Tax.lt narys soera

S
Tax.lt narys nuo
2010-07-15
soera
forume parašė 6 žinučių

Naujausios žinutės:

2011-01-31 15:37 Įvairūs » Darbo laiko apskaitos žiniaraščio (tabelio) pildymas » #909490
Norejau paklausti ka grafoje 'nustatytas darbo valandu skaicius" rasote moterims vaiku prieziuros atostogose 168 ar 0? Aciu.
2011-01-10 11:45 Bendra » Pakuotės mokestis » #899272

dage rašė:

soera rašė: Eksportas skaičiuojasi tik IMPORTUOTŲ ir vėliau išeksportuotų prekių pakuotė, nesiskaičiuoja LT pirktos.



Del sito man kyla klausimas, tai reiskias prie eksporto turetu buti reeksportas?

Turėjau galvoje - nereikia skaičiuoti supakuotų prekių, pirktų Lietuvoje, eksporto.


Hmmm...O kaip atskirti kai sistemoje tukstanciai skirtingu prekiu, nes dalis eksportuojama importuotu, dalis nupirktu Lietuvoje :) Na supratau tik tiek, kad pas mus nera sistemos, del to viskas sudetinga.
2011-01-10 10:43 Bendra » Pakuotės mokestis » #899223
Eksportas skaičiuojasi tik IMPORTUOTŲ ir vėliau išeksportuotų prekių pakuotė, nesiskaičiuoja LT pirktos.



Del sito man kyla klausimas, tai reiskias prie eksporto turetu buti reeksportas?
2011-01-10 10:37 Bendra » Pakuotės mokestis » #899216
Dage, aciu;)

Ne taip parasiau - skaiciuojame Lietuvoje nupirkta pakuote, kuri yra skirta tiek eksportui, tiek Lt parduodamoms prekems.

Del importuojamu, tai zinau kad reiketu skaiciuoti tik Lietuvoje isleistas prekes, bet kad pas mus prekiu ivairove yra labai didele ir priskirti pakuotes yra labai sudetinga. Tai net nezinau kaip tai padaryti. Todel visa laika budavo vedama apskaita importas-eksportas+viduje nupirkta pakuote= apmokestinamas kiekis. Aisku butu gerai priskirti kazkaip pakuotes ir tada ivertinti tik tai kas parduota Lietuvoje....
2011-01-10 10:03 Bendra » Pakuotės mokestis » #899172
Noreciau truputeli Jusu pagalbos.

Prekiaujam smulkiaja santechnika. Vedam tokia pakuotes apskaita: importas, eksportas ir kas nupirkta viduje. Mokame mokescius nuo visu likuciu, net ir tu kurie lieka metu gale sandelyje.
Kaip reiketu pateikti kiekius pazymoms ir uzpildyti ataskaita i vidaus rinka? Nes ataskaitoje reikalaujama i lietuva isleistos, o ne visos importuotos ataskaitos...
Tarkime:
Importuota: pirmine 8.5 t, antrine ir tretine - 2.2 t, eksportas (vyksta ir perpakavimas, t.t. dezes importuojamos kaip pirmines, supakuojam i plastika ir deze tampa antrine) pirmine -2.4 t, antrine - 8.3 t; Lietuvoje nupirkta - 1.8 tonos.
Taip taip ir irasau i ataskaita, ar reiketu is importo minusuoti eksporta? O jei neuztenka tai likuti minusuoti is nupirkto kiekio Lietuvoje?
Nezinau ar aiskiai susakiau smile Bet jei kas suprato ir paaiskins labai aciu is anksto. smile
2010-07-15 15:22 Bendra » Pakuotės mokestis » #830035
Sveiki,

Esu tikrai zalia apskaitoje, o pakuoteje tuo labiau:)
Labai norejau Jusu paklausti, kaip Jus pildote "I vidaus rinka isleistu pakuociu apskaitos ataskaita" laukelyje "importuota ir isleista i vidaus rinka pripildyta pakuote" jus rasote tik tu importuotu pakuociu svori kurios buvo ISLEISTOS, t.y. importavom 8 tonas, bet zinom kad 3 tonas eksportavom, tai lieka kad isleidom 5 tonas? Taip? Tai ataskaitoje importe - 5 tonos, eksporte - 3 tonos?
Nes pas mus imoneje iki siol darydavo kur importas rasydavo visas importuotas, kur eksportas - visas eksportuotas, o panaudota gaminiams - tas pakuotes kurias pirkdavome cia Lietuvoje....Pas mus nera paliekama jokio likucio metu gale.
Prasau padekite reikia pateikti pusmetines ataskaitas pazymu firmai. Is anksto aciu;)
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui