Tax.lt narys Zirnuke

Z
Tax.lt narys nuo
2009-03-19
Zirnuke
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2009-04-15 17:47 Darbo teisė » Darbo inspekcija » #643529
Jokiu dokumentu nepasirasinejau, kike zinau ir darbuotojai (jiems buvo pasakyta, kad oficiliai viskas bus sutvarkyta veliau. Oficialiai viskas buvo islike man iseinant, kaip ir buvo pries tai. Neoficiliai buvo sujungti 2 padaliniai, darbuotojams surengtas susirinkimas ir mano darbuotojai dirbo su nauju vadovu.
2009-04-14 11:39 Darbo teisė » Darbo inspekcija » #642711
Taip ir padare. Padare susirinkima su zmonemis, kad nuo x dienos jie dirbs su kitu vadovu ir viskas.
Butent del to ir svarstau ar verta kreiptis i DI ir teismą (kaip pagimdysiu). Gal daugiau galite parasyti apie teismu praktika (nes as tik skaiciau apie stiuardeses FLYLAL).
Darbdavys visai paskutiniu metu suizulejo - kitai kolegei dar "idomesne" schema pasiule. Busiu ne viena tokia.
2009-04-14 11:11 Darbo teisė » Darbo inspekcija » #642691
Sveiki. Esu besilaukianti mamyte. Organizacijoje dirbau 4,5 metu. Su organizacija sudaryta darbo sutartis, kurioje parasyta, jog man tepriklauso minimalus atlyginimas ir "gali būti priedai". Nei vienus metus negavau minimumo. Visus 2008 m. gavau vienoda atlyginima (nei lito maziau ar daugiau), kuris kelis kartus didesnis nei minimumas. Taciau paskutini menesi pries isejima atostogauti ir po to is karto i dekreta mano darbdavys nusprende "apkarpyti atlyginima". Jis tapo 10 proc. mazesnis. (Pries tai dar siule restrukturizuoti padalinuka, mat dirbu vadovaujanti darba, taciau su tuo as nesutikau. Neoficialiai atėmė zmones, prijungė prie kito padalinio, neoficialiai sumazino pareigose. Restrukturizacija, jo teigimu, padarys man isejus atostogu. Atlyginimo mazininmo argumentas- sumazejęs kruvis, nera darbuotoju). Darbdavio teigimu, esu pasirasiusi sutarti, kurioje "zinau kas yra parasyta", todel pretenziju del atlyginimo mazinimo kelti neturiu pagrindo.
Gal kas susidurete su tokia situacija, ar imanoma ka nors laimeti, tokiu atveju? Ar verta kreiptis i darbo inspekcija?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui