Tax.lt narys vait

V
Tax.lt narys nuo
2005-11-13
vait
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2005-11-14 17:22 Įvairūs » Įmonė metus nemokėjo algos? » #225319
Šiuo atveju atlyginimą turėsi išmokėt.
Turi peržiūrėti visas įmonės skolas...darbuotojams, biudžetui, tiekėjams.
Jei tau tai neapsimoka mokėt...geriau jau įkurk naują firmą...tai ryškiai mažiau kainuos...

---
Va aš kaip tik į tokį klausimą ir ieškau atsakymo smile paprasčiausia kalba eina apie nelabai didelius pinigus (primečiau kad yra apie 900 min valandų, tai gaunas kad gpm apie 1000 lt) o pusę kainos vienas iš buvusių savininkų dengia. tai ir galvoju kad gal geriau atgaivint

Klausimas Nortai.
O kaip tą oficialų pranešimą padaryt. Ar galima išsiųsti registruotus laiškus ir tada ramiai laukti kol kažkas kreipsis, ir jei nesikreipia tai dirbti toliau?
2005-11-14 07:55 Įvairūs » Įmonė metus nemokėjo algos? » #225111
nemačiau dar visų popierių, tik žinau kad algos buvo priskaičiuotos, sodros dalis sumokėta, o alga neišmoketa (tuo pačiu ir GPM).
Gal ne taip paklausiau dėl pagrindo. Nesuprantu kaip daba reiktų tiems žmonėms išmokėti (juk nė vienas nebedirba, ir apskritai kelių net nebėra Lietuvėlėj).
Na ir dar syk pabrėžiu, kad iš tikro visi yra patenkinti, o visos bėdos tik ant popierių.
2005-11-13 20:34 Įvairūs » Įmonė metus nemokėjo algos? » #225056
Sveiki
Net nežinau kaip gerai suformuluot temą :). Jei trumpai, tai noriu už simbolinę kainą perimti UAB. Bet situacija yra tokia, kad įmonė dirbo apie metus, bet oficialiai nebuvo išmokėta nė centas algos, o tuo pačiu ir pajamų mokestis. SODRAI mokėjo tvarkingai. Šiuo metu visi darbuotojai yra atleisti savo noru ir įmonėje niekas nedirba. Na ir aišku kad nė vienas darbuotojas jokių pretenzijų neturi. Dabar klausimas, kaip šitoje situacijoje elgtis. Tarkim jei ir norėtum kažkaip tipo išmokėti algas ir susimokėti mokesčiam kas priklauso, bet kokiu pagrindu mokėti.
Iš anksto dėkui
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui