Tax.lt narys Sariukas

S
Tax.lt narys nuo
2009-05-07
Sariukas
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2009-05-12 02:28 Pelno mokestis » Parama » #652016
Ka niekas patart nežinot? Negalit patart , padėt , kelios dienos nei iš vietos nepajudu , nerandu kurioje grupėje aš turėčiau rašyti ,va variantai:

Privatus sektorius:
Privatūs juridiniai asmenys

Viešasis sektorius:
Privatūs asmenys
Viešasis sektorius
Valstybės įmonės
Profesinės sąjungos ir jų susivienijimai
Viešosios įstaigos
Asociacijos
Labdaros ir paramos fondai
Religinės bendruomenės ir bendrijos
Visuomeninės organizacijos
Valstybės biudžetinės įstaigos
Savivaldybių biudžetinės įstaigos

Dar vienas klausimas domina ,jei aš neįsteigias jokios įmonės ,"UAB" ir pan. ,o tik turiu idėja (verslo planas rašomas dar) kuri kažkiek naudos butu ir visuomenėje ,tai be "UAB" ir kt. negaučiau niekaip paramos? Reik pirma įmone turėt? Ar kandetuočiau į "E-verslas" srytį?
2009-05-08 03:13 Pelno mokestis » Parama » #651153
Sveiki , gal galit nuvest mane teisingu keliu ,dėl prašymo ES paramos pradėt naujam verslui internete , kur padėtu sustabdyti apgavystes online (internete) , čia butų kaip ir apmokama paslauga ir būtų prieinama visiems (aš kalbu ir apie užsienio valstybes). Prašymas paramai būtų nedidelis. Gal galit kokius formų pavyzdžius pateikt ,ar apšviest kur kreiptis ir ar apsimoka su mano tokiu sumanymu prašyt paramos. Bet kokia informacija labai padėtu ,ačiu.
2009-05-07 01:33 Bendra » Patentas » #650588
Sveiki ,norėčiau paklaust ar įmanoma būtu užpatentuoti paslauga ,tarpininkavime parduodavime-keitime ,internetineje sferoje (daugiau žvelgiama į užsienio rinką)? Jei ne , tai kaip dar būtu galima apsaugot savo teikiamas paslaugas nuo konkurentų? Jei galima užpatentuot savo teikiamas paslaugas , tai kiek tai kainuotų ,jei norima užpatentuot visoje Europoje? Ir jeigu konkurentas naudotusi mano Europoje užpatentuota paslaugą , kuris nepriklauso ES šalyse , tai ar jį galima nubaust ar įspėt ir kaip tai padaryt?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui