Tax.lt narys befry

B
Tax.lt narys nuo
2008-11-13
befry
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2008-11-13 15:53 Bendra » Viešoji įstaiga » #578740

Moni rašė:

Moni rašė:

Moni rašė: Laba diena,
turiu tokį klausimėlį:
VĮ turi krepšinio kamandą (jeigu galima taip išsireikšti). Ir reikia mokėti maistpinigius komandai. Tai kaip supratau, vienas išvariantų reikia į VĮ įdarbinti komandos trenerį, ir tada jau galima mokėti maispinigius? Kokie dokumentai turi būti? Sąrašai?
Užveskite prašau ant kelio?
Ačiū icon_redface.gif


VMI tinklapyje radau, kad VĮ turi vadovautis tokiais pačiais įstatymais kaip ir UAB.
Jeigu teisingai mąstau, tai norint mokėti pinigus, dienpinigiai, tai turi dirbti įmonėje. Tai vadinasi visi komamdos žaidėjai ir treneriai turi būti įdarbinti VĮ?
Tuomet pasiimu "savanoriškų darbų ir asmenų, atliekančių savanoriškus darbus, apskaitos žurnalą" ir supildau visus jame. Taip?
Ir tada be jokių problemų bus mokėjimas dienpinigių. Taip?


Vienu žodžiu diskutuoju pati su savim smile
Sužinojau tiek, kad reikia surašyti arba potvarkį, arba protokolą ir išvardinti narius, kurie priklauso klubui. Ir pagal tą sąrašą galima skaičiuoti maistpinigius. Dabar tik reikia susirasti kūno kultūros departamento kažką, kur patvirtinti tie maispinigiai.



Maistpinigiai yra patvirtintivyriausybės nutarimu "" Del Lietuvos Respublikos vyriausybes 1997 m. birzelio 5 d. nautarimo nr 561 "del lietuvos sporto renginiu dalyviu vienos paros maitinimo normu patvirtinimo" paketimo. ten yra nustatytos ribos kuriu negalima virsyti
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui