Tax.lt narys Mantasgl

M
Tax.lt narys nuo
2006-09-28
Mantasgl
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2006-09-29 13:24 Bendra » Kelionės lapai » #323863
Zinau, kad keliones lapai neprivalomi, bet savininkas pasitvirtines tokia tvarka, kad galetu labiau sukontroliuoti vairuotojus, tik dave uzduoti issiaiskinti ar galima labiau supaprastinti juos. Kiek suprantu rasyti "vazinejimas miete" galima tik tada, jei turi pastovius marsrutus, o jei marsrutai ne vienodi, tai negali. Ar klystu?
2006-09-28 18:13 Bendra » Kelionės lapai » #323584
padekite??
2006-09-28 15:30 Bendra » Kelionės lapai » #323489
Sveiki,
Noriu pasitikslinti informacija del keliones lapu. Tarkim pildau vienos dienos vaziavima (mieste), tai ar reikia nurodyti kiekviena objekta i kuri vaziavau, ar uztenka rasyti vazinejimas mieste. Jei uztenka, tai kaip iterpti vazinejima uz miesto, kaip jis turetu buti rasomas, pridedu savo keliones lapo pvz. Tai man tiesiog marsrute reiketu rasyti: "vazinejimas miete, vaziavimas i Vilniu" ar taip gerai butu? Taip pat esu girdejes, kad reikia pagristi savo vaziavimus dokumentais, pvz: jei pirkau prekes, tai reik tureti sakaita faktura ir pan. Klausimas, kaip rasyti, jei vaziuoji ziureti nauju patalpu ar tartis su tiekeju, ar paziureti tvarka savo parduotuvese, juk dokumentu is ten negauni, tai kaip pagrista bus tavo kelione, nes jei leistu taip pildyti, galetum daug "priburti". Tai kaip pildyti tokius atvejus, kur vaziuoji imones tikslais, bet negauni jokiu dokumentu?
Pas mus yra automobilis produkcijai isvezioti ir savininkui (abu pirkti ant imones), tai jiems keliones lapai vienodai turi buti pildomi?
Taip pat gal galetumete pasakyti kur galeciau pasiskaityi istatyma, ar kazka panaus apie keliones lapo pildyma, ar tiesiog kuro nurasyma ir kazka panasaus. Kiek maciau pries tai buvo cia pateiktas pvz: "del autotransporto priemonių eksploatavimo išlaidų", is kokio istatymo sis straipsnis?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui