Tax.lt narys sanny

S
Tax.lt narys nuo
2009-01-12
sanny
forume parašė 7 žinučių

Naujausios žinutės:

2009-01-31 10:30 Įvairūs » Ar Lietuvai gresia socialiniai neramumai? » #612801
smile puikus palyginimas.
Tik aišku nuo to nelengviau,kai supranti,kad iš tavęs tyčiojasi,o tu tik skaičiuoji,ar pusę ar šiek tiek mažiau teks atiduoti. Visi tur būt žino,kad mokesčiai yra vienas iš dviejų dalykų,kurių gyvenime negali išvengti(pirmasis-mirtis). Tik jie turi būti logiški.
Už tai mes ir turim vienaip ar kitaip kovoti.
2009-01-31 09:52 Įvairūs » Ar Lietuvai gresia socialiniai neramumai? » #612794

Elvusia rašė:

prosas rašė: Tai dabar jau, kaip suprantu, mitingo nebus.
Tai gal jau valdžia sumažino kokius mokesčius?

www3.lrs.lt/pls/inter2/dokpaieska.showdoc_...
www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_...


Tokie"pakeitimai" esmės nekeičia.Čia net neminima IDV.Reiškia,viskas kol kas lieka kaip buvo skelbta anksčiau. Tik nesuprantu,kodėl visi tokie ramūs.Juk kiek žinau,pagerino tik turgaus prekeiviams ir dirbantiems pagal verslo liudijimus.O visi kiti maitinami pažadais... O gal aš ko nors nesupratau?? Liūdniausia būtų,jei eilinį kartą nugalėtų lietuviškas charakteris. Parašykit,ką galvojat apie tai.
2009-01-30 09:50 Bendra » Individuali veikla » #612263

artas71 rašė:

sanny rašė: bet niekur nerandu, kas pasikeitė.Ir ar iš viso kas nors pasikeitė. Paaiškinkit,kas galit.

Taip pakeitimai staigiai nedaromi.
Vakar pasikalbėjo p. Sorokienė (smulkių verslininkų asociacijos vadovė) su vyriausybės nariais. Seimas susirinks berods vasario 12d, galtada ir priims palengvinančius įstatymų projektus.

aišku, gerai kad lengvintų ne pinigines, o mokestinę naštą.
taip pat labai įmanoma, kad tam tikri pakeitimai įsigalios nuo 2009 07 01 arba nuo 2010 01 01.



Na gal.Bet kiek teko girdėti tai Sorokienė kalbėjo tik apie turgininkus ir verslo liudijimus.
2009-01-30 08:14 Bendra » Individuali veikla » #612172
Sveiki,buvau šiek tiek atitrūkus nuo informacijos tai dabar visai nieko nesuprantu.Visi kalba,kad vasario 3 protesto nebus,kad viskas lyg tai susitarta dėl mokesčių su vyriausybe, bet niekur nerandu, kas pasikeitė.Ir ar iš viso kas nors pasikeitė.Kiek skaitau forumą,randu tuos pačius 48,5 proc. ??? smile Paaiškinkit,kas galit.
2009-01-21 16:05 Gyventojų pajamų mokestis » Atsargiai: Individuali veikla ir Sodra žudikė » #607219
Gal reikėtų prie to paties akcentuoti,kad mokėdami tokius didelius mokesčius mes už tai negauname soc.garantijų- išmokų iš sodros nedarbingumo atveju, galimybės gauti bedarbio pašalpą, uždarius įmonę pvz.dėl tų pačių mokesčių ,o mokant tokias dideles įmokas už , mūsų gaunamos paslaugos ligoninėje ir poliklinikoje bus tokios kaip ir tų, kurie dirba pagal DU. T.y. visapusiška neteisybė.
2009-01-15 14:54 Gyventojų pajamų mokestis » Atsargiai: Individuali veikla ir Sodra žudikė » #603731

mpiktas rašė: [quote:6d97e53795]Lenardas: norėčiau syžinoti ar individualių įmonių savininkai kuriems mokesčiai padidėjo daugiau nei 2 kartus galės gauti susirgus biuleteni, ar uždarius įmonę, galės bedarbio pašalpą gauti ( nes mokesčiai didžiausi iš visų apmokestinamu grupių)?
A.Morkūnienė:
11:47
Ne, nes individualių įmonių savininkai draudžiami tiktai pensijų ir motinystės draudimu. jų įmokos tarifas yra toks pat kaip ir kitoms grupėms, nes ir išmokos yra skaičiuojamos taip pat.


Va ir pasako viską apie šitą personą.
Tarifas tas pats reiškiasi ir mokesčiai vienodi, ko jūs čia individualistai verkiat. Kad tas pats tarifas taikomas skirtingiems dydžiams, tai jau nesvarbu. Tegu pamoka visus savo mokesčius ne nuo atlyginimo ant popieriaus, o nuo darbo vietos kainos ir tada pašneka. Tarifas tai tas pats.[/quote]


Vis dar norisi galvoti,kad kažkas iš jų atskvošės ir pakeis tą absurdą. Sunku net suvokti ką tie žmonės galvoja.Kaip galima žlugdyti tuos,kurie iki šiol už viską susimokėdavo patys, negaudami nei pašalpų ,nei lengvatų šildymui ir pan.,nepriklausomai nuo savo verslo sėkmės mokėjo sodrai.
Na,jie ramūs,kaip pasirodo,bent jau dėl to,kad kai užsidarysim,nereikės bedarbio pašalpų mums mokėti.Vėl pasitarnausim valstybės katilui.
2009-01-12 16:00 Gyventojų pajamų mokestis » Atsargiai: Individuali veikla ir Sodra žudikė » #601575

Analitikas rašė:

RytoRasa rašė: Kaip manot, gal vienam rastingesniam reiktu sukurpt kokia peticija individualios veiklos zlugdymo tema, ir paplatint visuomenej bei isrinktiesiems? smile


Būtinai tą reikia padaryti.


Pritariam,kad reikia rašyti peticiją.Visi pažįstami besiverčiantys iš IDV ją pasirašys.Įdomu,gal jau kas nors ją surašė?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui