Pasijuokime mieli draugai

irmoske irmoske 5445
2008-02-08 14:33 irmoske 2011-09-11 05-43

individas rašė: Ateičiai- aš esu vyriškos lyties atstovas. smile

Aš tuo niekad neabejojau smile Tik kažkaip keistai ta pasaka prasidėjo, ir iškart tavo personažas prieš akis smile Ot poveikis padarytas tax'o... smile
Individas Individas 8613
2008-02-08 14:47 Individas
Na taip Irmoške, geras žmogus ilgam į atmintį istringa. smile
Lora27 Lora27 532
2008-02-08 14:48 Lora27
Kaip prisistatyti japoniškai smile http://rajaka.net/projects/japanizer/
Rolanda Rolanda 6896
2008-02-08 14:51 Rolanda 2011-09-11 05-43

individas rašė: Rolanda, dabar nuodugniai perskaites visa puslapį, turėčiau pareikšti savo pasipiktinimą.Deja, man netgi patiko. smile Jumoras- vienija pasaulį.
Ateičiai- aš esu vyriškos lyties atstovas. smile


Malonu susipažinti, individe! smile
O aš - moteris. smile
Individas Individas 8613
2008-02-08 15:36 Individas
I sovietini fabrika atvyksta amerikieciu delegacija. mato, prie stakliu gincijasi meistras ir darbininkas. amerikieciai praso vertejos, taip pat amerikietes, isversti, apie ka jie kalbasi. si, kiek kuklindamasi, vercia:

Meistras sako darbininkui: kazkas uzmezge intymius santykius su tavo motina, tu laisvo elgesio moteris, netgi sito isprievartauto dantracio,laisvo elgesio moteris, nemoki, laisvo elgesio moteris, teisingai padaryti, laisvo elgesio moteris. direktorius, laisvo elgesio moteris, duos tau gera moters lytini organa, laisvo elgesio moteris, ir uzmegs su tavim intymius santykius, per tiesaja anga, laisvo elgesio moteris, jeigu per tave, pasyvus homoseksualiste, vel nutruks ant vyrisko lytinio organo visas gamyklos privalomas ivykdyti planas, laisvo elgesio moteris! Darbininkas atsako, kad kazkas uzmezge intymius santykius su meistro motina, kad darbininkas jau uzmezge intymius santykius su direktoriaus kalbos ir artikuliacijos organais, kad darbininkas jau uzmezge intymius santykius su visais gamykloje esanciais dantraciais, ir, kas keisciausia, jis suko ant savo lytinio organo visa gamykla, su jos planais.."
astuleee astuleee 3430
2008-02-08 15:57 astuleee
Super, ne k1 ir supratau... smile
Girele Girele 9676
2008-02-08 16:07 Girele 2011-09-11 05-43

astuleee rašė: Super, ne k1 ir supratau... smile

Išsiversk į rusų kalbą (pažodžiui) smile
Rolanda Rolanda 6896
2008-02-08 16:12 Rolanda
Folkloras:

Jei ant dulketos masinos parasysite "Noriu praustis", vargu, ar jos
seimininkas i tai sureaguos. Taciau, jei parasysite "Mentai -
gaidziai", ja nuplaus nedelsdamas!

Jei laikote moteris silpnaja lytimi, pabandykite nakti sau pertempti
antklode!

Koks yra blogiausas vaistu misinys?!
-Ricina ir migdomieji! Arba uzmiegi sikdamas, arba apsisiki miegodamas.

Keičiu vieną 40 metų vyrą į du po 20. Varianto 4 po 10 nesiūlyti.

Kauno zoologijos sodas rengia ekstremalų šou!!!... "Atvirų narvų dienos"

Nauji laisvinamieji vaistai veikia taip švelniai, kad net nepažadins
jūsų iš miego.
Individas Individas 8613
2008-02-10 13:13 Individas
Čia, vienoje temoje, savo augintinius gyrė.Dabar galite pasiskaityti ką jie apie jus galvoja....

Katino dienoraštis

Privariau po foteliu. Ech, geras!
*******************************
Nuobodžiauju. Prisiminiau audringą jaunystę. Tupėjau kadais ant stalo, kapojau letena kondensuotą pieną iš skarbos. Atėjo ANIE ir kaip pradės rėkt. Aš gi ne dundukas, suvariau leteną kiek tilpo į skarbą ir ant trijų likusių - marš už šaldytuvo. ANIE baubė dar tris dienas. labai didžiavausi savimi.
*******************************
Šian aš tingiu. Tingiu myžt. ėsti - daugiau nebegaliu. Tyliai tupiu, snūduriuoju.
ANIE nervyjasi, dairosi pakampėm, dreba ir laukia zapadlo.
*******************************
Nu bet kokie nepatogūs ANŲ dubenėliai. bandžiau sutaršyt mėsos gabalą - ale kol letena neužkabinau, nė velnio nepavyko. Nu paimtų normalius dubenėlius ir ėstų ant grindų. Iššššgamosssss.
*******************************
Primyžau po foteliu. Ech, geras!
*******************************
Nuo pat ryto atlikau namų inspekciją. Paklydau antklodėje. Vos išsikapsčiau. Išgamos dvikojės. Pritempia pilnus namus visokio šlamšto - o man kankinkis. Brandinu keršto planą.
*******************************
Sugalvojau. įgyvendinau. Prisirijau kažkokio mėšlo nuo stalo - uogienės gal, - įlindau į spintą ir ilgai, su pasimėgavimu vėmiau ant ką tik išskalbtų, bet dar nelygintų skalbinių. Daba ANA cyps, kol nepereis į ultragarsą.
*******************************
Atspėjau. ANA cypė taip, kad visam bute lemputės sutrukinėjo. Bet ėst davė.
*******************************
ANA naują madą sugalvojo. Duoda man ėsti tik po pusę pakelio. O tai, "oi, katinėli, tu viso nesuvalgai, turbūt ne alkanas." Prietranka! Aš ne nesuvalgau, o pasilieku ant paskui! Ji juk ne kas penkias minutes man ką į dubenėli įmeta. Anie gi suverčia visai dienai - ir viskas! O ėsti norisi. vat ir tenka pasilikti, tipo, atsargai. Nemyšiu, bo po foteliu nieko neliks. varau išrausiu smėliuką, naudos šian iš jo vis tiek jokios.
*******************************
Primyžau po foteliu. Čia tai ge-ras!
*******************************
Ryte buvau nepkartojamas. ANA išeina į koridoriu - o aš jai į rankinę krapiju. Tipo, myžu, aha. ANA taip kvykė, kad visos varnos sereikiškių parke nuo šakų nukrintaliojo. Nu, aš po sofa - šmykšt. Ilgai žvengiau. Aš gi nemyžau, tik šiaip pagąsdinau. Išsidūrė, išsidūrė.
*******************************
Vakarienės metu ANAM kandžiojau apatinę leteną. Stipriai kandžiojau pliką apatinę leteną. Nulis emocijų. Pradėjau kandžioti, o po to daryt šitaip "Buueeee! - nu, tipo, vemiu aš nuo jo. ANAS kaip užbaubs! Nunešiau skudurus po vonia. Žvengiu. Teks patupėti po vonia, kol ANAS nueis miegot.
*******************************
Tupėjau po vonia. Palaukiau, kol anie išeis. Primyžau po foteliu. Primyžau po toršeru. Primyžau po antru foteliu. Geras!
*******************************
Basčiausiu po namus ieškodamas daiktų, prie kurių iki šiol nebuvau prikišęs letenų. Neradau nė vieno. Jaučiu nerimą.
*******************************
Prie mano dėžutės tulike yra kilimėlis. Anie jį patiesė, kad gražu būtų, aga. Iš tikrųjų tai jį labai patogu apvaryt. arba apdrabstyt smėliuku. Moksliškai tariant, pragaro mašinai vardu "dulkių siurblys" darbelio geram pusvalandžiui. O jei sumyžti taip, kaip tik aš moku, tai kilimėlio plovimui ir džiovinimui išeitų savaitė. Anie po kurio laiko susiprotėjo, kad kilimėlis jiems hemorojų varo, o ne grožiui tarnauja. Ir nustojo jį kloti prie mano dėžutės. Ale antra vertus, anie buki kaip bato aulas. Jiems nė į galvą, kad toks pats kilimėlis guli vonioj! Visą apdorojau. Pilnai. Tai yra, visiškai. Ana taip kaukė, kad gretimam name tarakonams ausų būgneliai susproginėjo. Tuoj puolė skambinti Anam: "Oi, katinėlis, taip pridirbo, taip...." O man tai kas? man gerai, tupiu po vonia , manęs iš ten ne tik kad ranka, nauja šluota neiškrapštysi.
*******************************
Išstypinau iš po vonios. Primyžau po foteliu. Geras!
*******************************
Buvau nepakartojamas. Iš ryto žadinau Anuos. Jie, niekšai, nesikėlė. Šokinėjau kaip jaunas antilopas, trypiau kaip bizonų kaimenė, riaumojau, kaip sužeista pantera. Kad nors ką.
Nu bent ausim krusteltų. Pamėginau leist priešmirtinius garsus - drūnyja, niekšai. Kandžiojau apatines letenas - jokios reakcijos. Bet gi aš gudrutis, aga. palindau po kaldra ir šalta šlapia norim Anai į pilvą - čmok! atgijo kaip miela. vat tik ko kaukia - neaišku.
*******************************
Primyžau po foteliu. Geras, aga.
*******************************
Vakar parėjo Anas. Užėjo į virtuvę. Aš jam baubiu: “Ėst duok”, jis man “dar turi dubenėlyje”. Aš jam vėl: “Čia mažai, ėst duok!”, jis man atgal “Dar turi”. Skupirdiajus. iškart viršgarsiniu nuvariau myžti šalia dėžutės. Bet Anas kažkaip savo pelės smegenais susiprotėjo, ką ketinu daryti. Ir užmetė akį į tuliką kaip tik tuo metu, kai pusė grindų jau buvo užtvindyta, o kita pusė kaip tik buvo tvindymo procese. pamėginau nešt kudašių. Tiesa sakant, gan sėkmingai. Išskyrus pindiulį, kurį Anas spėjo įsegti man pavymui. Skridau trumpai, bet nemaloniai. Visą naktį kaupiau pyktį ir visa kita. na, palauk. Išeisi tu į darbą.
*******************************
Ana, višta, penktadienį pasiėmė noutą ir pasiplovė kažkur trim dienom. Nėr kaip rašyti. Detalės paskui. kol kas trumpa trijų dienų ataskaita:
Primyžau po foteliu. Geras!
Primyžau po foteliu. Ech, ge-ras!
Primyžau po foteliu. Nusišauk!
*******************************
Penktadienį nuo pat ryto mokiau ANĄ vaikščiot keturiom, kaip visi padorūs katinai. palindau po išskleista sofa ir ėmiau dainuot kiek gerklė neša. Išžviegiau “Du gaidelius”, “Alyvas” ir “What happened to your love”. ANA blaškėsi aplink sofą keturpėsčia ir vapėjo: "Oi, katinėli, ko taip įsimiauksėjai?” Kiek besistengiau, vis tiek kreivai vaikšto, šikną vyzgina ir galvos kailiu grindis šluoja. Tikra nevėkšla. Ale bent ėst davė.
*******************************
O vakar ANA parvilko silkės. Šiaip jau aš žuvies nelabai, bandė man ANIE visokių lašišų-erškėtų pakišti - mėšlų mėšlas, žodžiu. Bet daba kažkaip ėmiau ir užsimaniau. Karktelėjau ANAI - mikliai man du gerus šmotus atvanojo. Surijau vienu prisėdimu. O ji, parazitė, pasirodo, sūdyta. Užgėriau kas pirmiausia po snukiu pasimaišė - pienu. Bezdėjau taip, kad boksininkui iš trečio aukšto iš pavydo šiknos gumelė persprogo.
*******************************
Vakar pasižymėjau. Ilgai ir kruopščiau sumyžinėjau visą smėliuką dėžutėje, kol jis nepavirto smirdžia lipnia bala. pasislėpiau už tualeto durų, tykojau. ANAS įėjo į tualetą, o aš per dėžutės kraštą letenom - opssss! Ir visa košė jam ant kelnių. tikras šūdasvydis. ANAS cypė falcetu, išbalo ir drebėjo. O man kas? Aš po vonia tupėjau ir krykštavau.
*******************************
Sugalvojau, aga. Už gerą elgesį man reikia išskirti premiją - plius tris pakelius maistelio per dieną. Nes penkių šiaip mažoka. Dabar beliko tiems pusgalviams išaiškinti visus šio sandėrio privalumus.
*******************************
Primyžau po foteliu. Geras!
*******************************
Vakar vakare ANA parsivilko namo - ir puolė mane tąsyt: “Oj, katinėli, kaip tavęs pasiilgau, kaip tu gyveni, ar gražiai elgiesi?” Aš murkiau ir glaustinėjausi, kol ji nenuėjo į tuliką. Vos tik ji ten - aš po sofa, aga. Aišku, kvykė. O po to ji viršutines letenas kažkokiu kremu terliojosi. indelis buvo atidarytas - nu aš ir lyžtelėjau. Pasirodė skanu, su alaviju ir kitais džiaugsmais. Prisirijau tiek, kad visą naktį žagsėjau. ANA plaikstėsi aplink, rovėsi kailį nuo makaulės ir vapėjo: “Ach, mano katinėlis apsinuodijo!” Ryte po to kosmetinio šūdo sėdau kakoti - gerai nuėjo, minkštai. daba žinosiu, kuo Friskies užkąsti.
*******************************
Ryte ANO reikalavau ėst. Jis, reiškia, man ėdalą krauna ir taip paniekinamai: "Ech tu, vargšas giminaiti ....!” Įsižeidžiau.
*******************************
Privariau po foteliu. Geras!
*******************************
Vykdžiau archeologinius kasinėjimus dėžutėje. Kontrolinių mėginių ėmimai, kultūrinių sluoksnių atidengimas, iškasenų-šukių-šiukšlių ekspertizė. Pusdienį prasidulkinau, nieko įdomaus neradau. Net nuotaika dingo. O dar ANIE likusią dienos dalį baubė: “bl..mba, @!#$, ko vėl visą tuliką apmyžai-apšikai-apkasei? Ir dar šepetėlį sudirbai, galvijau!” Beširdžiai, bejausmiai išgamos.
*******************************
ANAS vakar atitempė ėdalo, iškart tris pakelius davė. Aš juos vienu ypu gurkt! Ne tai, kad suėdžiau, tiesiog įsiurbiau vienu mauku. ANAS dar bandė ėsti kukurūzus - pusę stiklainio atmušiau nuo jo teisingame mūšyje. Po to baisiai baubėm. O ANA, višta, rankeles taip nuolankiai sudėjo ir kad duos aikčiot: “Ach, katinėlis mums ačiū sako!” Besmegenė neraliuota. Aš gi aiškiu tekstu rėkiu: darrrr [censored] duokit! Nedavė. O išplautą kilimėlį jie veltui tualete patiesė, oi veltui.
*******************************
Primyžau ant kilimėlio. Geras!
Girele Girele 9676
2008-02-10 13:30 Girele 2011-09-11 05-43

individas rašė: *******************************

O vakare - taip sočiai priėdusį ir išsimyžusį įkišo į maišą su trimis plytomis ir nunešė paplaukioti po Nemuną...
Individas Individas 8613
2008-02-10 14:02 Individas
Ateina pas gydytoja vyriskis. Gydytojas:
- Man atrodo jus jau pas mane buvote. Priminkite man savo pavarde.
- Kilbinskas.
- Prostatitas..?
- Ne. Antanas.
Individas Individas 8613
2008-02-10 17:37 Individas
Fiziko laboranto dienoraštis

Birželio 10. Isbandem mazatriuksmi stiprintuva. Kas 8 sekundes registruojami neaiskios kilmes impulsai.
Birzelio 11. Isanalizavom trukdziu spektra. Radom saltini. Tai aerouosto navigacinis radaras.
Birzelio 12. Testavome naujus kompiuterius. Furje ir Laplaso transformacijos skaiciuojasi puikiai. Quake'o nestabdo.
Birzelio 13. Testavom monitorius. Po 3 minuciu pasirode nematytas boot'as. Bandem nufragint trise. 7-oje minuteje galiausiai nudobem. Atbego sefas. Buvo lakoniskas zodziais ir ekspresyvus veiksmais. Skauda ausis. Liudna.
Birzelio 14. Ekranavom stiprintuva. Izeminom. Izeminom viska ka tik imanoma. Nepadejo. Netgi spiritas. Su radaru reiketu kazka daryti.
Birzelio 15. Galvojom. Litavom schema.
Birzelio 18. Rytas. Ijungem stiprintuva. Slopinome radara naujaja schema.Nuslopinom trukdziu nebeliko.
Pietus. Ant musu pastato bande tupti pirmasis lektuvas.
Vakaras. Lektuvai leidziasi virtinemis. Schema atjungem. Priimamajame laukia lakunai. Stiprus tokie vyrukai su gera reakcija. Apsauga mus apgyne. Nusiramino irgi ant musu.
Birzelio 19-22. Sirdingi pokalbiai VSD. Nakvyne ten pat
Birzelio 23. Atvaziavo kariskiai. Schema paeme. Labai gyre. Gasdino irgi nemazai. Prizadejom tyleti. Vakarop atvaziavo zurnalistas. Prigirdem spiritu ir paleidom i rusi. Is ten dar niekas greit neiseidavo. Klaidziosmaziausiai
para.
Birzelio 26. Nuo ryto bandem iveikti Quake'o boot'a Nesmagu buti patranku mesa. Sefas is pasitarimo grizo svytintis. Apie atleidima net nebeuzsimena. Zurnalistas kazka sukauja, bet jo balsa patikimai slopina ventiliacijos
uzimas.
Birzelio 27 Sefo nuotaika pakyleta. Mes poilsiaujam. Rezultatas triuskinantis. Analizavom nesekmes priezastis.
Vakaras. Ieskojom zurnalisto. Pasilikom naktinei pamainai. Radom. Metosi varztais ir kitais skaudziais daiktais. Juokiasi ir kazka rasineja savo laptope. Pasirodo radijo rysiu pasijunges prie interneto. Pavydziu
Birzelio 28. Deja, pas mus prasta reakcija. Rankos nespeja po klaviatura lakstyti. Surinkinejom manipuliatorius valdomus smegenu biosrovemis.
Birzelio 29. Derinom manipuliatorius. Pasirodo reaguoja i pasamones vaizdinius. Pas visus melynes. Sumazinom jautruma. Padejo.
Birzelio 30. manipuliatorius atjungem. Nesportiska ir gresia atleidimu. Pritaikeme dirbti kenksmingomis salygomis. Patogu, greita. Lieka daugiau laiko kompiuteriams .
Liepos 3. Atejo direktorius. Manipuliatorius paeme. Prase padaryti dar Atominei elektrinei. Nesugebejom. Ne ta rukem kurdami. Spirito taipogi 0.Sefas pakilime. Po korpusa sklando gandai apie nepazystamaji vagianti maista
ir spirita.
Liepos 4. Uzejo Antanas. Buves bendradarbis, dabar sekmingai bizniauja. Gyresi GPS'u. Chamas. Sukirtom is jo dzipo, kad GPS jam nepades.Netiki
Liepos 5.Ruosemes lazyboms. Dzipo langus uzdazem. Antanas pasiruoses.Juokiasi. Mes irgi pasiruose. Radom kabeli naujai schemutei. Svarbu, kad pastote atlaikytu.
Liepos 6. Pastote atlaike. Iki pietu. Dzipas uzstrigo Cepkeliu raiste. Antanas nustebes. Mane, kad Vilniaus centre vazineja. Mes patenkinti
Liepos 7. Nebepatenkinti. Schemos nera. Prietaiso nera. Uzslepto butelio taip pat nera. Patalpos uzantspauduotos.
Liepos 8-20. Sedim Lukiskese. Intensyvus pasimatymu grafikas su VSD darbuotojais. Skaitome laikrasciuose apie praradusiu orientacija laivu ir lektuvu nuotykius.
Liepos 21. Mateme sefa. Kalba tyliai. Nervingas, trukcioja vokas. Nori namo,pas mama. Nieko neprisimena.
Liepos 22. Atvyko kariskiai. Labai gasdino. Truputeli gyre. Siule darba.Uz tokius pinigus-ir dirbti?

Rugpjutis.
Buvom neteisus. Reikejo sutikti. Dabar velu. Studijuojame kirvius ir pjuklus. Spiritas is vietines medienos bjaurus. Darbas juda letai. Reikia kazka daryti. Taip kad is pasaknu ir sapai i salis.
Rugsejis
Padarem. Sedim karceryje. Kalba, kad momentinis 5 hektaru misko iskirtimas matesi is uz dvidesimties kilometru. Kas nemate- tikrai girdejo. Gaila, iranga taip pat sudege. Konvojus snairuoja ir klastingai musa per kepenis. Apmaudu. Kliudyti sargybos pastato ir puses Kybartu nenorejom. Liudna. Laukiam VSD ir kariskiu..

Prabego trys metai

Balandzio 5. Gerai laisveje. sefas nenori musu matyti.
Balandzio 6. Isidarbinome kaimynineje laboratorijoje. Institutas pasikeites. Kiti laikai atejo. Visi svaigsta inicijavimu, bendradarbiavimu ir ,aisku, pinigais. Neliko polekio. Liudna. Geras spiritas deficite.
Balandzio 10. Jaunimas nemoka zaisti Quake'o. Netgi pirmojo. Logika-"pradzioje pinigai- darbas veliau" prie gero nepriveda.
Balandzio 11. Bandem iveikti spirito trukuma. Eterio priemaisos skonio negadina. Saunu, linksma ir jokio kvapo.
Balandzio 12. Receptura pavoge. Vaikai nezino su kuo zaidzia. Darbiniai zurnalai nepasvestiesiems mirtinai pavojingi.
Balandzio 17. Kvaileliai. Kaimynai chemikai pagamino is koju vercianti haliucinogena. Pazodziui. Ventiliacija nepadejo kunus isvilko i lauka. Guli kudikiu pozomis ir sniurkscioja. Sprendziant is kalbos nuotrupu ir koordinacijos nebuvimo jie isikure kazkur penktojo rojaus rato apylinkese. Apmaudu. Norejosi atvirksciai.
Balandzio 18-29. Keista, bet musu net neitarinejo. Dirbam- metom pedsakus. Isisavinom naujas programas ir kompiuterius.
Geguzes 1-10. Receptura liaudis sutiko entuziastingai. Atminties duobes.
Geguzes 11. Sutikom Antana. Dabar jis mecenatas. Auksine grandine, pirstuose kreditiniu korteliu kalade ir ziedu kilogramas. Bando uzgauti. Cia jie be reikalo. Pas mus po ranka klaviaturos. Ir platus isejimas i interneta. Tai kad visos jo korteles deaktyvuotos uz skolas jis dar suzinos. O kol kas toks zmogus nebuvo izenges i instituto teritorija, nebuvo atvykes i sali, nevede,nesimoke, ir is viso nebuvo gimes. Taciau ieskomas Interpolo, kaip teroristiniu grupuociu vadeiva. Ginkluotas ir labai pavojingas.
Geguzes 12. Su laiku apie Antana bus surinkti visi popieriai ir viskas paaiskes. O siandien suzinojom, kad jo namus sturmavo "Aras". Sprogus granatai objektas faktiskai nusikando liezuvi. Ismusant sakute is pirstu buvo sulauzyta ranka. Dvejose vietose. Duoti parodymu zodziu ar rastu Antanas dar ilgai nesugebes.
Birzelis. Is ligonines grizo chemikai. Maziau kaip puse. Judesiai ir kunai lengvi, kalba nerisli. Bet is zvilgsniu matyti, kad mes cia jau nebegyventojai… Liudna.
Birzelio 15. Gamyklinis spiritas tampa deficitu. Musu mikrorobotas pagautas nupylinejantis pazadetaji skysti is svetimo sefo seifo. Pareiksta, kad tai ju paciu gaminys.Jiems prizadetos premijos. Jei suras adaptuotas robotui
programas ir valdymo moduli.
Birzelio 17. Surado. Tiksliau mes patys atidavem. Ju draugai mus itikino. Aciu draugams. Uz tai kad isjunge lygintuvus ir atnaujino oro tiekima. Ka ir kalbeti, laikai keiciasi.
Birzelio 18. Dejom ant chemijos ir robototechnikos. Pakeitem laboratorija. Dabar mes fizikai-optikai.
Liepos 1. Sudarem kontrakta. Trimacio vaizdo holografinei sistemai. Turetu projektuoti turini vaizda pasirinktoje srityje emiteriniu sistemu viduje.
Liepa-rugpjutis. Atsidave darbavomes.
Rugpjucio 20. Viskas paruosta. Bandysim. Jei uzteks kompiuteriu galingumo bus netgi animacija. Emiterius sumontavom pagal instituto aptara.
Rugpjucio 21. Veikia. Animacija taip pat. Cecenu kovotojai visai realistiski. Apsauga akimirksniu atsake automatu ugnimi.Valdymo programa pakibo. Teritorija uzpildyta vabalais is "Starship troopers". Is dykvietes puses du vaikstantys tankai is "Star wars", virs galvu "Mirties zvaigzde". Apsauga uzemusi ziedine gynyba- tvirti vyruku nervai, neissibegiojo. Vaizdas matomas net is isores- kariskiai net nebando artintis. Pastote vel mus pavede.
Vakarop. Musu nesusaude tik todel, kad buvo pasibaige soviniai.
Rugpjucio 22. Uzsakovas patenkintas. Nauja videotechnika pigi, projektuojami vaizdai realistiski. Mes dabar turtingi. Vila Palangoje, Mercedes po langais, saskaitos bankuose.
Rugpjucio 23. Nei vilos, nei Mercedes, nei saskaitu. Labai vaizdingai buvo paaiskinta kiek daug mes skolingi. Ka padarysi- seima yra seima. Teko dalintis. Uz savo dali nusipirkau vincesteri. Abiem.

Rugsejis
Tyrinejame saltaja branduoline sinteze. Priziuri akylai. Kaip suprantam rezultatais suinteresuoti penki institutai, trys zvalgybos ir viena korporacija. Mums vienodai. Jau yra pirmieji rezultatai. Reaktoriaus prototipas paruostas isbandymui. Musu neprileido. Netgi I teritorija- kriminaline praeitis uzkirto kelia. Is ju puses kvaila buvo taip elgtis. Is kur jiems zinoti, kad misinio slegis instrukcijoje- atmosferomis, o gradacija pulte- svarais kvadratineje pedoje. Reaktorius islydes grindis, tris aukstus, isikure 70 metru gylyje pabaiges kuro atsargas. Kaip ir buvo numatyta.
Spalis. Patraukem i miskus. Slapstemes. Sulysom. Pasidavem patys. VSD. Karininkas pasake, kad dar turejome savaites tris. Veliau vis tiek butu surade. Isalusius. Sutikome su viskuo
Lapkritis. Jie mus suprato pazodziui. Deja, kelio atgal nebera. Lytis- moteris. Blondines. Akys melynos. Projektuojam lazerines patrankas "
zvaigzdziu karu" programai
Loreta Loreta 28574
2008-02-10 17:41 Loreta
Nu siaubas, kas jums darosi su tais kilometriniais juokeliais??? smile
Prosas barsis. Gerai, kad dar nematė smile
Individas Individas 8613
2008-02-10 17:58 Individas
Nu bet faina paskaityti? Ania?

Su Prosu "razberemsia" smile
Aradija Aradija 10365
2008-02-10 18:54 Aradija
geras, zedziu ir zviegiu ant viso kambario smile
Individas Individas 8613
2008-02-10 19:18 Individas 2011-09-11 05-43

Aradija rašė: geras, zedziu ir zviegiu ant viso kambario smile


O isivaizduok, aš taip darbe pradėjau žvengti, bendradarbiai pagalvojo kad "dangtelį" nurovė, be vilties sugrižti... smile
2kart2 2kart2 1029
2008-02-10 19:28 2kart2 2011-09-11 05-43

individas rašė:

Aradija rašė: geras, zedziu ir zviegiu ant viso kambario smile


O isivaizduok, aš taip darbe pradėjau žvengti, bendradarbiai pagalvojo kad "dangtelį" nurovė, be vilties sugrižti... smile


Tai va, anksčiau buvo, papasakoja kas anekdotą, visi pasijuoke drauge, o dabar gauna anekdotą į paštą ir atsako smailikais smile va, sakau, kur privedė progresas .....
Rolanda Rolanda 6896
2008-02-11 06:51 Rolanda
Apie vyna ir paprocius

Ivairiu tautybiu atstovai susedo restorane uz stalo ir visi uzsisake po stikla vyno. Bet kai atnese vyna, paaiskejo, kad pas visus vyne plaukioja muse.

Svedas pareikalavo naujo vyno i ta pacia taure.
Anglas - pakeisti vyna ir taure.
Suomis iseme muse, o vyna isgere.
Rusas isgere vyna kartu su muse.
Kinietis suvalge muse, bet vyno negere.
Zydas istrauke muse is vyno ir pardave kinieciui.
Lietuvis isgere du trecdalius vyno, o po to paprase vyna pakeisti. Norvegas pasieme muse ir isejo zvejoti. Airis susmulkino muse vyne ir pasiunte taure anglui. Amerikonas pradejo teismini procesa pries restorana ir pareikalavo
$65 mil. uz padaryta moraline zala. Skotas griebe muse uz gerkles saukdamas:
"Tuoj pat isspjauk vyna, kuri esi isgerusi!"
Rolanda Rolanda 6896
2008-02-11 06:52 Rolanda
Iš bažnyčios skelbimų lentos:

Visi skelbimai yra tikri.



* Pagalbos stiprinant pasitikėjimą savimi grupė renkasi penktadieniais septintą valandą. Prašome įeiti pro užpakalines duris.

* Gerbiamos ponios, neužmirškite labdaros loterijos! Tai gera proga išsivaduoti nuo visų nereikalingų daiktų, kurie tik apkrauna namus.

Atsiveskite ir savo vyrus.

* Šiandienos katechezės tema: "Jėzus vaikšto vandeniu".
Rytdienos katechezė: "Jėzaus ieškojimas".

* Vasaros mėnesiais pensininkų choras pamaldose negiedos. Parapija jiems yra dėkinga.

* Ateinantį ketvirtadienį 17 val. renkasi mamų grupė. Tos, kurios nori būti tarp mamų, prašome kreiptis pas kleboną.

* Kurso apie maldą ir pasninką dalyvio mokestis - 50 Lt. Į mokesčio kainą įeina ir maitinimas.

* Aukas prašome dėti į vokus kartu su mirusiais, už kuriuos norite pasimelsti.

* Klebonas užsidegs savo žvakę nuo altoriaus. Diakonas savąją užsidegs nuo klebono ir po to uždegs visus tikinčiuosius esančius pirmoje eilėje.

* Ateinantį sekmadienį parapijos salėje vaišės su patiekalais iš žirnių. Po jų - koncertas.
Rolanda Rolanda 6896
2008-02-11 06:54 Rolanda
KAIP VYRAI SLAUGO MOTERI:
Kodel tu lovoje? Sergi? O visai gerai atrodai. Labai valgyti noriu. Tu gulek gulek. Aš pats viska pasidarysiu. Kur pas mus makaronai? Dežutej? Kurioj - cia jos penkios. Tu nesikelk, aš pats susirasiu. Ne, šitoj miltai... Šitoje - cukrus... Koks skirtumas, ka išpyliau? Kruopos kažkokios. Kam atsikelei? Aš pats sutvarkysiu... Nesijaudink ir eik i lova. Kur atidarytuvas? Stalciuj nera. Vel atsikelei?! Tu juk sergi. O, kur suradai? Aš ten du kartus žiurejau. Eik, aš viska padarysiu pats... Oi, isipjoviau piršta... Ar pas mus yra jodo? Subintuok man prašau piršta. Atsargiai, labai skauda! Galva sukasi, einu prigulsiu. Analgino atnešk. Išjunk televizoriu. Pradaryk langa. Ne, kiaušinienes nenoriu, geriau blynus. Uždaryk virtuves duris, ligoniams reikia ramybes ...
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui