Naujas verslas autoservisas

Elvusia Elvusia 19998
2012-06-02 21:32 Elvusia

urbaitukas rašė:
Brolis mokinasi autoelektrika

Man reikia gero elektriko :) Čia rimtai. Niekur nerandu padoraus žmogaus, kad sužiūrėtų man visas lemputes ir centrinį. Ten kažkas kliunksi. Bet kam savo automobilio nepatikiu, jau geriau tegul kliunksi.

Šiaip jau, iš savo patirties galiu pasakyti: pigią mėsą šunys ėda.
Ačiūdie, turiu puikų meistrą, kuris remontuoja mūsų automobilius savo garaže. Remontas kainuoja nepigiai. Bet...
Kuo jis paperka. Ogi, jo garaže švariau ir tvarkingiau, nei mano namuose. Automobilį gaunu nuplautą. Niekad nesėda į jį su darbiniais rūbais.
Dirba pedantiškai. Jei jau ką sutvarkė, antrą kartą prie to paties nesugrįžtam. Nededa neoriginalių detalių, nors man tai kainuoja daug.
Bet, jei man dabar pasiūlytų pakeisti meistrą, nekeisčiau nei už ką. Vat tokį vardą reikia turėti, norint, kad verslas nežlugtų.
Gaila tik, mano meistras remontuoja tai, kas po kapotu.
Todėl, kai reikėjo pakeisti stabdžių kaladėles, nuvariau pas gerą pažįstamą. Ir ką, pekeitė. Papigiai. Bet..... nesujungė daviklių.
Kompas rodo, kad stabdžių kaladėlės nekeistos.
Antrą kartą, net ir daviklius prijungti jam nepatikėsiu.
Va ir verslas.
KJurate KJurate 6546
2012-06-04 08:07 KJurate
Dėl finansavimo pasidomėkite mikrokreditais naujam verslui lku.lt/projektas-verslumo-skatinimas/...
(iki 1m) iki 86 000 LT dalina lengvai su INVEGOS garantija ir papigiai iki 90% palūkanų kompensuoja.O jei dar jūsų steigėjų tape yra asmenų iki 29 m. tai ir jaunimo verslumo skatinimas :)
Tai dalina unijos, pasidomėkite kokia unija yra arčiausiai ir pateikite verslo planą Jis yra tinklapyje- atsakote į klausimus ir verslo planas paruoštas, jei unijos paskolų komitetas atmes, tai ir INVEGA neduos :) tik būkite pasiruošę laiduoti, nes jei Jūs netikite savo verslo sėkme, kodėl kiti turėtų tikėti :)
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui