Tax.lt narys AlgirdasReklaitis

A
Tax.lt narys nuo
2007-10-24
AlgirdasReklaitis
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2009-02-26 13:44 Programinė įranga » kokia buhalterine programa pasirinkti » #625637

Oleg rašė: Nesutinku.

Aksaptoj yra galimybe dirbt tik su apskaitos moduliu (su zurnalais), kadangi jis yra atskirtas nuo pirminiu dokumentu.
...............
O be Columbuso yra juk kruva kitu Axaptos diegeju. 30 tai tikrai. Nesuprantu kodel paminejote butent sia imone?


1. Ka turite omenyje. Didesne informacijos integracija nei Axaptoj sunku isivaizduoti. Ten viskas su viskuo surista. "dirbt tik su apskaitos moduliu "- ten yra Finansu modulis (2 lygiai), Bankas, Ilgalaikis turtas, Pirkimai, Pardavimai, E-prekyba, Sandelis (Atsargos), Gamyba (3 lygiaai), Projektai (2 lygisi), Bendrasis planavimas, Kastu apskaita, Marketingo apskaita, Darbuotoju apskaita, Produkto konstruktorius (4 lygiai) ir dar keli smulkus moduliai. Ir absoliuciai viskas yra surista- is bet ko galima rasti bet ka. Pasakyjit, ko nemokat rasti- parodysiu, bet neklaidinkit zmoniu pasakymais, kad pirminiai dokumentai pasimeta. Darbo su Axapta metodika ir yra ta, kad uztenka ivesti pirminius dokumentus ir daugiau nieko- visa kita yra gaunama ju pagrindu.
2. Columbus nesenai susijunge su Sonex, Alna tuo nebeuzsiima - daugiau nezinau. Gal ir yra kokie IDV, bet jei jau sukisai limona i sistema, vargu ar samdysi megeja...
2009-02-25 13:48 Programinė įranga » kokia buhalterine programa pasirinkti » #625123

swap-as rašė: Jeigu reikia lauka arti, tai reikia Kiroveco, o jeigu tik i svecius ir i parduotuve, tai gal uzteks ir lengvosios masinos! Tai priklauso nuo poreikio ir kisenes.

Labai teisingai pastebeta- jei jum reikia tik finansines apskaitos, tai si programa yra perdaug sudetinga, nes su ja dirbdamas zmogus turi zinoti ka jis nori padaryti, o ne mintinai ismokti: spausti 3 mygtuka is kaires ir islys reikiama ataskaita. Tai Verslo Valdymo Sistema. Jos visa jega pasireiskia, kai aktyviu vartotoju (vienu metu dirbanciu) skaicius virsija simta ir kai reikia vesti gamybos, projektu ar valdymo apskaita, kai reikia vienu veiksmu atlikti operacijas keliose imonese ir pan. Tai tikrai galinga sistema, kuria idiegti gali toli grazu ne kiekviena kompanija. Siuo metu pagrindinis diegejas Lietuvoje yra "Columbus". Tai pakankamai didele ir pakankamai kvalifikuota kompanija. Is realiai veikianciu imoniu galima pamineti: Achema, Klasko, Zemaitijos piena, Stumbra bei dar pussimti dideliu imoniu.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui