Tax.lt narys eva2

E
Tax.lt narys nuo
2012-08-17
eva2
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2012-08-23 19:06 Bendra » Archyvavimas » #1086510
siunciamu dokumentu registras saugomas 10 metu, bet jis kiekvienams metams yra pildomas is naujo pvz as istaigoje pildau nuo rugsejo 1 iki kitu metu rugpjucio 31 d., (nes as dirbu mokykloje), paskui uzbaigiu kitais metais vel uzsivedu nauja zurnala ir vel pildau visus metus.
2012-08-17 20:45 Bendra » Archyvavimas » #1085386
na as darau taip:
1. Darbo sutartys zinoma orginalai yra segami i kiekvieno darbuotojo asmens byla, taip pat yra dedami ir visi kt dalykai susije su darbuotoju prasymai, isakymai, sodros kopijos, paso ir visa kita.
2. Isakymai personalo klausimais atskiras segtuvas personalo klausimais, i juos dedu tik orginalus. Zinoma jai yra kazkokiu pakeitimu ir t.t. tai kopijas tu isakymu dedu i asmens byla.
3. Komandiruociu ir atostogu viena taip pat atskira byla i ja dedu taip pat orginalus, o kopijas vel gi i bylas.
4. Isakymai veiklos klausimais pati svrbiausia ir ji atskira taip pat ir visi orginalai parasai.
Del kitu nezinau tiksliai nes pati nedarau:)
O siaip kiekvienas isakymas susijes su zmogumi, visada dedama i byla paimu susipazinau, beja gali buti tik susipazinau arba sutinku o ne sutinku, susipazinau.
Jai yra su darbuotoju susijusiu pakeitimu darbo kruvis (mazinimas, didinimas ir t.t.) butinai darbo sutari parasyti pakeitimus paiimti parasus ir darbo sutarciu zurnale padaryti pakeitimus)

Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui