Tax.lt narys karens

K
Tax.lt narys nuo
2006-08-24
karens
forume parašė 6 žinučių

Naujausios žinutės:

2006-08-24 18:18 Programinė įranga » Buhalterinė programa "Centas" » #309444
o dėl to pakasto šuns ačiu ,kad pastebėjot. Spauzdinimo klaida CENTAS 5.4.3
2006-08-24 18:15 Programinė įranga » Buhalterinė programa "Centas" » #309442
Atsakau Girelei. Mes pirkom programą iš tuometinių Edlontos partnerių UAB Sistemotechnika ,konsultantas ir pardavėjas tada buvo Kęstutis Ruzgys.
Jis mums suinstaliavo programą ją prižiūrėjo, atsiusdavo visą reikiamą informaciją.Kol vieną dieną dingo tokia įmonė ir toks ponas.Mums prireikė eilinių atnaujinimų ir še tau ,kad nori negaunam. Skambinam į Edlontą o jie mes nieko padaryti negalim tas ponas Ruzgys mus apgavo pridaugino nelegaliai programų su jais neatsiskaitė. Čia tik vėliau kiek suprantu buvo įdiekta nauja atsiskaitymo sistema, kad kol negauna Edlonta pinigų ,tol nėra prekės. Tada buvo kitaip susimokėjom Sistetechnikai ji darė viską ko toliau reikėjo. Ir kaip gali abejoti programos legalumu kai turi visus pirkimo dokumentus, be to tada Edlonto internetinėje svetainėje Sistemotechnika buvo įvardinta kaip partnerė ir konsultantė.Mes iš Edlonto ir norėjome ,kad jie tik atsiūstu nają prisijungimo kodą ir sutikome sumokėti. Jie atsisakė. Kadangi jau pažinojome šią programą, manėm bus papraščiau dirbti su ta pačia nei pirkti naują kito gamintojo, todėl tada vėl įsigijome Centą. Manėm dabar tai jau viskas bus gerai. Apsirikom. Ne tiek su programa, nes ji tik daiktas , kiek su firma. Išeina taip tie kas dirbo nelegaliai savo darbą padarė geriau nei tie kurie tik parduoda legeliai, o toliau atsakomybės purtosi. Teisingiau bijo kaip velnias kryžiaus. smile Į šią svetainę prisijungiau tik dėl to ,kad išsiaiškinčiau ar ir kitais klijentais Edlonta taip pat nesirūpina ir ,kad kiti pirkdami Centą neapsigautų.
2006-08-24 17:04 Programinė įranga » Buhalterinė programa "Centas" » #309423
Mūsų įmonėje taip pat kompiuteris naujas , printeris taip pat nesenas, visos programos tame tarpe ir Wind suinstaliuoti specialistų, kurie viską prižiūrį. Atsiprašau ,kad neatsimenu kam, bet kažkam čia platintojas taip pat rekomendavo pakeisti kompiuterį, mums sakė tą patį, patikėkit ne cia bėda. Pakeitėm tą kompiuterį, perinstaliavom programas ir tas pats.Čia tokia Edlontos ir kaip jie rašo partnerių ir konsultantų politiką visi kalti tik ne jie. Jie pas mus bandė ir valytoją ir vaikus ir kompiuterį ir printerį ir visas įmanomas programas apkaltint, dėl programos neveiksnumo.Buhalterę išvadino "tarpine" tarp klavetūros ir ekrano. Tik ta "Tarpinė' Ko tai puikiausiai dirbo su anksčiaus įsigyta lygiai ta pačia programa ir staiga nebemoka dirbti su naujai įsigyta. apsurdas. Be to jai jau klijentas turi problemų ir prašo jas išspręsti , tai taip ir reikia daryti, o ne išsisukinėti.
2006-08-24 16:53 Programinė įranga » Buhalterinė programa "Centas" » #309418
Patys mes programos neinstaliavome ir klaidu netaiseme viska dare atstovas Žydrius, kuris pats pasakė ,kad gali tik paaiškinti kokį klavišą kada paspausti. Tiek mes patys tikrai mokam ir knygelę jų visą perskaitėm. Be to prieš pusantrų metų iš Edlonto tuometinių platintojų buvome nusipirkę "Centą". Su šia programa vargo nebuvo jokio. Bet po metų Edlonta pareiškė ,kad platintojas juos apgavo ir su jais neatsiskaitė, todėl jokių atnaujinimų mums nesiūs ir vienintelį variantą pasiūlė pirkti kitą naują programą.Tada buvome apgauti, bet gailėjom savo nervų ir teisybės neieškojom. Dabar įsitikinau ,kad be reikalo. O nusipirkom ne programą .o bėda. Jai ta bėda yra ją suinstaliavęs ir prižiūrėjas Žydrūnas, jis turėtų išspręsti problemas , o ne dangstytis nemokėjimu ar nesupratimu. Jai pasitaikė nekokybiška pati prekė, ją rūpintis turi gamintojas t.y Edlonta. Dabar gaunasi taip ,kad visi nusiplauna rankas. Be abejo viskas gerai, kai viskas gerai, bet tiek žmogaus tiek įmonės rimtumą bei patikimumą pamatome tik tada kai būna nepalanki ar kritinė situacija.
2006-08-24 12:55 Programinė įranga » Buhalterinė programa "Centas" » #309162
"CENTAS1 ", programą instaliavo Edlonto atstovas Kaune ir atsiradus problemoms kreipdavomes į jį. Strigimai yra pastovūs ir kiekvieną kartą skirtingi: neatidaro, neuždaro programos, reikalauja papildomų rezervų, nespauzdina vieno ar kito dokumento, neatsiunčia valiutos kursų, neduoda ataskaitų. Žodžiu sutvarko viena, atsiranda kita bėda ir tai jau tendencija.
Manau pati programa yra įdinga, iki galo neišbaikta. buvo visokių mincių ,tai ir kompiuterį pakeitėme ir programinę yrangą atnaujinome, kompiuterius prižiūrinti firma garantavo ,kad mūsų yranga yra gera, bėje jie rado neteisingai suinstaliuotą kablelį vietoj taško, šitą darbą datė ir teisingai turėjo padaryti tas kas instaliavo programą. Manau jie turėtu imtis atsakomybės ir sutvarkyti iki galo tai ką pradėjo.
2006-08-24 12:20 Programinė įranga » Buhalterinė programa "Centas" » #309128
Laba diena. Jau puse metų "kankinamės" su "Centu", programa ištisai nedirba, stringa. Programą pirkome iš firmos "Edlonta" partnerių Kaune. Pastarieji sutvarkyti programą ,kad ji veiktu nesugeba. "Edlontas" motyvuodamas ,kad toli vaziuoti , taip pat nenori tvarkyti savo programos.
"Edlonto" atstovai mums aiškina, kad mes vieninteliai tokie Lietuvoje kuriems programa stringa. Niekas į juos nesikreipia ir jokių problemų nėra.
Noriu paklausti ar tikrai visiems dirbantiems su "Centu" nekyla sunkumų? Ar dėl to nestringa Jūsų darbas?
Labai ačiu už bet kokia informaciją.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui