Tax.lt narys karoliuk

K
Tax.lt narys nuo
2006-05-31
karoliuk
forume parašė 5 žinučių

Naujausios žinutės:

2008-06-05 14:01 Biudžetinių įstaigų apskaita » Komandiruotės biudžetinėse įstaigose » #529041

renata1113 rašė: Cia kiekvienos istaigos vidaus reikalas kokia tvarka yra atsiskaitoma uz komandiruoters islaidas. bet manau visada padeda logika. kad darbuotojas, kuris vyko i komandiruote pateikia komandiruotes vykdymo ataskaita, kurioje nurodo:
1. kiek dienu truko komandiruote, jei buvo vyktai keleta saliu, tada kiek kiekvienoje salyje dienu isbuvo.
2 suraso visus islaidas pateisinansius dokumentus, nurodydamas ir sumas (jei tokiu turi)

Sios ataskaitos pagrindu buhalteris suskaiciuoja komandiruotes islaidas ir jas apmoka. Dienpinigiu sumas apskaiciuoti yra buhalterio reikalas.


Aciu jums uz pagalba, taip ir padariau, bet dienpinigiu pati neskaiciavau, nors ji to ir reikalavo. Buhaltere aiskiai cia norejo mane pagainioti, panervino bet nepriveike smile . Blogai kad musu buhalterija kartais logika buna pametusi, tik serga didybes manija smile
2008-06-05 10:09 Biudžetinių įstaigų apskaita » Komandiruotės biudžetinėse įstaigose » #528947

romen rašė:

karoliuk rašė: Buvau išvykusi 10 dienų į tarnybinę komandiruotę, kurios metu aplankiau keletą šalių. Direktoriaus įsakymu man turi būti apmokėta 15 % komandiruotės išlaidų. Įstaigos buhalteris pareikalavo, kad aš pati susiskaičiuočiau, kiek man priklauso gauti pinigų, išvardinant visas šalis ir jose nustatytus dienpinigius. Sakykite, ar tai ne buhalterio darbas? Kokiais dokumentais galima būtų pasiremti, atsakant į šitą klausimą? Man čia kvepia buhalterio patyčiomis...prašau padėkite man išsiaišknti šį klausimą.
Surašyti jūs privalote,o kokie dienpinigiai į kokią šalį priklauso aišku buhalterė turi pasakyti.Aš juodraštuką darbuotojams užpildau po to jie perrašo,nes savo ranka buhalterė pirminių dokumentų pyldyti neturi teisės.O patiems suskaičiuoti neįsivaizduoju kad tai realu.

Bet jeigu nebuvo išlaidų, tai ir avansinės apyskaitos pildyti nereikia,nes avansine apyskaita skirta islaidoms??? Sutinku, kad saliu pavadinimus ir kiek dienu jose buta reiketu surasyti, bet ne daugiau.
2008-06-04 22:53 Biudžetinių įstaigų apskaita » Komandiruotės biudžetinėse įstaigose » #528872
Kiek galima leist tiems buhalteriams savivaliaut ir zeminti kitus.As jos nezeminu,kad ji kompu beveik is viso dirbt nemoka,o galeciau:)

Loreta13 rašė:

karoliuk rašė: dienpinigiu normas tai galima surasti, bet kam tada buhalteriai jeigu darbuotojai patys apsiskaiciuos sau, kiek jiems priklauso dienpinigiu. Kokie cia pinigu sumokejimo dokumentai, jeigu as mokejau uz kelione, o man apmoka tik dienpnigiu dali. Pateikiau keliones aprasyma ir manau, kad cia jau nebe mano reikalas skaiciuoti tuos procentus...
Jei jau jums liepia, surašykite viską į tą AA.
O vyr. buh. te sprendžia, kiek gi jums apmokėt.
2008-06-04 22:46 Biudžetinių įstaigų apskaita » Komandiruotės biudžetinėse įstaigose » #528868
dienpinigiu normas tai galima surasti, bet kam tada buhalteriai jeigu darbuotojai patys apsiskaiciuos sau, kiek jiems priklauso dienpinigiu. Kokie cia pinigu sumokejimo dokumentai, jeigu as mokejau uz kelione, o man apmoka tik dienpnigiu dali. Pateikiau keliones aprasyma ir manau, kad cia jau nebe mano reikalas skaiciuoti tuos procentus...
2008-06-04 22:11 Biudžetinių įstaigų apskaita » Komandiruotės biudžetinėse įstaigose » #528855
Buvau išvykusi 10 dienų į tarnybinę komandiruotę, kurios metu aplankiau keletą šalių. Direktoriaus įsakymu man turi būti apmokėta 15 % komandiruotės išlaidų. Įstaigos buhalteris pareikalavo, kad aš pati susiskaičiuočiau, kiek man priklauso gauti pinigų, išvardinant visas šalis ir jose nustatytus dienpinigius. Sakykite, ar tai ne buhalterio darbas? Kokiais dokumentais galima būtų pasiremti, atsakant į šitą klausimą? Man čia kvepia buhalterio patyčiomis...prašau padėkite man išsiaišknti šį klausimą.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui