Tax.lt narys chemija

C
Tax.lt narys nuo
2008-03-13
chemija
forume parašė 5 žinučių

Naujausios žinutės:

2008-03-16 17:47 Bendra » atidarau imone, kaip tvarkyt saskaitas » #501393

Veslava rašė:

chemija rašė:

Linda6 rašė: Išsprogdintos akys reiškia požiūrį į verslą ir jo vadovą.Buhą pasirinks pagal save.


o koks tas poziuris? prsau paaiskint, gal pasitaisysiu :)


Ko taip kabinetis prie zmogaus, juk zmogus tik pradeda versla, jis neturi supratimo apie buhalterija. Patirtis ateina su laiku, svarbu neiklimpti iki ausu. Bet jei zmogus protingas ir jis gali nebuti profu toj sryti, jis susitvarkys.

Beje sulau savo kandidatura i buhalteres pareigas smile

visiskai teisingai, as esu gana kuklus zmogus, bet net ir juo budamas zinau, kad mano verslo valdymo, pardavimu ir marketingo sugebejimai yra puikus. Pardavimai sekasi puikiai, atejo laikas kurti imone, kad jie dar truputi padidetu ir galima butu imti truputi didesne marza. Tuo paciu zinau, kad mano supratimas buhalterijoje yra nulinis, isskyrus tai, kad as pats savo pelna galiu lengvai paskaiciuoti. Bet to deja nezutenka, tad cia pades buhaltere. Na bet ne zmogui, kuris greicausiai niekada neturejo savo verslo tai suprasti, tad tegul komentuoja kaip ismano, o as judu i prieki :)
Beje esu is Kauno ir jau greiciausiai radau kas tvarkys buhalterine apskaita.
2008-03-15 19:11 Bendra » atidarau imone, kaip tvarkyt saskaitas » #501283
aciu uz atsakymus smile
2008-03-15 01:00 Bendra » atidarau imone, kaip tvarkyt saskaitas » #500986
na tai taip iseina as tik atsipalaidaves prekiauju ir niekuo nesirupinu, nes viska atliks buhaltere? Visai sauniai skamba :)))))
Dar kitas klausimas, kiek mazdaug reiks moket uz mazos imones buhalterijos tvarkyma. Mano ind. imones pardavimai mazdaug 5 produktai mano kurti per menesi + 10 perparduotu produktu. Kaip suprantu cia bus gana lengva apskaita. Tai va i kiek mazdaug orientuotis pinigu?
2008-03-14 02:06 Bendra » atidarau imone, kaip tvarkyt saskaitas » #500488
Tai as beabejo ir samdysiu buhaltere, ir klausiu kaip man padaryt, kad jai kuo paprasciau butu atlikti apskaita ir visa kita kas reikalinga.
Sakot kai kazka parduodu turiu kiekvienai operacijai israsyt saskaita faktura? Kazkaip kai as perku kanors tai niekas man jos neraso. Ar cia mazdaug taip, kad as dienos pabaigoje atsisedu ir pagal kiekviena ceki rasau tas fakturas?
2008-03-13 04:42 Bendra » atidarau imone, kaip tvarkyt saskaitas » #500062
sveiki. Atidarineju savo pirma individualia imone ir iskilo toks klausimas- zinoma buhalterine apskaita atliks buhaltere, tai ka man daryt, kad jos darbas butu kuo paprastesnis. Ta prasme kokios mano kaip imones savininko pareigos jai. Ka as turiu pateikti - kasos cekius, islaidu saskaitas ar pan?
Kitas klausimas kaip skaiciuojamas imones pelnas/nuostoliai. Tai yra paimami ir sudedami islaidu cekiai/sakaitos ir imones kasos iplauku cekiai ir gaunamas pelnas arba nuostolis? O kodel tiesiog negalima butu paziuret koks imones banko saskaitos prieaugis ir zinosim koks pelnas :D

dar vienas klausimas, viena is imones veiklu bus prekiu perpardavimas. Kaip su PVM, as ten truputi pasimetes kas tai yra pvm moketojai, kas pvm bnemoketojai? As kaip suprantu aisku moketojas busiu.
tai tarkim as perku preke su pvm uz 1000LT ir noriu nuo jos uzdirbti 500LT. Tai as ja turiu parduot uz 1500LT+18% pvm? ar tik nuo tu 500LT pvm? Bet kuriuo atveju kazkaip man per daug kartu tas pvm, ir perkant jau iskaiciuotas ir parduodant dar karta uzsidedu smile

kvaili klausimai, bet jie turi buti uzduoti smile
aciu jei kasnors atsakys :)
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui