Domeno (internetinio adreso) brokerio mokesciai?

S
Staceec 8
2012-10-01 17:22 Staceec 2012-10-01 17-24
Sveiki, kalbant apie mokescius esu dar visiskai zalias ir uz tai nezinau ka reiketu daryti ir kaip elgtis tokioje situacijoje. Galbut zinosit ka patart ir ka daryt.

Situacija tokia:

Susirasiau su vienu uzsenieciu taip pat uzsiimanciu domenu pardavimais ir pasisiuliau jam (tiksliau imonei, kurioje jis dirba) padeti surasti pirkeja tikrai brangiam ir geram domenui. Visai neuzilgo man tai pavyko padaryt. Po poros savaiciu laukimo i banka gavau apvalia sumele pinigu (62.500$). Parasiau i VMI, ka reiketu daryt - atsakymo nesulaukiau jokio. Dirbt as ten kaip ir nedirbu. Vienintele sutartis kuria turiu tai "Kompanjos - Ko-Brokerio isipareigojimai". Sutartyje kaip ir neuzsimenama nieko apie mokescius.

Esme tame, kad kiek mokesciams tureciau as atiduot uz toki dalyka ir kaip visa tai daroma? Ar privalau atidaryt privacia veikla, ar kaip dabar daryt? Bet privacioj veikloj kiek zinau yra parasyta "PVM mokamas nuo 155,000 litu pajamu", bet kaip supratau kai kazkokia paslauga ar preke teikiama Lietuvoje. Siuo atveju as tik radau zmogu, o visas veiksmas vyko tarp Vokietijos ir USA.

Buciau labai dekingas uz atsakymus, nes esu visiskai pasimetes ir nezinau kaip elgtis.
I
igorvorobjov 414
2012-10-01 18:28 igorvorobjov
Na 15 proc. GPM jau tikrai gali ruošti. Juos deklaruot ir sumokėti reikės iki kitų metų gegužės 1 d. Dėl PVM tai labai abejoju ar tai bus PVM objektas Lietuvoje ir šiaip sandoris vienkartinis. Jei ateityje tai kartosi, tai reikėtų pagalvoti apie juridinio asmens steigimą ar individualios veiklos pažymą, o dabar jau atbuline data neįsteigsi.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui