Tax.lt narys insanity

I
Tax.lt narys nuo
2009-12-18
insanity
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2009-12-18 09:28 Pelno mokestis » sveikatos patikrinimas » #733704
Sveiki,
Jeigu darbuotojo knygele yra uzpildyta viena karta ir kita karta kai jam reikes eiti tikrintis sveikata pildyti nebereikes. Zinoma jeigu jo darbo pobudis nepasikeite ir nereikia irasyti nauju faktoriu. gal gydytoja nebeturejo prie ko prisikabint tai prie to prisikabino.
O jus siunciat i ligonine? gi vis tiek apmoket reikia. mes pasikvieciam gydytojus i imone. t.y administratore bendrauja su darbu saugos imone ir per ja tvarko visus reikalus. labai patogu. atvaziuoja patys gydytojai, is tos imones knygeles sutvarko ir nebereikia nieko rupintis. o kaina lygiai tokia (net ir mazesne) nei poliklinikoj. smile


Amanda rašė: Įsakymo rašyti nereikia. Turi būti sudarytas sveikatos tikrinimo grafikas, darbuotojai su juo yra supažindinti pasirašytinai ir po to pagal tą grafiką eina tikrintis sveikatos.
O dėl įrašų knygelėje. Man buvo taip, kad jei niekas nesikeičia niekada nieko ir nerašydavau. Bet šiais metais vienas darbuotojas grįžo, nes jam liepė, kad aš vėl viską perrašyčiau. Tai dabar jau nebežinau, ar čia aš jau kažko nežinau, ar ten ta gydytoją subalamutino mano darbuotoją. Neseniai vėl siunčiau kitą, jam nereikėjo jokių įrašų.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui