Tax.lt narys dkd

D
Tax.lt narys nuo
2010-03-24
dkd
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-03-25 10:21 Bendra » Individuali įmonė » #782231

Rainis rašė:

dkd rašė:
Todėl visus kviečiu uždarom čia savo verslus ir emigruojam iš čia.

Juk ne okupantai valdo ir mokesčius išradinėja, o mūsų pačių išauginti ir išrinkti ponai. Lengviausiai kaip bailiams pabėgti. O paimti lazdą ir išvaikyti ponus? Ir neleisti ant mūsų sprandų joti?


Visu pirma mes patys renkame TIK PUSE SEIMO NARIU. kiti ateina pagal partiju sąrašus. pasižiūrėkite, kad tie patys nupezėliai jau po kelias kadencijas Seime trinasi. taigi nuo mūsų rinkimo tai nepriklauso. O tam, kad juos išvaikyti t.y. paleisti Seimą ar Vyriausybę, nėra net įstatymų. taigi "ten chebrytė" yra apsisaugojusi. Jie sau vagia, o mes kuprą lenkiam.
O šiaip tai aš ir pats anksčiau buvau pasiryžęs duoti į nosį emigrantams, kurie save vadina patriotais, bet dabar aš juos suprantu. Galima dirbti, kurti Lietuvai, bet tik tada kai tu esi jai reikalingas, o ne tada kai is tavęs yra tyčiojamasi.
PVZ. Kaip manote kiek Kinijoje reikia mokėti mokesčių privataus nedidelio restoranėlio savininkui? Ogi nei daug, nei mažai apie 200 Lt per mėnesį ir viskas. Pabandykite įsivaizduoti tai Lietuvoje. Oi, net juokas suėmė....
2010-03-24 13:49 Bendra » Individuali įmonė » #781740
Sveiki visi,
Įdėmiai skaičiau Jūsų diskusiją, bet turiu visiems inv savininkams vieną pasiūlymą, prie kurio jau pats baigiau pribręsti, nors 19 metų esu idv savininkas. Taigi, susirenkam visi savo verslus ir lekiam iš to (kaip rašytojas V. Petkevičius rašė) DURNIŲ LAIVO.
Nejaugi jau patys mes nematome, kad diskutuojame apie tokias priimtas mokestines nesąmones. Juk geriau tą patį laiką ir jėgas skirti savo verslo skatinimui. Juk nejaugi nematote, kad už tai, kad sukūrėme darbus sau, savo šeimoms ir kitiems žmonėms mus dar apmokestina visokiais mistiniais mokesčiais. Juk už tuos pinigus kuriuos sumokame mes juk nieko negauname. . Mirties atveju, apdraustojo sutuoktinis ir vaikai įgyja teisę į našlių ir našlaičių pensijas. Tariant paprasta kalba vyrams reikia pradėti gimdyti tada gaus socialines garantijas. Kitų jokių garantijų NĖRA. Ar Jums tai neatrodo marazmu? Arba dėl pensijos. Ruošiasi priimti įstatymą, kad į pensiją galima išeiti nuo 65 metų t.y. kaip vakaruose. Tas tiesa, bet Lietuvoje vyrų vidutinis mirtingumo amžius yra 67 metai, o vakaruose jis žymiai aukštesnis. Taigi pensijoms kaupsime o realiai tai jų negausime.
Todėl visus kviečiu uždarom čia savo verslus ir emigruojam iš čia. Nes perspektyvos čia Lietuvoje tikrai jau nėra. Aš pats vysčiau čia verslą ir buvau didelis patriotas, bet kiekvienas iš mūsų turime savigarbą. Negalime leistis, kad 'idiotai" esantys valdžioje iš mūsų tyčiotųsi ir luptų paskutinį kailį. Juk visi esame darbštūs ir iš kitų nieko neprašome. Jei mūsų nereikia Lietuvai, tai su malonumu mus ir mūsų darbą priims kitos valstybės.
P.S. Nesu nei kokios partijos ar šiaip organizacijos narys. Esu paprastas idv savininkas, kuris stengėsi ir dirbo sau bei Lietuvai.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui