Tax.lt narys RR

R
Tax.lt narys nuo
2004-03-14
RR
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2004-03-28 15:18 Blevyzgos » PAVASARINIS MEETAS » #71509

Loreta rašė: Štai ką aš jums pasakysiu, mielieji. Tylėjau, tylėjau tuo klausimu, bet neiškenčiau. Nepykit už mano nuomonę.
Ir juokas, ir pyktis ima, skaitinėjant tas meetų temas. Prisiregistruojat forume - ir pati pirmoji žinutė : "Ir aš noriu dalyvauti meete - ar priimsit?"
Kai kurie dalyviai čia bendraujame jau daugiau kaip metai, daug kartu patyrėme - ir barėmės, ir juokavome, ir sprendėme įvairiausius rebusus. Pamilome vieni kitus, nuoširdžiai prisirišome - negaliu apsakyti tų jausmų, kuriuos vieni kitiems jaučiame. Bendraujame ir private. Daug žinome vieni apie kitus, nes dalinamės visomis gyvenimo negandomis ir džiaugsmais. Mes tikri draugai, pasiruošę vienas kitam skubėti į pagalbą ar užjausti sunkią valandą.
Ir ką gi - mes iki šiol net nesusitikę (ne visi - kai kurie), nesudalyvavę kartu bendrame meete, nors visi be galo to trokštame. Bet šią klaidą būtinai žadame šią vasarą ištaisyti. Ir jau nepykit, mielieji, tikrai žadame pirmiausia susitikti tie, kurie jau pažystame ir mylime vieni kitus. Be galo trokštu susitikti su Dalia29, nieko_sau, Ekfin, Artu71, Wolf, tomuku, ginttarr, Rasida, Vili, Andrinx, Modestu, Emma, Tiesi, Angelka, Soffy, Anastasija ir kitais. O jau vėliau - kaip dievas duos, galima ir plėsti ratą.
Todėl tikrai baisiai juokingai atrodo tokie mytai, kurie neturi nieko bendro su tuo, ką vadiname tax.lt gyvenimu. Tiesiog nežinau, kaip tai įvardinti.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui