Tax.lt narys vvvaidute

V
Tax.lt narys nuo
2009-02-27
vvvaidute
forume parašė 4 žinučių

Naujausios žinutės:

2009-04-30 16:36 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #648784
Laba diena,

Turiu keleta problemu - suvedineju senus galus uz 2008 metus.

Vedant DU - Darbuotojai - Darbo uzmokestis - Darbo uzmokescio nustatymai - dabar butinai praso visu mokesciu ( įmoka darbuotojui ir darbdaviui, ko nebuvo 2008 metais, kuriuos kaip tik noriu sutvarkyti).

Suvedus darbo uzmokescio nustatymus, ismeta klaidu lentele i darbo uzmokescio skaiciavimo lentele, taciau nustatant apacios meniu perioda uz kuri skaiciuojamas DU, dingsta darbuotojai ir nebelieka kam skaiciuoti DU.

Is anksto aciukas
2009-03-10 05:21 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #630130

Niemand rašė:

vvvaidute rašė:
Dėkoju už atnaujinimą, tačiau vis tiek tai neišsprendė mano problemos. Suvedžiau duomenis IT kataloge, tačiau vedant IT gavimo sąskaitą buvo nustatyta bloga data. Programa neleidžia nei taisyti nei ištrinti sąskaitos. "Pašalinti sąskaitos duomenų neleidžiama, nes tai turėtų neleistinos įtakos ilgalaikio turto/prekių operacijoms".
Iš anksto dėkoju.


Koreguoti IT įsigijimo duomenis leidžiama, TIK jei nėra operacijų su tuo IT. Ištrinkite visas IT operacijas (įskaitant amortizacijos laikotarpio nustatymo) ir leis koreguoti.


Esu tikra, kad Jūsų programa turi tokią galimybę, tik Jūs ją paslėpėte kažkur labai giliai, smile . Ir man vis nesiseka jos surasti smile .

"Ištrinti amortizacijos laikotarpio nustatymus":
1. Įeiti į užregitruotą gautą sąskaitą (tą kurią reikia koreguoti) - neleidžia;
2. Ilgalaikio turto apskaitoje šis turtas jau ištrintas;
3. Masinė operacija su IT - turtas neužregistruotas, todėl nieko ir neleidžia;
Kur man surasti tą pasislėpusį amortizacijos laikotrapio nustatymą?
Iš anksto dėkoju.
P.S. Šiaip man labai nepatogu - naudojuosi nemokama programa, turiu papildomų klausimų į kuriuos Jūs išsamiai atsakote ir visa tai visuomeniniais pagrindais. Gal galėčiau Jums kur nors pervesti bent jau simbolinį mokestį (mano finansai dabar siek tiek slubuoja, tačiau simbolinius 25Lt labai mielai surasčiau - sakykim, kad Jus taip pavaišinčiau pietumis).
2009-03-07 04:03 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #629588

Niemand rašė: Savaitgalį planuoju padirbėti ties programa, kol kas numatomų korekcijų sąrašas toks:
1. Ištaisyti klaidas redaguojant avansines apyskaitas;
2. Prekėms pridėti laukelius pirkimo ir pardavimo kaina;
3. Uždrausti trinti IT įsigijimo įrašus, kada įsigijimas registruotas per SF.

Jei dar ko reikia, rašykite.


Dėkoju už atnaujinimą, tačiau vis tiek tai neišsprendė mano problemos. Suvedžiau duomenis IT kataloge, tačiau vedant IT gavimo sąskaitą buvo nustatyta bloga data. Programa neleidžia nei taisyti nei ištrinti sąskaitos. "Pašalinti sąskaitos duomenų neleidžiama, nes tai turėtų neleistinos įtakos ilgalaikio turto/prekių operacijoms".
Iš anksto dėkoju.
2009-02-27 11:40 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #625979

Niemand rašė: Programa apskaito išimtinai finansinę prasmę turinčius duomenis. Pareigos neturi finansinės išraiškos ir nėra naudojamos jokiuose apskaitos dokumentuose, todėl jos niekur nėra registruojamos programoje.


Laba diena, tikrai saunia programele parasete. Labai smagu ir paprasta su ja dirbti. Taciau siandien as uzstrigau "pakibau" - negaliu istrinti vienos saskaitos fakturos - raso "nerasti turto duomenys". As po sia programa tik pradedu klaidzioti, todel nerandu kur tai gali buti. Ilgalaikio turto kataloge visus irasus istryniau, apmokejimas buvo per kasa, bet dar neiformintas.
Labai labai laukiu
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui