Tax.lt narys akulla

A
Tax.lt narys nuo
2012-08-23
akulla
forume parašė 4 žinučių

Naujausios žinutės:

2012-08-25 19:08 Darbo teisė » Dekretinės atostogos ir motinystės pašalpa » #1086856
bendraujam ir su teisininkais, bet vis tik manau, kad tokios bylos yra gan bjaurios (nzn kaip kitaip issireikst) ir ne visi nori ju imtis, todel stengiasi visaip kitaip pagelbet, bet tik kad is to jokios naudos...bankrotas buvo pradetas tik po o, kai sodrai bent keturis laiskai teisininko buvo parasyti, bet jie kainuoja ir nemazus pinigus, tai jau tiesiog galvoju, kad gal samdytis gera advokata ir i teisma, ik vat nzn ar tas imanoma kai vyksta bankroto procedura ir ka is vis man ta procedura gali duot, negi garantinis fondas sumoketu, kaip kad teisininkai sako, bet gi cia ne imones skola man, o sodros kas menesine nepriemoka....
2012-08-25 14:07 Darbo teisė » Dekretinės atostogos ir motinystės pašalpa » #1086836
Tai cia ir yra kova su sodra jau kuri laika, ir deklaracijos buvo pateiktos, tik popieriniam variante, bet jie traktuoja kad imones yra nesumoketi mokesciai ir t.t.
Aciu uz atsakymus, grazios dienos!
2012-08-24 19:51 Darbo teisė » Dekretinės atostogos ir motinystės pašalpa » #1086787
tai vat ir norėčiau, kad būtų įrašytos draudžiamosios pajamos už tuos du mėnesius, pašalpą perskaičiuotų ir sumokėtų tai kas dabar kas mėnesį yra neprimokama.
2012-08-24 14:25 Darbo teisė » Dekretinės atostogos ir motinystės pašalpa » #1086704
Sveiki, turiu tikią bėdą kur klausimų daugiau negu atsakymų, taigi gal kas galės kokį patarimą duoti už kurį iš anksto dėkoju!
Šiuo metu esu vaiko priežiūros atostogose ir kadangi įmonė,kiek pavyko išsiaiškinti yra nesumokėjusi jai mokesčių, t.p. laiku nepateikė reikalingų ataskaitų apie darbo užmokestį, sodros darbuotoja už du paskutinius darbo mėnesius neįvedė į sistemą duomenų apie mano darbo užmokestį, ko pasekoje skaičiuojant pašalpą tiek nėštumo ir gimdymo, tiek VP atostogoms, išmoką gaunu mažesnė nei priklausytų. Man išėjus dekretinių atostogų (2011m) įmonė buvo parduota, o nuo šių metų kovo mėnesio jai yra iškelta bankroto byla, ir kiek tęsis šis procesas neaišku. Gal kas galėtų patarti kokie galėtų būi mano veiksmai, nes kiek teisininkų, tiek nuomonių. Ar laukti kol įmonė įgaus bankrutavusios statusą ir tik tada bus galima kažką daryti ar jau dabar galimi kažkokie veiksmai? smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui