Tax.lt narys mentho

M
Tax.lt narys nuo
2009-12-18
mentho
forume parašė 6 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-03-10 12:09 Pelno mokestis » sveikatos patikrinimas » #774833

Elste rašė:

mentho rašė:
dirbau vienoje is konsultaciniu darbu saugos imoniu :) buvau atsakinga butent uz kontingentu pazymu, grafiku ruosima, knygeliu pildyma. Todel patirties ir ziniu turiu pakankamai. :)


tai džiugu smile prašom, dalinkitės ja. Kaip ir mes visi čia smile


Kam reikes susisieks elektroniniu pastu smile smile
2010-03-10 12:00 Pelno mokestis » sveikatos patikrinimas » #774820

Elste rašė:

mentho rašė: imoneje yra daug patogiau kai turi pasidare kontingentu patvirtinimo pazyma, dabar dar turi buti pagal nauja istatyma surasyti i knygutes kiekvieno darbuotojo darbo aplinkos kenksmingi veiksniai ir ju dydziai. KPP turiu padariusi nauja forma ji aiski ir suprantama. taip pat dar padariau nauja prieda prie knygeles, kad butu lengviau. todel galiu savo ziniomis pasidalinti ir su jumis.
rasykit kontingentopazyma@gmail.com

tai taip. Tą pažymą pasidaro smile
tik va ją darant irgi reikia žinoti, kokius kriterijus tam darbui surašyti smile


dirbau vienoje is konsultaciniu darbu saugos imoniu :) buvau atsakinga butent uz kontingentu pazymu, grafiku ruosima, knygeliu pildyma. Todel patirties ir ziniu turiu pakankamai. :)
2010-03-10 10:45 Pelno mokestis » sveikatos patikrinimas » #774748
imoneje yra daug patogiau kai turi pasidare kontingentu patvirtinimo pazyma, dabar dar turi buti pagal nauja istatyma surasyti i knygutes kiekvieno darbuotojo darbo aplinkos kenksmingi veiksniai ir ju dydziai. KPP turiu padariusi nauja forma ji aiski ir suprantama. taip pat dar padariau nauja prieda prie knygeles, kad butu lengviau. todel galiu savo ziniomis pasidalinti ir su jumis.
rasykit kontingentopazyma@gmail.com
2009-12-29 13:33 Pelno mokestis » sveikatos patikrinimas » #736527
kaip tai kodel dviem dienom? pagal istatyma tiek priklauso. tiek ir turi duoti zmogui, jeigu jis eina pats tikrintis, o jeigu imone pasikvieti tada uztenka 5min. siaip juk maziau vargo kai pasikvieti imone, sutvarko visus grafikus, kontingento pazyma padaro, knygeles uzpildo. niekuo nereikia rupintis. gauni paskui viska sutvarkyta.
smile


Elste rašė: arba nesiųskit visos įmonės vienu metu urmu, tai nereikės ir knistis.
Gražiai į mesnį 2-3 pasitikrina ir viskas čiki.
2009-12-18 14:39 Pelno mokestis » sveikatos patikrinimas » #733934
gal as i labai brangia paskambinau. ieskau kad atvaziuotu del to kad patogiau. pagal istatyma reikia darbuotoja dviems dienoms isleisti tikrintis sveikata, mes tiek laiko kiekvienam negalim duot. sdg darbu saugos imonei domejaus sake priklauso nuo zmoniu skaiciaus, prasiau kad komercini atsiustu, tai lauksiu dabar kokia kaina pasiulys musu 91 darbuotojui. pas mus jau yra kam ir puse metu dar galioja bet visiem vienu metu patikrinsim ir bus ramu, nes taip po viena tai uzsiknisiu su kvitais ir be to kaip sakiau negalim isleist kiekvieno dviems dienoms. smile

[/quote]

Pas mus tai ne vieną dieną visiems baigiasi sveikatos patikrinimo galiojimas, tai kiekvieną mėnesį po kokius 3-4 žmones eina tikrintis į tą polikliniką, kur yra prisirašę. Kaina priklauso nuo kenksmingų kriterijų (ką tikrinti reikės), taigi, pvz. administracijos darbuotojai, sargai, mechanikai ir pan. sumoka 15 lt, o statybininkai (kadangi darbas aukštyje ("karusėle" tikrina:), dulkės), tai 22 Lt susimoka.
Tai kam čia kviestis ir mokėti 85 lt smile[/quote]
2009-12-18 14:20 Pelno mokestis » sveikatos patikrinimas » #733910
"insanity" o tu labai teisingai sakai, del visu situ patikrinimu.
musu imoneje kaip tik arteja sveikatos pasitikrinimas. jeigu ne paslaptis i kokia imone kreipeisi? kokia kaina pasiule?
As siandien skambinau i gydymo istaiga tiesiai, galvoju gal bus pigiau, bet man pasake kad vienam zmogui su atvykimu pas mus kainuos 85LT. o gal cia tokia ir turi buti kaina? ? smile


insanity rašė: Sveiki,
Jeigu darbuotojo knygele yra uzpildyta viena karta ir kita karta kai jam reikes eiti tikrintis sveikata pildyti nebereikes. Zinoma jeigu jo darbo pobudis nepasikeite ir nereikia irasyti nauju faktoriu. gal gydytoja nebeturejo prie ko prisikabint tai prie to prisikabino.
O jus siunciat i ligonine? gi vis tiek apmoket reikia. mes pasikvieciam gydytojus i imone. t.y administratore bendrauja su darbu saugos imone ir per ja tvarko visus reikalus. labai patogu. atvaziuoja patys gydytojai, is tos imones knygeles sutvarko ir nebereikia nieko rupintis. o kaina lygiai tokia (net ir mazesne) nei poliklinikoj. smile


Amanda rašė: Įsakymo rašyti nereikia. Turi būti sudarytas sveikatos tikrinimo grafikas, darbuotojai su juo yra supažindinti pasirašytinai ir po to pagal tą grafiką eina tikrintis sveikatos.
O dėl įrašų knygelėje. Man buvo taip, kad jei niekas nesikeičia niekada nieko ir nerašydavau. Bet šiais metais vienas darbuotojas grįžo, nes jam liepė, kad aš vėl viską perrašyčiau. Tai dabar jau nebežinau, ar čia aš jau kažko nežinau, ar ten ta gydytoją subalamutino mano darbuotoją. Neseniai vėl siunčiau kitą, jam nereikėjo jokių įrašų.

Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui