Tax.lt narys Kristitute

K
Tax.lt narys nuo
2009-03-18
Kristitute
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2009-03-18 11:56 Įvairūs » DARBŲ SAUGA » #632991

LiduSe rašė: Būtiniausi darbuotojų saugos ir sveikatos reikalavimai tvarkant krovinius rankomis reglamentuoti „Darbuotojų saugos ir sveikatos reikalavimuose tvarkant krovinius rankomis“. Šiuose reikalavimuose nurodytos darbdavių pareigos, rekomendacijos kaip sudaryti darbuotojams saugias ir sveikatai nekenksmingas darbo sąlygas visais su darbu susijusiais aspektais, kaip darbdavys turi imtis reikiamų organizacinių veiksmų arba naudoti tinkamas priemones, ypač mechaninius įrenginius, kad darbuotojams nereikėtų tvarkyti krovinių rankomis. Tais atvejais, kai tvarkant krovinius negalima išsiversti be darbuotojų rankų darbo, įmonės vadovas turi imtis atitinkamų organizacinių veiksmų, kad būtų naudojamos atitinkamos darbo priemonės arba darbuotojus aprūpinti tokiomis priemonėmis, kad, atsižvelgiant į krovinio savybes, būtų siekiama kuo labiau sumažinti riziką darbuotojų saugai ir sveikatai, kylančią tvarkant krovinius rankomis.



tai visa šitą žinome, tačiau kaip organizuoti patį mokymą ir kokiais dokumentais tai įforminti (ar įsakymu, ar susirinkimo protokoluir pan.)????
2009-03-18 11:01 Įvairūs » DARBŲ SAUGA » #632962
Laba diena.
Pas mus neseniai buvo apsilankęs isnpektorius ir nustatė vieną iš pažeidimų, Tai, kad neorganizuotas darbuotojų, tvarkančių krovinius rankomis, mokymas. Sakykite nuo ko jį pradėti organizuoti, kokių dokumentų reikia ir pan. ? Ar šitas mokymas gali būti atliekmas pačioje įmonėje ir tada kas jį turėtų atlikti ar kažkokioj spec.įmonėj? Ačiū :)
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui