Tax.lt narys Rutynelis

R
Tax.lt narys nuo
2008-04-30
Rutynelis
forume parašė 4 žinučių

Naujausios žinutės:

2008-05-21 08:26 Įvairūs » Pareiginės instrukcijos » #523950
Sveikuciai,

gal kas ka zinote apie "Tarnybiniu patalpu apsaugos reikalavimus"??? :)
arba turite apibrezta, iejimas, isejimas, kodukeitimas.
ir
ar nemaisto prekiu parduotuveje reikalingi sanitarijos ir higienos reikalavimai parduotuvei ar darbo vietai.

Linksejimai
2008-05-19 16:26 Įvairūs » Pareiginės instrukcijos » #523489
ACIUUUU individas ir jonux, aciu ir visiems, kurie dalinasi informacija. Paruosiau pareiginius nuostatus ir kliento aptarnavimo standartus. Giliau nelindau, nes jau taip giliai jie nenori listi ir tobulinti. zodz, buvo jau su greitaja isveze,bet atsigavau... :)
Dabar padarysiu imones vidaus. As labai stengiuosi viska idealiai padaryt, tai ir uzsikraunu.
Galit dar imest vidaus kokiu... jau turiu keleta, tik noriu suvokt principa - jose surasoma, ko imone nori, kad butu vykdoma? pati sugalvoja bendra konteksta?

Ir dar. Jei as padarau 1 VIDAUS, 2 PAREIGINIUS, 3 KLIENTU APT ST, tai su visais atskirai turi buti supazindinama (siuo atv galvoju zurnale, nes daug padaliniu) AR pareiginiuose nurodau, kad darbuotojas turi vykdyti visus tris ir, susipazines su pareiginiais, jis isipareigoja visus tris vykdyt?

ACIU
2008-04-30 12:17 Įvairūs » SAUGOS IR SVEIKATOS INSTRUKCIJOS » #518122
Sveikute, jei dar gyva, prasau padek. man reik sureguliuot parduotuves personalo darba, o info - lygiai nulis. Gal turi pardavejos ir vedejos pareiginius? ir noreciau suzinot, su kokiais dokumentais tave supazindino pasirasytinai pradejus dirbti?

aciu

pagakl tas instrukcijas. (nors aš skaitausi - parduotuvės vedėja pardavėja) Dar patiko :Kasininku-pardavėju dirbti priimamas asmuo, turintis specialųjį aukštesnįjį ar aukštąjį išsimokslinimą, praktinio darbo prekyboje patirtį, nepriekaištingos reputacijos, sugebantis savarankiškai dirbti, atsakingas, malonus, tvarkingas, respektabilios išvaizdos, norintis tobulėti, mokantis dirbti kompiuteriu.

Tai jei jau su aukštuoju priimamas į kasininkus. tai ką Rimi ir kituose PC visi su aukštaisiais sėdi? smile[/quote]
2008-04-30 12:09 Įvairūs » Pareiginės instrukcijos » #518115
Sveikuciai, as turiu sutvarkyti parduotuves veikla. Vadovai nesusitvarko su pardavejom ir vedejom.Imone dirba jau daug metu, daug parduotuviu,bet ner tvarkos. Gal galit man paprotint, kokie privalomi dokumentai- instrukcijos, butini pildyt zurnalai ir pan reikalingi buitiniu prekiu parduotuveje. Paruosiu VEDEJOS ir PARDAVEJOS pareiginius. Ka dar galiu padaryti? Ir ar etikos klausimai taip pat ieina i pareigybinius? ar nuorodos i instrukcija, kaip naudotis kasos aparatu irgi ideti i pareigine?
Nezinau nuo ko griebtis - PADEKIT.
aciu
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui