Tax.lt narys mazas110

M
Tax.lt narys nuo
2008-10-28
mazas110
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2008-10-29 08:34 Bendra » pirkimo–pardavimo kvitas ir pajamų – išlaidų apskaitos žurnalas » #573878
Jeigu aš visus mokėjimus priimu per mokejimai.lt sistemą ir iš jų gaunu vieną išmokėjimą už visą mėnesį, tai yra mano pajamos, tačiau kaip man pirkimo-pardavimo kvite nurodyti kainą kurią sumokėjo vartotojas? Tokia, kokia aš gaunu tarpininkui(mokejimai.lt) atsiėmus savo %, ar tokią, kokią sumoka vartotojas tarpininkui(mokejimai.lt)? Ir kaip tada reikėtų pildyti pajamų - išlaidų žurnalą, ar pajamas aprašyti, kaip viena karta gautas per menesį iš mokėjimai.lt ar pagal pirkimo pardavimo kvitus?
2008-10-28 17:26 Pelno mokestis » Išlaidų įforminimas » #573750

ryna rašė: Na jei gerai supratau tavo klausima, tai manau tu moki viska pavedimu, tai issimk paskui banko israsa (arba e-bankininkystej atsispausdink), ar kvituka (jei moki nuejes i banka), ir viskas, segi,ir atskaitai islaidas.


o to užtektų VMI? Nes, kai skambinau, jie man aiškino, kad be sąskaitos faktūros nieko nebus.
2008-10-28 17:14 Pelno mokestis » Išlaidų įforminimas » #573744
Sveiki visi, turiu tokią bėdą. Sugalvojau išsiimti individualia veiklą pagal pažymėjimą, prekiauti prekėms atsiųstoms iš kinijos, ar šeip ebay parduotuvės, tas prekes išsiunčiant paštu ir prie viso šito tarpininkauti runescape.com žaidimo narystėj gauti. Visos pajamos gaunamos per mokejimai.lt sistemą, tai pajamų įforminime(įrašuose pajamų apskaitos žurnale), tačiau kaip įforminti išlaidas? Išlaidos patirtos perkant prekes yra paprastai įforminamos paypal sąskaitos invoice(tik kiek supratau, man reiks nurodyti savo asmens kodą, tik neįsivaizduoju kam), o kaip įforminti žaidimo narystės apmokėjimą? Skambinau kelis kartus į VMI(1882), bet man sako, kad reikia sąskaitos faktūros, tada rašiau i paybaycash.com(tarpininkas tarp runescape.com ir vartotojo, taip, kaip lietuvoje mokejimai.lt), jie sako, kad sąskaitų faktūrų neišrašinėja ir siūlo peržiūrėti išrašus paypal.com, moneybookers.com, banko sąskaitose. Paypal savo invoice turi, čia lyk ir viskas gerai būtų(lyk ir), o kaip banko pervedimai ir moneybookers.com?.. Kaip man įforminti tokias išlaidas? Ką patarsite?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui