Tax.lt narys SoHo

S
Tax.lt narys nuo
2004-02-19
SoHo
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2004-02-20 12:30 Programinė įranga » Navision tricks&tips » #63650

SoHo rašė: Butu labai idomu ishgirsti jusu nuomone apie shia VVS, jos pliusus ir minusus.



visais palaikymo ir darbo klausimais : darbas4erp@hotmail.com
2004-02-20 12:27 Programinė įranga » Gera buhalterinė programa » #63648

Ininga rašė: Na Žinai aš apie Navision nesu labai geros nuomonės, nes man nuo to jų integravimo proceso bilgumo negera darėsi ir dar kaina nemaža, o paskui aptarnavimo išlaidos didelės, ataskaitų minimaliai. Aš tiesiog pagalvojau, kad paskui mane graužtų, ai nusipirkai programą- tai ir turėk, gamink tas ataskaitas kaip nori. Tai kam man tokios reikia. aš iš tiesų dorai su ja nesu dirbusi.
Aišku, kai kažkokios spec.nėra, įm.maža., gal ir ši programa pakankamai patikima. Iš kitos pusės,-brangi turėtų būti gera.


dristu labai paprieshtarauti, didesnioji dalis sistemos integravimo procese priklauso nuo pacios imones darbuotoju bei darbo proceduru....tad diegiant rimtesne VVS reiktu pirma susitvarkyti savo vidine darbo veikla (kaip tarkim pasitelkus auditorius).

kas del kainos - jej imoneje 2 darbo vietos ir klientai skaiciuojami ant rankos pirstu - galima diegtis lt produkta ir vargo netureti, bet kazhin kaip tas lt sistema sutiek klientu.

anyway palaikymas visur yra, nebuna kad nusiperki ir visam gyvenimui. Tad galbut reiktu zhvelgti diegiant savo sistema i ateiti su min 3-4 metu perspektyva. O neapsiriboti metais ar dviem.
2004-02-19 09:36 Programinė įranga » Navision tricks&tips » #63147
Butu labai idomu ishgirsti jusu nuomone apie shia VVS, jos pliusus ir minusus.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui