra smile ). Patausokim nervus ir išmokim diskutuoti. Mokėkim priimti kitokias nuomones.
Sėkmės mokantis diskutuoti.
L
Lliucija 674
2 2015-10-31 09:38 Lliucija 2015-10-31 23-15
Prisiminiau dėl to nemokamo darbo/ savanorystės. Anais laikais (Smetonos)vieno ministro žmona(nepamenu katro ant staigiųjų) buvo aukšto lygio medikė. Tai ji eidavo į klinikas gydyti nemokamai. Bet tai buvo ministro žmona ir ji tai darė savo malonumui, visuomenės opinijai, bet tik ne tam kad ateityje darbą gautų. Kažkaip mums pavyko stebuklingai viską sumaišyti. Darbo ieškai tam kad pinigus uždirbtum, savanoriauji tam kad pasijustum reikalingas visuomenei, kad padėtum tiem kam to reikia(kas pats savim pasirūpinti negali), galų gale turint perteklinio laiko savo malonumui galima pasavanoriauti. O mes sugebam abrą kadabrą padaryti.
I
IRUTE78 2552
2015-10-31 09:46 IRUTE78

Individas rašė:
Daugiau, jam neįmanoma patikėti nieko.
Priešingu atveju, kelios baudos, bei vmi patikrinimas garantuotas.
Kam to reikia?
O žinant, kad didžiojoj dalyje įmonių galima surasti "smulkmenų"......
Kuris sveiko proto vadovas ryšis rizikuoti ?:))

O sveiko proto vadovas visada sugeba uždirbti pelną, visada sugeba išlaikyti ir motyvuoti darbuotojus, visada sugeba nemanipuliuoti veiklos tęstinumais. Bet jo niekas nebaudžia, kad jis neuždirbo pelno, o vertėtų. O kad kažkas padarė klaidą, sutrinu tokį į miltus. Kas pasakė, kad negalima suklysti.
urtele urtele 13511
2015-10-31 15:44 urtele

Individas rašė:
Tik pamiršai paminėti, kad kai įmesdavo į brigadą, dirbdavai pačius juodžiausius darbus.

Kuris atėjęs naujokas pasiima nuo vyr. buho stalo geriausius buhalterinius darbus? Parodyk? Jeigu statyboje dirbai tik juodžiausius darbus, tai negalėjai tapti geru statybininku. smile Teko ir man saramas panešiot, kad suprast kas tai ir atskirt kuri nešanti, o kuri ne, bet šiandien aš jų nenešioju, perėjau į aukštesnį lygį, smile bandau atskirti atvirkštinį PVM nuo paprastojo. Prisipažinsiu, pradžioje - nelengva smile
Individas Individas 8613
1 2015-10-31 17:27 Individas

Linda6 rašė:

Ne pravilnai.

Nu gerai.
Davai žingsnis po žingsnio.
Ateina naujokas kalti vinys.
Ir ateina profas.
Naujokas sukals viena vinį per valandą,profas dešimt.
Na ir kas čia tokio?,- sakysi.
Iki čia viskas gerai.
Profas ateina žinodamas, kad per diena suvaręs šimtą vinių uždirbs šimta eurų.
Tuo tarpu atėjęs univero baigtinis, kuris girdėjo, kad jo dėdė per diena uždirba šimtą eurų, taip pat norės tokios sumos.
Nu tak kaip atrodo?
Ir tai ne mano fantazijos.
Aš vos ne kasdien matau mūsų jaunimėlį, kuris mane (?) moko kaip reikia gyventi.:))
Ir mokausi.
Mokausi iki tiek, kad nepriimsiu daugiau jaunimo, nes tiesiog pavargau nuo begalinių pretenzijų.
Gal ras tokių, kuriems nervai dar laiko.:))
Ir sėkmės jiems užsienyje.
Tik faktas tas, kas nepridirbęs jaunimėlis grįžta atgal....
Tai taip iš karto ir nepasakysi kur blogiau.....:))
Individas Individas 8613
2 2015-10-31 17:39 Individas

Individas rašė:

mariska rašė:

viskas įsivedu taisykle PPP smile




Tikrai gerai pagalvojai?:))


Vienas žmogus ėmė viešai įžeidinėti filosofą.
- Tu bedievis! Girtuoklis! Valkata ir vagis!
Mąstytojas atsakė tiesiog šypsena.
Sceną stebėjęs dabita paklausė filosofo:
- Kaip tu gali pakęsti tokius įžeidimus ir leistis taip žeminamas? Negi tavęs tai visai neskaudina?
Mąstytojas dar syk nusišypsojo ir tarė:
- Eime su manimi.
Dabita nusekė iš paskos į apdulkėjusį sandėliuką. Šeimininkas uždegė žvakę ir ėmė raustis senose dėžėse. Pagaliau radęs gerokai kandžių apgadintą kostiumą sviedė jį dabitai tardamas:
- Pasimatuok, manau, kad tau bus kaip tik.
Dabita sugavo kostiumą ir apžiūrėjęs tarė:
- Kam man šie skarmalai? Aš padoriai apsirengęs, o tu turbūt visai kuoktelėjai, – ir metė drabužį atgal šeimininkui.
- Aha, matai, tu nenorėjai vilktis šių skarmalų, – tarė filosofas, – taip ir aš nepuoliau matuotis tų purvinų žodžių, kuriuos man šveitė tas žmogus.
Pykti dėl įžeidimų – tai matuotis skarmalus kuriuos jums kažkas numeta. smile
Individas Individas 8613
2015-10-31 18:00 Individas

urtele rašė:
Jeigu statyboje dirbai tik juodžiausius darbus, tai negalėjai tapti geru statybininku.

Tenka, karts nuo karto,pabendrauti su statybos profais.
Visi pradėjo nuo juodžiausių darbų.
Ir jei netgi tėtis atvedė už rankutės, nei vienas nepradėjo dirbti direktoriumi.:))
Kai brigados vilkai baliavodavo vagonėlyje,jis plaudavo betono maišyklę.
Na budavo,kad ir savaitgaliais tekdavo padirbėti, nes jis buvo tik naujokas.
Dabar pasiūlyk naujokui padirbėti:
- O tai bus už savaitgalius damokama?
Mielasis,nedirbk, bet ir nesitikėk,kad mėnesio pabaigoje tavo sąskaita bus gražesnė.
Kiekvienas iš mūsų yra savo likimo kalvis, tik ne kiekvienas tą suprantame.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui