Tax.lt narys Spykulis

S
Tax.lt narys nuo
2013-01-16
Spykulis
forume parašė 5 žinučių

Naujausios žinutės:

2013-01-23 14:22 Programinė įranga » Buhalterinė programa "Centas" » #1124625

holdingas rašė:
Sveiki. O, žiūriu, tamsta megėjas cituoti ekonomikos vadovėlius. Vietoj to, tikrai siūlyčiau pagerinti Edlontos klientų aptarnavimą. Nes jeigu ir toliau taip Edlonta dirbs, nebus kam tų kainų kelt.

smile na žinoma- pagerinsime ir padarysime jas nemokamas. Pas mus tiesiog eilės rikiuojasi geriausių Lietuvos buhalterių norinčių dirbti nemokamai, o kompiuterių specialistai ir programuotojai sėdi Anglijoj ant lagaminu ir nekantriai laukia signalo, kad galės grįžti ir dirbti už "Taupos" batoną pono holdingo gerovei, nes juk tai didžiulė garbė ir kiekvieno doro lietuvio svajonė. Kai kurie net siūlosi patys primokėti už suteiktą jiems tokią garbe.
Pats ponulis kiek suprantu irgi neatlygintinai dirba, todėl ir nepajėgia sumokėti kelių litų programos kūrėjams už jų darbą, ir priverstas internete ubagauti?
Na ką aš galiu pasakyt apie kokybę- Jūs čia slaptažodžiais dalinatės, ką gi, jau prisidalinot iki to, kad palaikymas dvigubai pabrango (kas senai dirba su programa supranta apie ką aš kalbu), neliko konsultacijų telefonu, jei ir toliau būsite tokie draugiški ir taupūs, atsakymas į elektroninį paklausimą bus kaip " MS Navizion" palaikymo tarnyboj, maždaug- "Jūsų laiškas gautas, prognozuojamas atsakymo laikas 189 dienos"... o po kiekvieno atnaujinimo programą reikės registruot iš naujo.
Ir dar truputi statistikos- 2 iš 3jų įmonių registruotų Lietuvoje bankrutuoja per pirmus veiklos metus. Darau prielaidą, kad priežastis to yra ta, kad verslininkai pas mus ekonomikos principus išmano kaip holdingas, ir dar samdosi tokius holindigus už 2,50lt- taupumo sumetimais...
2013-01-16 18:08 Programinė įranga » Buhalterinė programa "Centas" » #1122658

holdingas rašė:
Tik įdomu, kaip jis gali pabrangti? Aš sąžinigai pernai nusipirkau atnaujinimą, kas norėjo, tiems persiunčiau ir nieko. Tuo tarpu dėl pagalbos į Edlontą tik vieną kartą kreipiausi, buvau apšauktas kone pusdurniu ir tuom viskas pasibaigė. Tad jau kas kas, o aš tikrai šįmet nusipelniau gauti atnaujinimą kaip bonusą nemokamai. O kas man jį atsiųs, Edlontai, VMI ir t.t tikrai nesakysiu.

Kuo skiriasi kvailas žmogus nuo protingo- protingas supranta, kad yra daugybė būdų LENGVAI personalizuoti atnaujinimus. Nuo fizinių raktų, iki programinio pririšimų prie įmonės kodo pvz, ir jeigu įmonės kodas duomenų bazėje kitas- atnaujinimas neeina. Tai labai lengva, ir tai galima padaryt BET KURIUO METU, bet tai BRANGU. Be to dar ir už kiekvieną papildomą duomenų bazę tektų primokėti papildomai. Tai va tie, kurie protingi, galvokit- ar Jūs norit mokėti brangiau, už tai, kad darote gera "chaliavščikam"? Klausimas retorinis, kas protingas padarys išvadas, na o durnius, kaip sako lietuvių liaudies išmintis, ir bažnyčioj muša... smile
2013-01-16 17:49 Programinė įranga » Buhalterinė programa "Centas" » #1122647

holdingas rašė:
Nepasiųs, tai jau tikrai. Jo, laukiam ,tikrai turime sulaukti. smile

Sulauksit. Žinot kodėl Norvegijoj žmonės gerai gyvena- nes norvegas palieka prie kelio sunkvežimį bulviu, svarstykles, užrašo kilogramo kaina, ir dar palieka stiklainį smulkių- kad pirkėjas galėtų grąžą pasiimti.
O kodėl lietuviai jau 20 metu sū...nėj sėdi, išskyrus kelis šimtus suktų politikų, bei pusiau kriminalinių verslininkų- nes jei lietuvis bent keliom minutėm paliktų tokį sunkvežimį, visokie holdingai per kelias minutes ištampytų ir bulves, ir svarstykles, ir mašiną, ir stiklainį su monetom. Patrūktų, išsiteptų, bet maišą namo partemptų. Vietoj to, kad oriai užsidirbt ir duot užsidirbti kitam. Turim tai, ko nusipelnom... Liudna.
2013-01-16 17:40 Programinė įranga » Buhalterinė programa "Centas" » #1122639

holdingas rašė:
Tik įdomu, kaip jis gali pabrangti? Aš sąžinigai pernai nusipirkau atnaujinimą, kas norėjo, tiems persiunčiau ir nieko. Tuo tarpu dėl pagalbos į Edlontą tik vieną kartą kreipiausi, buvau apšauktas kone pusdurniu ir tuom viskas pasibaigė. Tad jau kas kas, o aš tikrai šįmet nusipelniau gauti atnaujinimą kaip bonusą nemokamai. O kas man jį atsiųs, Edlontai, VMI ir t.t tikrai nesakysiu.

Matyt iš tiesų nesat labai protingas, bent jau ekonomikos pagrindų visiškai neišmanot. Vadovaujatės principų "nepagautas, ne vagis". Bet ekonomikos dėsniai negailestingi- paslaugos tiekėjui reikia, kad ji atsipirktų, akcininkui reikia uždirbti pinigų iš veiklos, todėl už "zuikius" brangiau moka tie, kas perka talonėlius, už pavogtą elektrą- tie kas už ją moka sąžiningai, taip pat ir su Cento atnaujinimais- už tuos, kas naudojasi nesąžiningai, mokės VISI vartotojai. Nes jeigu Cento kūrėjai neuždirbs tiek, kad veikla atsipirktų, turės arba kelti kainas, arba stabdyt veiklą. Tada visi liks be atnaujinimų.
Deja, kai kurie per 20 metų neatsikratė sovietinio mąstymo, mieliau pavogs, negu daugiau uždirbs, ir sumokės sąžininga kaina duodamas užsidirbti kitam, nesupranta, kad ekonomika- tai susisiekiantis indas, ir jei neduosi uždirbt kaimynui, jis negalės duot uždirbt tau. Būtent dėl tokio atsilikeliško, smulkiakriminalinio mentaliteto, mes jau greit 10 metų būdami ES, uždirbam kelis kartus mažiau, nei ES vidurkis. Ir panašu tai nepasikeis, kol neišmirs tokios atgyvenos.
2013-01-16 14:37 Programinė įranga » Buhalterinė programa "Centas" » #1122487

holdingas rašė:
Sveiki. Gal kas man atsiūstų atnaujinimo kodą?

mhm, siųskite, siųskite, ir nesistebėkite po to, jei kitais metais palaikymas jums dvigubai pabrangs... smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui