Tax.lt narys saunuole

S
Tax.lt narys nuo
2005-12-05
saunuole
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2005-12-07 08:15 Darbo teisė » Darbuotojų saugos ir sveikatos būklės pasas » #232809

Abatas rašė: Uzpildyti ta pasa pagal istatymus yra praktiskai neimanoma. Jei neklystu, PVZ.: kad uzpildyti psichosocialinius veiksnius, reikalinga speciali kvalifikacija ir pazymejimas. Tokio pazymejimo ir kvalifikacijos lietuvoje kaipo ir niekas neturi. (Ta suzinojau seminaro metu)
Taip kad man atrodo geriausiai pasisamdyti kokia firmele ir ant jos uzkrauti atsakomybe. Nes paso uzpildmas ir visi reikalingi matavimai ir skaiciavimai reikalauja pakankamai daug ziniu ir laiko. Taip kad mums paprastiems mirtingiesiems uzpildyti ta pasa beveik nerealu smile
Nes kuo daugiau tuo domiuosi tuo labiau plaukai siausiasi smile


Del psichosocialiniu ir ergonominiu veiksniu isties nesamone. Nes vertintojas imoneje turi tureti DSS specialisto ir psichologini ir ergonomini issilavinima. Vertinant turi aprasyti pagal nurodytas metodikas savo imones vertinimo metodika. Tam nezinau kiek laiko ir kiek ziniu reikai tureti. Situacija isprendziama kai pasisamdai firma, o ne firmele kuri turi tam licenzijas. Tik svarbu paziuret kad turetu, nes iskilus juridiniam konfliktui - bus tas pats kas pisulka israse ir uzpilde (ar pats be kompetencijos ar ta firmele) - atsakys darbdavys ir nuims galva tam kas atsakingas uz darbu sauga:)
2005-12-05 13:33 Darbo teisė » Darbuotojų saugos ir sveikatos būklės pasas » #232275
siaip istatymiskai tai labai keblus dalykas tas bukles pasas. O imanoma padaryti tik turint pakankama kvalifikacija. Jei idomu bus - parasyk, paaiskinsiu.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui