Mokesčių lengvatos - auginantiems vaikus ir kitokios

2012-11-20 14:23 markusdesigns
Sveiki, esu gan žalias mokesčių klausimais, todėl reikalinga pagalba. Vykdau individualią veiklą pagal pažymą. Naudoju VPP sukurtas mokesčių skaičiuokles, tad žinau, kiek iš manęs bus pareikalauta mokesčiams kalendoriniams metams pasibaigus. Tačiau skaičiuoklė neatsižvelgia į jokias galimas lengvatas. Gal kas patartų kur ir kaip apie jas galima būtų daugiau sužinoti? Mano konkrečiu atveju, esame 4 asmenų šeima, gyvenanti tik iš individualios veiklos pagal pažymą, kuri buvo įregistruota vieno iš sutuoktinių vardu. Auginame du mažamečius vaikus (7 m. ir 6 m.). Turiu viltį, kad kažkokios lengvatos priklauso.

Turiu ir kitų klausimų susijusių su apskaita. Gal kas parekomenduosite įmonę ar asmenį, kurie galėtų kvalifikuotai konsultuoti individualios veiklos pagal pažymą klausimais, bei paruošti visas ataskaitas bei deklaracijas? Būčiau dėkingas. smile
urtele urtele 13511
2012-11-20 14:58 urtele

markusdesigns rašė:
Gal kas parekomenduosite įmonę ar asmenį, kurie galėtų kvalifikuotai konsultuoti individualios veiklos pagal pažymą klausimais, bei paruošti visas ataskaitas bei deklaracijas?

Klausimą galėjote užduoti jau šioje sukurtoje temoje, nereikėjo kurti naujos. Nurodykite kuriame mieste esate.
tax.lt/temos/17159-individuali-veikla...
2012-11-20 15:11 markusdesigns
Dėkui urtele už nuorodą, čia forume pasiklysti galima naujam žmogeliui. Įdėsiu savo klausimėlius anoj temoj, o šitą galima trinti.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui