Tax.lt narys moniuke

M
Tax.lt narys nuo
2008-09-03
moniuke
forume parašė 7 žinučių

Naujausios žinutės:

2008-10-28 16:12 Blevyzgos » paskolos bustui » #573736
aaa... idomumai dedasi... as dnb norde buvau, tai man isviso vadybininke pasake, kad geriau neimciau paskolos, nes marzos pas juos uzkeltos iki dangaus.. jei marza 3.00 tai truputi jau nekazkas :D

uztat AmCredit nustebino - jeigu esi su aukstuoju ir dirbi pagal specialybe, siulo labai geras salygas...
2008-09-05 14:56 Blevyzgos » paskolos bustui » #556138

Razumna rašė: Pries metus emiau busto paskolėlę, nedidele. Tai HB sunervino nes tikrai dirba jaunos panos nelabai įsigilinusios į niuansus. Nu aišku maržos dydis tai tabu. Bet as nedaug ėmiau tik 50000 Lt. pirkau dalį būsto kuriame gyvenu Kaune. Užstačiau bankui butą kurio vertė 230000 Lt o tam kad išsipirkti dalį buto iš manęs pareikalavo dar kažką užstatyti. Vat tuomet tai jau sunervino nejuokais. Kaip tai dar ką nors? - klausiu. Nu sako gal dar kokį garažą turite ar vasarnamį. Teko eiti tiesiai ne pas to poskyrio paskolų darbuotoją bet pas HB vadovę kuri atsakingą už būsto paskolas ir jinai sutvarkė viską. Bet ta vištelė tai užkniso juodai, dokumentai buvo visi beveik sutvarkyti, vertinimai atlikti liko tik hipoteką patvirtinti ir iškilo toks dalykėlis.Būčiau pradžioje tokį dalyką sužinojusi tai net tikriausiai nebesiaiškinčiau. Esmė to reikalavimo, kad perkant nenaują būstą negali duoti paskolos 100 proc. O kad užstatas 4 kartus viršina paskolos dydi tai jiems nė motais.Tokiek darbuotojai banke dirba. Taip kad patariu jeigu ką nepatingėti ir pas akštesnius vadovus kreiptis .Sėkmės


palauk tai ta prasme, ji tau nepasakė nuo pat pradžių kad neduoda 100 proc. ???? o tau reikėjo 100 proc? kaip išsprendėt?
2008-09-05 14:48 Blevyzgos » Kur atostogauti. I kokią vietą ar šalį nebrangiai ir smagiai » #556134

Tiesi rašė: Sutarėm smile
Domina viskas - kur važinėjot, kur apsistojot, kokios gyvenimo sąlygos, kur patiko ir kur nelabai, bet kokie praktiški patarimai, galbūt liko kokie nors apgyvendinimo kontaktiniai telefonai?

moniuke rašė:
Galima, bet sutarkime RYTOJ ok? :)
Beje, kas tiksliau domina? Žinosiu tuomet ką plačiau aprašinėti :P



Atsiprašau, užtrukau - nelabai turėjau progos prisėsti minutėlei.
Taigi - keliavome į Simferopolį iš Vilniaus (600 Lt lėktuvu). Iš Simferopolio važiuok kad ir į visas keturias puses. Aišku, populiariausios kryptys - Jalta, Sevastopolis, Sudakas, Alušta. Kuo? autobusais, privatininkų taksi, į Jaltą - net troleibusu gali nuvažiuoti (70 km ). Mes važiavome su privatininku į Jaltą, kainavo 70 UAH (35 LT), tas pats privatininkas surado mums kur gyventi, nuomojom visą butą su kiemu 10 min nuo centro ir jūros, kaina 50 USD už parą. Aišku, autobusu būtume nuvažiavę už maždaug 30 UAH. Pabuvom, tiksliau, panakvojom Jaltoj 6 naktis. Realiai kiekvieną dieną darydavomės eksursijas - apvažiuoti yra tikrai daug ką aplinkui. Viešojo transporto kainos super - troleibusas 0,50 UAH, mikriuku kainos (jau važiuojančių toliau - į Alupką, Aluštą) vienų nustatytos tiksliai 2-3 UAh, kiti turbūt sako pagal nuotaiką. :)
Vėliau keliavom į Sudaką, Sevastopolį, hm, ir dar kažkur, atmintis nebeveikia, reik užrašų :)
Susisiekimas tarp miestų - priklausomai, kokiais atstumais, bet pvz iš
Jalta - paplūdimiai brangūs, nemalonūs, baisiai akmenuoti. Užtai yra į ką pasižiūrėti (vyrams), pigus alus ir skanus maistas (beje, loterija, nes gražiai atrodantis restoranas gali būti tris kartus brangesnis ir maistas blogesnis nei paprastas kabakėlis, ir atvirkščiai). Ir labai geras atskaitos taškas visoms ekskursijoms aplink.
Sudaką labai gyrė Jaltiečiai, nuvažiavom tenais - Palanga, tik padidinta. Nieko super duper įpatingo nėra, BET. Geras paplūdimys, ir smagiausioji dalis - ekskursijos laivais į aplink esančius miestelius 50-100 UAH. Tikrai verta, tikrai labai smagu :) Nerealūs krantai, kalnai, vaizdai. Smagu išsimaudyti įlankėlėje tiesiai iš laivo šokant į šilta žžžžydrą vandenėlį :)
Sevastopolis.. Tiesiog didmiestis, daug erdvės, daug parkų ir visokių prorusiškų pamiklų, yra netgi Jekaterinai paminklas pastatytas, graži didžiulė krantinė, galima pataikyti ir pamatyti išplaukiantį iš uosto povandeninį laivą (čia jau maniškiui buvo atrakcija).
Apsigyvenimas - visur panašiai: atvažiuoji į autobusų stotį, ten pasideri su tuzinų bobučių ir diedukų, išsirenki ir važiuoji. Realiai visuose miestuose mokėjome panašią kainą - 45-50 USD/parai.
Kol kas tiek. Vis ruošiuosi savo užrašus perkelti į Wordą, bet laiko nerandu. TIkiuosi, artimiausiu metu tai padarysiu, tikrai įmesiu nuorodą ir čia, jei bus kam įdomu :)

Tiesi, dėl apsigyvenimo kontaktų ir viso kito, gal gali man mestelti į privatą priminimą, pasikuisiu savo kelionės įspūdžiuose, tikrai atrasiu.

p.s. kaip išsiaiškinome, geriausia važiuoti arba iki birželio vidurio, arba jau rudeniop, kai baigiasi sezonas. Tada viskas dar pigiau, nei mums pasirodė.

Beje, dėl kainų - alus 2,5 -3 LT :) KABAKE. Vyno butelis (vietinio) apie 20 LT taip pat kabake:))) NErealios tirštos sriubos apie 15 UAH (7lt, bet verta, labai sočios). KEista tik, kad turguose mėsa baisiai brangi. Daržovių kaina panašiai kaip Lietuvoje.

Kitą kartą parašysiu smulkiau apie kabakėlius, kur mes valgydavome ir buvo tikrai skanus, šviežias geras maistas. Dabar, kadangi užrašų prie savęs neturiu, neturiu ką daugiau smulkiau ir parašyti.

Pagarba tiems, kurie tiek daug perskaitė :)))
2008-09-05 14:19 Blevyzgos » paskolos bustui » #556120
Ačiū subare, už nuomonę. Aš turbūt taip ir darysiu - eisiu per bankus, tik norėjau, na kelių užuominų, patarimų gal, kas kieno nuomone geriau dirba tarkim, požiūris į klientus ir pan. Nes buvau VB, tai kažkaip nejaukiai pasijutau, lyg ir noriu paskolos, bet paskui pagalvojau, gal nenoriu, nes vadybininkė maždaug davė lankstinuką "imk, pasiskaityk"... :)

Heida, ačiū už nuorodą, bet laiko aš turiu, ir pati norėčiau eiti per bankus, man rodos yra geriau asmeniškai kalbėtis su vadybininkais nei per kažkokius tarpininkus ir dar jiems pinigus mokėti papildomai :(
2008-09-03 16:53 Blevyzgos » paskolos bustui » #555387
sveiki brangieji, ar galime prikelti šitą temą?
planuoju pamažu pradėti ieškotis sau būsto, ir, žinoma, neuždirbu tiek, kad galėčiau jį nusipirkti be paskolos (ot naujiena) smile

papasakokite prašau kokių gandų, kas kokiam banke ėmėte, kur verčiau eiti, kaip situacija su maržomis šiais laikais?

pasidalinkime :) smile
2008-09-03 16:48 Blevyzgos » Kur atostogauti. I kokią vietą ar šalį nebrangiai ir smagiai » #555386

Tiesi rašė: Ar galima būtų plačiau? Kiek įmanoma ir kiek nelabai tingisi rašyt? :) Domina viskas :)


moniuke rašė: Sveiki, pamačiau temos pavadinimą ir nesusilaikiau :)
Šią vasarą keliavom į Krymą - patys savarankiškai, žinoma. Dvi savaitės kainavo po maždaug 2000 Lt žmogui. Ir čia nesėdint vietoje, o tris kartus pervažiuojant į skirtingus miestus gyventi, plius kiekvieną dieną imdavom (arba dažniau patys sau pasidarydavom) ekskursijas į įžymesnes vieteles, valgėm laaaaabai skanų maistą ir gerokai pramogavom.



Galima, bet sutarkime RYTOJ ok? :)
Beje, kas tiksliau domina? Žinosiu tuomet ką plačiau aprašinėti :P
2008-09-03 16:34 Blevyzgos » Kur atostogauti. I kokią vietą ar šalį nebrangiai ir smagiai » #555382
Sveiki, pamačiau temos pavadinimą ir nesusilaikiau :)
Šią vasarą keliavom į Krymą - patys savarankiškai, žinoma. Dvi savaitės kainavo po maždaug 2000 Lt žmogui. Ir čia nesėdint vietoje, o tris kartus pervažiuojant į skirtingus miestus gyventi, plius kiekvieną dieną imdavom (arba dažniau patys sau pasidarydavom) ekskursijas į įžymesnes vieteles, valgėm laaaaabai skanų maistą ir gerokai pramogavom.

Aišku, jei "neramios" atostogos ne prie širdies, tai tuomet yra įvairių kelionių agentūrų, kurios siūlo atostogas prie viešbučio baseino gurkšnojant kokteiliukus, kas irgi yra neblogai :) Mano kaimynė važiavo į Graikiją prieš savaitę (per agentūrą), mokėjo taip pat apie 2000 Lt (bet 7 dienoms), viskas įskaičiuota ir liko nerealiai patenkinta.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui