Tax.lt narys Maybe

M
Tax.lt narys nuo
2011-12-15
Maybe
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2011-12-16 13:39 Įvairūs » Nelaimingas atsitikimas darbe, gal kas patarsite » #1013304

Kristiana__ rašė:
Aišku, šaukštai jau po pietų, bet gydymo įstaigoje nereikėjo sakyti, kad trauma patirta pakeliui iš darbo. Nebūtų buvę tiek daug popierizmo.


Tai mums irgi dabar taip atrodo :)
Ir pats nukentėjusysis sako, kitas kartas jeigu ir bus - sakys, kad buity, nes ir jam nėra smagu aiškintis, kaip ten namo važiavo po darbo - kaip kur kodėl? Juolab, kad pati trauma lengva.
2011-12-16 08:31 Įvairūs » Nelaimingas atsitikimas darbe, gal kas patarsite » #1013204
Tam žmogui prašymo rašyti nereikėjo. Darbo saugos skyrius sakė, kad jie ten vietoj tirs, o paskui siųs į sodrą dokumentus. Tai kaip realiai yra su VDI - ar jų reikia/nereikia?
Klausiu dėl to, kad trauma lengva, NL nebus ilgas - max 2 sav. Bet jeigu įsijungs VDI, o tik paskui Sodra, tai galutinis sprendimas tik po 20 dienų nuo paskutinio popieriaus gavimo. Tas vyras yra vienintelis dirbantis toj šeimoj, jeigu pašalpa bus tik po mėn - tai badas visiems :(
Pasidalinkit patirtimi.
2011-12-15 23:40 Įvairūs » Nelaimingas atsitikimas darbe, gal kas patarsite » #1013199
Esu absoliuti neprofesionalė, todėl atleiskit už galbūt kvailą klausimą - tiesiog domiuosi, nes šeimoje dabar turim atvejį, kuomet vyras susižeidė eidamas iš darbo. Kryptelėjo koją ir ją patempė. Trauma lengva - kol kas laikinai nedarbingas, bet pasekmių būti neturėtų. Policijai nepranešta.
DArbdaviams pranešta. Paaiškinimas surašytas.
Jeigu trauma lengva, tai kokia visgi bus seka - laukia VDI tyrimas, ar tik vietinis Darbo saugos skyriaus tyrimas? Kiek užtrunka popierizmas tokiu atveju, kol priimamas sprendimas ir pervedami pinigėliai.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui