Tax.lt narys kondras

K
Tax.lt narys nuo
2010-01-31
kondras
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-02-04 14:56 Įvairūs » EDIT: Pradedu verslauti. Teorija » #756497
Sveiki,
gal zinot kur pasikreipt del issamios informacijos norinciam pradeti versla?.. Svarbu butu tai, kad visus atsakymus, ar bent dauguma is ju, galima butu gauti is kompetetingo zmogaus ir vienoje vietoje. Tarkim situacija: turiu nuosava nama kuriame planuoju atidaryti kirpykla, zmones kurie noretu dirbti yra, pinigu pradiniam kapitalui yra. Nuo ko pradeti? ko reikia? bandziau pats ieskot, bet tokiems dalykams neturiu kantrybes, vienas nuo kito siuntineja, skambink tam, eik pas ta ir tt. Geriau sumokeciau zmogui kuris ismano tuos dalykus ir padetu apsispresti greiciau.
Aciu
2010-01-31 22:55 Įvairūs » EDIT: Pradedu verslauti. Teorija » #753169
Gal patarsit man?..
noreciau, atsidaryt masinu plovykla. Siaip buvau nuziurejes kelis didesniu garazus kaip ir tinkancius tam dalykui, bet...
kai pradejau gilintis del patentu ir tt., tai man savivaldybej (telefonu) paaiskino, kad vykdant betkokia komercine veikla reikia jog ir patalpos butu komercines paskirties. Kitu atveju gali kas nors iskust ir viskas tuom ir pasibaigt. Vat man idomu kokiu principu dirba visi tie vadinami "garaznikai" kurie remontuoja, balansuoja, valo, plauna beveik viska, issistate didziausius reklaminius skydus salia gatviu... Ka jie visi nelegalai? Kaip visa sita galima teisetai ivilkt, gal cia nieko nera sudetingo?..
Gal galetumet parasyti kas galetu suteikt issamia informacija nuo A iki Z kaip tokiais dalykais daroma.
Didelis Aciu
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui