Tax.lt narys RMA

R
Tax.lt narys nuo
2006-03-29
RMA
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2007-07-26 13:22 Bendra » Kaip išsisukti nuo karo prievolės » #421488
Senokai skaiciau prievoles istatyma, bet jei teisingai atsimenu, studijos gelbeja nuo saukimo tik tuo atveju, jei tu tesi mokslus aukstesneje pakopoje. T.y. jeigu baigei aukstaji, istoji i magistratura - negali pasaukti, jei stoji i kita specialybe bakalaura - gali pasaukti.
Mano asmenine patirtis: baigiau bakalaura = 23 metai
Stoju i magistrantura: 24-25 metai
antram magistranturos kurse imu pazyma kad mokaus, nunesu i prievoles tarnyba, prisidirbu skolu moksluose, mane isbraukia i studentu sarasu, kitais metais vel ateinu i dekanata, sakau noriu test mokslus, mane grazina i sarasus (beda kad mokamus), as pasiimu pazyma kad mokaus, nunesu i prievoles tarnyba, ir t.t.
Pratempiau iki 27 m., nuejau i prievoles tarnyba ir mane kaip senuka pervede i kazkoki ten rezerva.
2006-03-31 16:41 Bendra » Elektros ir elektroninės įrangos atliekos » #264748
[quote:6074033ed6]O kodėl su EMP per žiauru? Klausiu, nes domėjausi jų kainomis. Ir kas tas SEB?[/quote]
SEB Vilniaus bankas smile
O EMP'ui uz tai, kad laiduotu, turi sumoketi is anksto uz visa planuojama perdirbti kieki. Visu pirma tai reikstu, kad mes imerkiam pinigus, antra - metu begyje nebegalesime ieskotis palankesniu variantu. Kol kas pas juos 1400 lt/t, bet kadangi jie kol kas monopolistai, tai sunku pasakyt ar sita kaina gera. Kad geresne nei sumoket vyriausybes nustatytu tarifu, tai faktas, bet vistiek...
Dar yra/turetu but tokia kontora prie infobalt, kuri laiduotu, rupintus siuksliu surinkimu ir nariu islaidu mazinimu, bet kol kas is ju naudos nulis.
2006-03-31 13:38 Bendra » Elektros ir elektroninės įrangos atliekos » #264636
Musu savininkai is uzsienio jau puse metu zyzia del progreso su situ reikalu. Tai praejusia savaite neistveriau ir nunesiau dokumentus smile Vakar skambinausi i regiono aad, tai sake, kad registracijos pazymejimas kita savaite jau turetu but. Garantija emem is SEB, nes su EMP sutarti su laidavimu sudarinet truputi per ziauru.
Siaip aisku yra dar neaiskumu, pvz kaip atskirt kas yra buityje ir nebuityje susidarancios atliekos, ar bus kazkoks skirtumas tarp istoriniu ir nuosavu siuksliu, bet cia paliksim ateiciai.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui