Tax.lt narys Manchius

M
Tax.lt narys nuo
2008-10-22
Manchius
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2008-10-22 21:09 Programinė įranga » kompiuteris » #572060

Anzelicka rašė: Gal galėtumėt patart, kuris kompiuteris vertingesnis dėmesio: HP DV5-1120EN QL-62/15.4"/4GB/250G/VHP arba SM R70 15.4/T2390/250GB/2GB/WLBT/VHP arba Asus X51L?


Viskas priklauso nuo to, kas bus veikiama su naujuoju kompiuteriu.
Siulyciau dar pasieskoti dar ir DELL analogo, kuris pagal tokius paciu parametrus kainuos siek tiek pigiau ir garantija 3, o ne 2 metams kaip daugelio kitu.
Is triju jau isvardintu geriausi parametrai HP, po to SAMSUNG (ji isvis ismesciau is pasirinkimo) ir tada ASUS.
Nepamirskite, kad perkant nesiojama kompiuteri geriau iskart nepagaileti ir sumoketi pora simtuku daugiau, nes norint ji siek tiek "pagreitinti" keiciant ar tiesiog papildant detales kainuoja brangiau, nei stacionarams.
2008-10-22 20:49 Programinė įranga » del naudojimosi neleistinomsi programomis darbo metu » #572054

pyptonas rašė: Sveiki,

Yra tokia situacija, kad mane atleidzia is darbo. etatu mazinimas ir pan. atleidziant is darbo priklausytu ismoketi iseitine kompensacija, taciau darbdaviai vsiai nenusiteike to daryti ir nori, kad mes patys parasytume prasymus iseiti is darbo del ivairiu priezasciu, i kurias seniau nebudavo visiskai atsizvengiama.

taigi tokia priesistore.
o dabar esme...

gal kas zinote, ar yra koks nors teisinis pagrindas, paduoti i teisma darbuotoja, kuris naudojasi savo asmeniniame (ne darbo) kompiuteryje esancia neleistina failu apsikeitimo sistema?
ar reiktu issigasti tokip grasinimo paduoti i teisma ir iseiti is darbo savo noru likus savaitei iki atleidimo.. ar tiesiog tai priimti kaip blefa.. galu gale gi imone pati nesukontroliavo savo darbuotoju.. ir darbo sutartyje apie tokius atvejus neuzsiminama..? smile


Matau, kad publika jau i lankas nuo temos nugrybavo smile

Asmeniniame kompiuteryje esantys duomenys ir programos yra tik kompiuterio savininko reikalas (kol "BSA" nepatikrina smile ). Vienintele problema, jei pas Jus imoneje interneto duomenu srautai yra riboti ir naudojant duomenu apsikeitimo programa Jus virsijote limita. Tokiu atveju vadovas gali pareikalauti apmoketi virsyta limita, jei irodys, kad tai atsitiko del Jusu kaltes.
Dar vienas klausimas kilo. Kodel vadovas prikibo butent prie tos programos? Galbut dirbate istaigoje, kurioje daug valstybiniu paslapciu ir jas siuntete tos nelegalios programos pagalba? smile
2008-10-22 20:29 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #572046
Sveiki,

"Prabegdamas" paskaitinejau diskusijas apie nemokama programa ir turiu maza pasiulyma: sudekite programa ir visus jau esamus atnaujinimus i pacia pirma zinute, kad nereiktu per visus 63 puslapius ieskoti ;)

P.S. Gerbiu zmones, kurie kazka daro vien tik is idejos ir labai nemegstu tokiu, kurie juos peikia uz tai. Sekmes tobulinant produkta smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui