Tax.lt narys TadeO

T
Tax.lt narys nuo
2008-05-08
TadeO
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2008-05-12 11:23 Bendra » del automobilio nuomos sutarties » #521023
Nuomininkas juk sutartyje yra įmonė, tiesa? Ar įvardintas konkretus asmuo, kuris dirba įmonėje ir važinėja jūsų a/m? Manau, kad ne. Vadinasi, už a.m nuomą turi būti mokama ir jūsų nedarbingumo, ir atostogų metu. Ar sutartyje numatytas jos sutabdymas? Abejoju. Vadinasi, įmonė neturi teisės vienašališkai sustabdyti sutarties galiojimo. Ji turi teisę nutraukti sutartį.[/quote]

nuomininkas yra pati imone.As irgi manau, kad toks sustabdymas yra neteisetas, nes tokie dalykai nera sutarti sutartyje, taciau kur man kreiptis, kad galeciau uzgincyti tokius nuomininko veiksmus ir atgauciau pinigus?
2008-05-10 20:53 Bendra » del automobilio nuomos sutarties » #520850
noriu ishsiaiskinti del automobilio nuomos sutarties.. ar man turetu buti mokami pinigai uz automobilio nuoma man sergant? realiai auto nenaudojamas tuo metu, bet nuomos sutartyje nera sulygta kad atostogu ar nedarbingumo laikotarpiu nuoma yra nemokama (taip pat nera sulygta kad yra mokama).. atostogu metu kai auto buvo nenaudojamas menesi man buvo sumoketa nuoma, taciau dabar sergant man pranese kad sutartis sustabdyta.

nuo kada darbdavys gali nuspresti moket ar nemoket? ar galiu ishsireikalauti tada ir pinigus uz sirgimo laikotarpi?

sutartyje nera numatyta kad mokama/nemokama per atostogas/nedarbinguma, o sutarti nutraukti galima pranesant pries tris dienas, taciau nera sulygta jokio dalyko apie sutarties sustabdyma.net nebuvau informuotas apie tai.
2008-05-08 16:29 Įvairūs » igaliojimas automobilio isregistravimui ir t.t. (skubu) » #520032
sveiki,

turiu neaiskumu su igaliojimu. Reikia priduoti nenaudojama automobili i metalo lauza ir gavus pridavimo dokumentus juos nuvezti i regitra automobilio isregistravimui. Kadangi automobilio savininkas neturi tam laiko ar imanoma tokius veiksmus atlikti pagal igaliojima? Metalo lauzo supirktuveje reikalauja kad pridavus automobili ir pildant utilizavimo dokumentus pasirasytu jo savininkas.

klausimai:

ar imanoma tokius veiksmus atlikti pagal igaliojima?
ar metalo supirktuveje toks igaliojimas galiotu?
kokia forma (kaip) pildyti igaliojima tokiu veikmu atlikimui?
koks mokestis notarui uz igaliojimo patvirtinima?

laukiu informacijos,aciu.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui