Tax.lt narys jolkeviciene

J
Tax.lt narys nuo
2007-01-18
jolkeviciene
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2007-01-30 16:10 Įvairūs » Komisijos sudarymas » #366049
Hmm:))

Matot Prezidentas todel, kad kazkada buvo kur kas daugiau zmoniu...,o dabar situacija psikeite.
Siaip klausimu tai gal ir yra daugiau, bet pati bandau aiskintis, kadangi mes esam NVO ir cia nera "aukstoji buhalterija", na pradine sakyciau, pirmoku lygio:))) Todel pati ir susitrvakau.. o kai paskaitineju jusu forumus, tai tikrai man ten pauksciu kalba:)))
2007-01-25 11:50 Įvairūs » Komisijos sudarymas » #363773
Sveiki,

Esu tokioje sakyciau kvailokoje situacijoje. Nesu jokia buhaltere ir apskritai man ta buhalterija pauksciu kalba:))) Patekau i tokia situacija, kad siuo metu esu zmogus trys viename: buhaltere, administratore ir dar projektu vadove..:))
Su buhalterija prasciausiai sekasi..:(( O blogiausiai tai, kad ir pries tai ta buhalterija nebuvo praktiskai vykdoma, tai net pavyzdziu normaliu nera..:((
Tai pati savamoksle esu..ka randu, ka suprantu ta ir darau..

Dabar KLAUSIMAS kaip sudaryti komisijas kai organizacijoje yra tik du dirbantys zmones t.y. as ir prezidentas. Komisijos kiek zinau sudaromos pavyzdziui inventorizacijai, materialinio turto nurasymo aktams ir kita? Ar tokiu atveju nereikia jokios komisijos, gal uz viska tiesiogiai atsako vadovas???

ACIU
2007-01-19 11:35 Įvairūs » Labdaros ir paramos fondo apskaita » #360979
Mielieji,

Turiu keleta klausimeliu ir buciau labai dekinga gavus Jusu patarimu.

Primas ir bene svarbiausias klausimas butu toks: metine labdaros ir paramos fondo finansine ataskaita turi atlikti revizorius..Kas gali buti siuo revizoriumi??? Pavyzdziui ar gali buti is salies samdomas buhalteris. Ar butinai reikia kreiptis i audito imones????

Kokiu principu turetu buti atliekama materialiniu vertybiu apskaita (batai, maistas ir kt.). Ar gauta tokia labdara reikia ivertinti piniginiu atvzvilgiu t.y. kiek tie batai kainuoja dabartineje rinkoje?? Jei taip tai kaip tai padaryt?? Kaip apiforminti gauta labdara kai asmuo nenori apie save "pranesti"?? Nes kiek zinau reikia sudaryti priemimo-atidavimo akta, o jeigu asmuo nenori buti nurodomas, kad jis tuos batus dave, tai kaip tada daryti???
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui