Tax.lt narys Meduzaaa

M
Tax.lt narys nuo
2012-06-13
Meduzaaa
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2015-04-13 08:07 Programinė įranga » Domina tik darbo užmokesčio programa » #1268477
Edranos (Alga2000) nerekomenduoju, brangi, palaikymas geras, tik uz ji papildomai mokesit. Po kiekvieno atnaujinimo rasit klaidu, kazkur procentai ne tokie, kokie turi buti, kazkur varneles nebus, kazkur blogai virsvalandzius skaiciuos arba visai neskaiciuos, metine GPM deklaracija neatitinka realybes, matyt irgi nera visur varneliu, bandziau aiskintis, bet jie pasake viskas gerai is ju puses. I excel kazka permest, tai lentele baisiai nusimusa, tenka po stulpeli rankiot ir I kt faila kelt. Tiesa I palaikyma ieina tik atnaujinimai naujoviu, bet po kiekvieno atnaujinimo turit stebeti visas operacijas, nes toks jausmas, kad jie ten specialiai numusa kokius nustatymus, kad pas juos reiktu kreiptis konsultacijos, o veliau uz tai isstato saskaitele nemenka smile taiga, bandysim ieskotis kitos DU apskaitos programos, gal galit kas parekomenduoti? :)
2015-04-13 07:45 Programinė įranga » Edrana » #1268475
Del Edranos pritariu, jie per daug pasikele, kad po atnaujinimu pasakytu, jog kazkas nusimusa, toks jausmas, kad jie specialiai numusa nustatymus, kad veliau kreiptis pas juos ir moketi pinigus uz konsultacija. Taip yra po kiekvieno atnaujinimo ir skirtingos klaidos/ bedos (kartais panasios bedos). smile
O metine GPM aplamai nekokia ir nesutampa su tikrais skaiciais, bet prie to jau pripratom ir vedam savo excel lentele, is kurios ir deklaruojam, tiesa menesines taip pat streikuoja (po antaujinimo pries Naujus metus), bandziau su jais aiskintis, bet nesuradom kalbos, tipo taip turi buti, nors dabar atrodo pasitaise vel.
Gal galit rekomenduoti kokia kita apskaitos programa su DU? :)
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui