Kaip pateikti pasiūlymą?

S
Shri 4
2004-08-17 11:18 Shri
Noriu pradeti mini versliuka ir iskilo klausimelis. Kaip pateikti pasiūlymą: noriu parduoti produktą įmonei. Kokia info ir kokia tvarka turėtų būti pateikta? Gal yra kazkokia visiems įprasta forma. Būsiu labai dėkinga už diskusiją
S
Smart 107
2004-08-17 11:57 Smart
Na sveikintinas dalykas smile

Idomu butu zinoti, ar tu teiksi kokia isskirtine preke tam tikrom bendrovem, arba siaip ieskai isejimo i placia rinka?

Ir dar idomu - ar tas tavo produktas istikruju yra preke ar paslauga?
S
Smart 107
2004-08-17 12:03 Smart
Sunku ka nors rimtai patarti nezinant visu verslo aplinkybiu, bet pradziai keletas bendro pobudzio rinkodaros ir vadybos patarimu galetum rasti cia:

verslas.banga.lt/lt/patark.kategorija/3?vbanga2...

Rinkis pagal skoni smile
S
Shri 4
2004-08-17 14:03 Shri
Aciu, kad suregavote i prasyma. Siulyciau preke, radau atstova, kuris man tinka ir jis lyg sutinka tapti mano suskurtos prekes platintoju. Jam reikia pateikti oficialu pasiulyma. Ka rasyti reikia- turiu zaloka supratima: na turbut reikia aprasyti produkta, tada mazmenine kaina, nurodau kieki ir ka dar? Norisi neaapsijuokti, kad palaikytu vertu partneriu smile Buciau dekinga uz koki realu pasiulymo pavyzdi.
S
Smart 107
2004-08-17 14:32 Smart
Na geriausiu oficialu pasiulymu gali buti sutarties projektas. Butinai turi buti nurodyta:
1. Prekes pavadinimas, matavimo vienetai ir kiekis
arba
2. Prie sutarties turi buti pridedama specifikacija (ten zymima prekes pavadinimas, prekes uzsakymo kodas, matavimo vnt, kokybes rodykliai, vnt. kaina kiekis vnt, suma Lt)
3. Jei produktas specifinis, reikia ji aprasyti arba prideti prekes kilme ir kokybe patvirtinantys dokus.

Ne labai suprantu, ar tu nori savo preke platinti agento susitarimo pagrindu ar komiso sutarties pagrindu?
S
Smart 107
2004-08-17 15:22 Smart 2011-09-11 03-28
Dar paminek - jei bus - pristatymo salygas ir kaina (jei tai bus tavo isipareigojimai), mokejimo terminus, pasiulymo (ar kainos) galiojimo trukme, gali nurodyti maziausia sutarties trukme (jei tai bus nuolatinio pirkimo sutartis), gali ideti info apie papildomai sulomas nuolaidas /prekes...

Bet aisku ivertink ant kiek tai rimta - jei rimtas agentas, tai gal jis tau pats pasiulis kokia sutarties proforma, kuria aisku turetum pakoreguoti savo naudai.

Ir gal tas tavo pasiulymas turi buti tik proforminis - t.y. reikalaujantis tik pagrindiniu prekiu duomenu, kiekio, kainos ir jos galiojimo trukmes. Nors palei musu LR , pasiuylmas gali buti pateiktas ir e-mailu, t.y. be parasu antspaudu ir tt.
S
Shri 4
2004-08-17 17:15 Shri
Darosi labai idomu smile . Ka reiskia "platinti agento susitarimo pagrindu ar komiso sutarties pagrindu"? Kas cia per sutarciu rusys, kuo jos skiriasi? smile Klimstu. Zadejau pateikti pasiulyma e-pastu kaip fizinis asmuo. Aciu Smart uz niuansu isaiskinima. O visgi gal kas turite kokio kad ir primityvaus pasiulymo pvz?
S
Smart 107
2004-08-18 08:52 Smart
Hmmm... primityvaus pavizduko lyg ir neturiu... Del nustatytos formos - jos nera, arba ji yra nusakoma konkurso reikalavimuose. Pas tave kaip suprantu, visai ne konkursas.

Na tai ir kurk savo maila laisva forma - laba diena, cia vat jums mano prekes pavadinimas, trumpas aprasymas (na ten spalva, forma, matmenys, medziagos, velniai zino ka dar svarbu klientui), vnt. kiekis, vnt. kaina, bendra kaina. Pristatymo ir pasiulymo galiojimo terminai - pagal nora ir jei butini.

Idomu kaip planuoji apmokejima - i saskaita banke ar cash'u? smile
Ir dar - jei parduodi jur. asmeniui, sutartele visgi turi buti. Gal ir autorine, ka zin?

Net ir ko nepaminesi, visada verta prirasyti, kad kilus klausimams tave galima trukdyti tel. ***** arba el.pastu -----

Ir nier cia ko bijoti. Neklysta tas kas nieko nedaro (ne mano mintis, bet man patinka) smile
M
meiluten 78
2004-08-18 10:37 meiluten 2011-09-11 03-28

Shri rašė: Darosi labai idomu smile . Ka reiskia "platinti agento susitarimo pagrindu ar komiso sutarties pagrindu"? Kas cia per sutarciu rusys, kuo jos skiriasi? smile Klimstu. Zadejau pateikti pasiulyma e-pastu kaip fizinis asmuo. Aciu Smart uz niuansu isaiskinima. O visgi gal kas turite kokio kad ir primityvaus pasiulymo pvz?

Komiso sut. pagrindu- reiškia ,kad duodi savo prekę komisui ir su tavimi atsisakitys tik ją pardavus.(komiso sutartis).
Agentas - atstovauja Tave reklamuodamas ir siūlydamas tavo prekę,sudarinėja sutartis su galimais pirkėjais ....Žiūrint, ko tau reikia ir kas suarašyta sutartyje su agentu.
S
Shri 4
2004-08-18 13:15 Shri
Visiems labai aciu
apsukri apsukri 179
2005-05-03 18:48 apsukri
laba diena, gal kas turit komercinio pasiūlymo pavyzduką, kompe? Jei taip gal galėtumėt pasidalinti. Labai prašau. Ačiū
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui