Tax.lt narys jurguteb

J
Tax.lt narys nuo
2007-05-28
jurguteb
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2007-05-28 14:31 Darbo teisė » patarkite prasau, ka daryti del tokio atleidimo? » #402857
Noriu paprasyti jusu patarimo, nes esu dideliam soke ir strese.
Auginu vaika, kuriam 7 men. esu vaiko auginimo atostogose iki 1 m.
Penktadieni vyras grizo is darbo tik nuvaziaves ir pasake, kad mus atleido,
abu buvom isidarbine toje pacioje darbovieteje. Vyras nepadare jokiu pravaikstu ar nusizengimu, negavo jokio ispejimo. Siaip ta imone kartais taip daro. Atejusiam zmogui ta pacia diena ivaro soka, na tai buna labai netiketa. Vyras visiems aiskines iki tol, kad pakisus popierius nepasirasinetu, pats vis tik afekto busenoj (dabar baigia uzsigrauzt) eme ir pasirase, kad iseina saliu susitarimu. Matyt jie taiko tokia taktika, nes tik atejusiam ryte I darba zmogui pakisa parasyta lapa ir turbut nepasitaike, kad nepasisektu. Dar kvailiau, kad pasirase ir uz mane.
Dar pasirase atgaline data. Tikrai zmogui sokas matyt buvo, nes mes abu niekaip nesuprantam, kaip jis taip galejo padaryti. Juk zinom, kad neturi teises atleisti, kai auginamas vaikas iki 3m. Darbdavys pazadejo ismoketi dvi algas I prieki.
Siaip aisku labai nekokia situacija ir as tiesiog stengciaus nesigilinti ir gyventi toliau, bet labai sunervino butent tas faktas, kad mes auginam vaika iki 1m ir likom be jokiu pajamu.
Suprantu, jei butu nepasirases, tai butu visai kitokia situacija, bet kadangi dabar jau yra taip, tai noreciau tiesiog suzinoti ar mes turime kazkokiu galimybiu tokioj situacijoj? Ka dar galetume padaryti savo labui? Patarkite prasau.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui