Tax.lt narys Ausritta

A
Tax.lt narys nuo
2010-11-18
Ausritta
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-11-19 10:51 Įvairūs » Užsieniečių įdarbinimas » #879161

ginn_ta rašė:

Ausritta rašė: Pagal steigimo sutarti buvo paskirtas imones vadovas uzsienietis. Kaip tureciau toliau elgtis? Ar reikia ji idarbinti, kaip elgtis su asmens kodu (jis vokiskas), kokioms institucijoms pateikti duomenis? Vadovas gyvens uzsienyje, i lietuva atvyks tik trumpam. Ar turiu jam forminti komandiruotes?
Tikiuosi Jusu pagalbos smile

Pranešate sodrai pradžioj, bet šiaip jis turi tvarkytis su soc. draudimu Vokietijoje ir nuo gautų pajamų čia, mokėti ten soc. draudimą. GPM mokėsite čia. O dėl komandiruočių nemanau, kad yra ką forminti, jo darbo vieta tam tikru metu Lietuvoje.


aciu labai labai :0 O tai kaip del asmens kodo?
2010-11-19 07:28 Įvairūs » Užsieniečių įdarbinimas » #879052

zivile26 rašė: sveiki, reikia įdarbinti vieną europos sąjungos pilietį, kaip pateikti sodrai priėmimą, jei žmogus neturi nei lietuviško asmens kodo, nei sodros nr.?


Sveiki.
Pagal steigimo sutarti buvo paskirtas imones vadovas uzsienietis. Kaip tureciau toliau elgtis? Ar reikia ji idarbinti, kaip elgtis su asmens kodu (jis vokiskas), kokioms institucijoms pateikti duomenis? Vadovas gyvens uzsienyje, i lietuva atvyks tik trumpam. Ar turiu jam forminti komandiruotes?

Tikiuosi Jusu pagalbos smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui