Tax.lt narys Braske77

B
Tax.lt narys nuo
2009-01-08
Braske77
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2009-01-13 10:55 Apskaita & Auditas » Kasos dokumentų tvarkymas » #601994

uzhsispyrus rašė: O man rodos kad aš teisi. Vyr. buhalteris negali būti kasininku. Jei pagal kasos taisykles buhalteris privalo sutikrinti kasos knygą, o kasininkas privalo sutikrinti ar teisingai įforminti kpo kio - tai negali būti vienas ir tas pats asmuo. Ir jei įmonė mažutė, joje yra du darbuotojai - kasininku privalo būti direktorius.


Nu butu labai idomu paziureti kaip mano generalinis pildytu kasos knyga, kuria as tureciau sutikrinti ir pasirasyti. Tikriausiai viska realiai tureciau atlikti as, o jis tik butu kasininkas ant popieriaus.... smile Ar tikrai neimanoma, kad vyr.buhalteris butu dar ir kasininkas?
2009-01-09 15:11 Bendra » Atskaitingi asmenys » #600365
Sveiki,

musu motynine kompanija Anglijoje, siuncia pas mus pora savo darbininku, kad padetu instaliuoti nauja linija ir praso jiems ismoketi dienpinigiu dali (pagal Angliskus istatymus) po 110 litu per savaite (22 litai per diena) grynais, po to lygiai visa ta suma perves i musu saskaita. Kaip suprantu tie darbininkai nebus atskaitingi asmenys, as mokesiu jiems tuos pinigus musu motynines kompanijos vardu, o is Anglijos imones reikalauju patvirtinimo, kad tie darbininkai dirba pagal UK darbo sutarti ir jie isipareigoja visus apmokestinimo isipareigojimus prisiimti sau ir visos ismoketos jiems sumos bus sugrazintos i musu saskaita.
Gal kas nors buvo susidures su panasia situacija, nes tiems uzsienieciams viskas labai paprasta atrodo ir bijau, kad neprisikabintu prie manes po to VMI ir SoDra, kad cia kokios su darbo santykiais susijusios pajamos. Pasiuliau Anglams pasirasyti paslaugu sutarti, kad paskui israsyciau jiem saskaita tai ismoketai sumai, tai nesutiko.
Dekui uz pagalba.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui