Tax.lt narys dilma

D
Tax.lt narys nuo
2006-04-08
dilma
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2011-09-22 14:51 Blevyzgos » Kaip rasti buhalterio darbą? » #989215






Jimny rašė:
Labai noriu dirbti buhalterinį darbą, pradžiai apskaitininke, o vėliau kaip gausis, bet susiduriu su tokia problema, kad niekas nenori manim patikėti ir priimti į darbą, nes.. neturiu patirties. Šiuo metu studijuoju kolegijoje finansų specialybę paskutiniame kurse neakivaizdžiai.Darbo negaliu rasti 2 metus, nes neieškau bet ko,tik buhalterinio. Darbdaviai nenori priimti, nes neturiu patirties.Ar daug buhalterių sutiksi, kad pasakytų, kad jiems tas darbas patinka?O aš noriu dirbti, bet niekas nesuteikia šanso...
Nejau, lieka tik eiti į parduotuvę kasininke dirbti?




Buvau panasioje situacijoje - labai puikiai suprantu. Taip pat neakivaizdziai baigiau Kolegija, tik buh. apskaitos specialybe.
Bet as buhalterinio darbo pradejau ieskotis jau gavusi diploma. Ir buvau jau nebe jaunikle:)Bet kai turi noro ir ryzto - gali si ta nuveikti. Mano pasiulymas butu - baigti kokius buhalteriu kursus, arba isstudijuoti buhalterines apskaitos kokia rimtesne knygele, kad turetum supratima apie debetus - kreditus, nes dirbant pvz. apskaitininke, tau pades ant stalo kruvele saskaitu ir turesi suregistruoti buh. programoje viska teisingai. Nuo teisingo apskaitininko darbo labai priklauso teisingi rezultatai. Tad buhalterines zinios yra sau, bet dar reikia ismanyti buh programa. O tai atskiras mokslas. Gal reiktu uzsirasyti i kokios buh programos mokymo kursus? Pvz. Rivile yra gan populiari musuose, tad su ja geriau susipazinus jau butu daugiau vilciu isidarbinti. Buhalterei vien noro neuztenka. Cia ne vadybininkes darbas. Cia viskas grindziama igudziais. Ir net bloga patirtis buhalterijos darbuotojui yra labai naudinga. Tad be supratimo apie buh. programas reikia orientuotis kaip opreracija aprasyti saskaitomis korespondencijomis. Cia galetu pagelbeti kokia pazistama buhaltere ar tiesiog reiktu siame forume panagrineti temele - saskaitos korespondencijos.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui