Tax.lt narys LanaDelRey

L
Tax.lt narys nuo
2013-02-04
LanaDelRey
forume parašė 4 žinučių

Naujausios žinutės:

2013-02-04 20:16 Blevyzgos » Kosmetika » #1129054

Rolf rašė:
Abejoju, ar kremai naikina, mažina raukšles.
Ar kas nors bandėte šį dalyką:
lt.revitonica.com/revitonica.html
Kažkada dariau įvairius pratimus, delfyje buvo įdėta, bet užmečiau šį reikalą. Tinginė esu. Laiko užima nemažai, o be to bijojau, kad gal neteisingai tuos pratimus darau ir tik ištampysiu veido odą.



geriem kremam reklama daro TIKRU zmoniu atsiliepimai, ne nupirkti aktoriai :)
2013-02-04 20:16 Blevyzgos » Kosmetika » #1129053
ZMones megsta sneketi nesamones, kai nieko nezino, todel ir yra tokiu mitu nesmaoningu-kaip, kad vanduo valo organizma (zmones matyt inkstu, kepenu neturi, ir valosi vandeniu).
Tokiu, kaip, kad sokoladas spuogus sukelia. kazkodel tai galioja tik paauglystes metais-hmm..tikrai matyt "nesusije" su hormonais.
3. testosteronas sukelia visus spuogus, nes skatina sebiumo issikirima, taip uzsikemsa poros..atsiranda bakteriju ir turime kas visiem zinoma-kaip spuogai.
Tailande ir kitose azijos salyse pilna spuoguociu, visi kudi ir patikekit valgo gerai. Amerikoj pilna nutukusiu parsiuku valgo betka-ir spuogo ne vieno, nes stori zmones neturi testosterono, nes estrogenai juos tiesiog naikina. vat todel neturi spuogu. Zodziu rasyciau savaite, bet zmones kurie verciau tikes pezalais-visad bus pezalu tikejai, kas nori tikru faktu, skaitys pubmed'a ar panasius puslapius. :) Ka jau kalbeti apie acne.org ar pan, kur tusktanciai zoniu dalinasi savo ziniomis ir visiems aisku, kad maistas nieko bendro neturi.

Kas del rauksliu-tai yra keliu riusiu rauksles-vienas galima isnaikinti kremais (moksliskai irodyta, kd veikia TIK VITAMINO A pagrindu pagaminti kremai, kiti neturi jokiu irodymu) - viena rauksles galima istaisyti, kitu ne.
Kosmetine spriemones kurios atseit sumazina rauksles-jos tiesiog istindina jusu oda, istinusi oda iskelia rauksles ir jos maziau gylios tampa ir atroodo, kad padejo :)
2013-02-04 18:19 Blevyzgos » Kosmetika » #1129004
VISISKA nesamone ir stereotipas ir taip sako zmones, kurie neturi net menkiausio susigaudimo biologijoje. Spuogai yra 100% hormonine beda, joks maistas ir vidine "svara" nieko nekeicia. :)

Tai pagal sita teorija seitu, kad paaugliai patys nesvariausi? :D Arba, kad kontraceptikai valo kuna :) ir t.t. Per oda neina joks maistas lauk :) ar kitos su maistu susijusios medziagos. Taipogi maistas nesukelia bakteriniu ligu, kas yra dauguma spuogu ligu-bakterines ir daugelis geria antibakterinius vaistus.
As nemeginau nei kontraceptiku, nei tu antibakteriniu. Bet ir veida po 20x i diena plaudavau ir vandens daug gerdavau, kad atseit issivalyti (kas velgi pasirodo yra nesamone bobuciu)... ir tik tretinoino kremukas padejo.
2013-02-04 16:55 Blevyzgos » Kosmetika » #1128970
As visad turejau bedu su spuogais, nepadejo jokios man priemones kurias rekomendavo visi zmones...visokie muilai prausykliai ir kitos nesamones. Tai internete radau apie retin-a krema, jo veiklioji medziaga yra tretinoinas -tai per 3 menesius beveik nebeturejau jokiu bedu! Tretinoinas naturalus, vitaminas a, ir beje laabai efektyvus nuo rauksliu. As jauna nelabai galiu pasakyti ka, bet internete pilna informacijos, kaip rauksles naikina. Jei atsiliepimai apie spuogu naikinima buvo teisingi, tai nematau priezasties kodel zmone smeluotu del rauksliu :)
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui