Tax.lt narys dance

D
Tax.lt narys nuo
2004-05-21
dance
forume parašė 10 žinučių

Naujausios žinutės:

2008-01-09 16:03 Įvairūs » Statybinės įmonės buhalterija » #474957
Sveiki, kokias buhalterines programas naudojat statybinese kompanijose? Gal butu kur galima pasiziureti kaip jos veikia?
2004-06-18 21:39 Blevyzgos » Dovanos darbe » #89913
pas mus tai svencia visu gimtadienius bet visiskai ne taip kaip Lietuvoj. Jei tai darbininko (ne is ofiso) tai ofiso darbuotojai tik pasiraso ant atvirutes, o jei tai ofiso darbuotojas (is tiesu tik as, buhaltere ir sekretore esam samdytos, o visi kiti 10 zmoniu seima) nesvarbu ar tai pagr. bosas, ar mes samdytos, tai dovanojam atvirute, ir butinai buna tortukas su zvakutem, ir ledai su priedais. Sudainuojam Happy Birthday ir tuo gimtadienis uzsibaigia. Ai, tiesa, mes su sekretore dar gaunam po 50 dol atviruteje, o musu bosai grieztai pries kad ka jiems dovanotumem smile
2004-05-25 16:43 Blevyzgos » Naujoku prisistatymas » #85104

Rulis rašė: Aš tik norėjau pasitikslinti, ar gerai supratau: Jūs, būdama Amerikoje, kas ryt ar kitu laisvu laiku klausotės Lietaus radio stoties?


Nuo 8 val ryto mano laiku, t.y. 8 val veliau negu Lietuvoj rytas prasideda.
2004-05-24 22:16 Blevyzgos » Mums patikę įvairiausi FILMAI » #84913
Pretty Women. Apskritai visi filmai su Julia Roberts ir Richard'u Gere.
2004-05-24 20:29 Blevyzgos » Naujoku prisistatymas » #84888

Modestas rašė: Įdomu ar labai skiriasi buhalterinė apskaita Lietuvos nuo JAV?\Kaip pačiai iš turimos patirties, nes kiek supratau dirbai šiek tiek ir Lietuvoje buhalterinį darbą.

Taip, as nuo pat universiteto baigimo buhalteriavau Lietuvoje.
Dabar as jau 6-riais metais atsilikusi nuo lietuvisku istatymu ir praktiskai beveik tuo nesidomiu smile , taciau buhalteriniai principai yra visiskai tokie patys. Gal but tik buhalteriniai metodai yra siek tiek kitoniski, bet ir tai matyt priklauso nuo kompanijos. Jei bus idomu, galesiu placiau papasakoti.
2004-05-24 20:21 Blevyzgos » Naujoku prisistatymas » #84886

Rulis rašė: Na, pasikuklinai pasakyti, kad esi šaunus žmogus-tiesą sakant, pirmą kartą matau tokio tipo parašymą. Kiek lietuvaičių, gyvenančių kitoje šalyje, sugeba paprastai ir be patoso parašyti, kad jam iki šiol įdomu kas dedasi šalyje, kur jo šaknys. Neprarask to sugebėjimo! Sėkmės!

Aciu, Ruli smile As be ziniu nepradedu savo ryto, kaip gi gali buti kitaip!
2004-05-22 00:03 Blevyzgos » Naujoku prisistatymas » #84492
as kaip ir visi atradau irgi netycia si foruma, nors ieskojau amerikonisku mokesciu istatymu, man ismete si puslapi, na ir kagi - nesigailiu!
Buhalteriauju jau apie 19 metu su pertraukomis. Pries 6 metus emigravau i JAV, ir po ketveriu trumpalaikio buhalterinio darbo metu, pagaliau gavau pastovu, ir stai jau baigiasi antri metai kai dirbu stabilioje statybos kompanijoje buhaltere. Esu neapsakomai patenkinta! Nors... noreciau gauti darba, susijusi su Lietuva, nes nostalgija Lietuvai kaip nezinia kas traukia!
Dar siek tiek apie mane: 40+, vandenis, VU ekonomiste, JAV 2-ju metu koledzas-buhalterija, rami kol blaiva smile na o kai nera per daug progu, tai praktiskai visus tuos 6-rius metus labai rami smile ; megstu Lietu, nes tik ji per interneta su pertraukimais galiu girdeti, anksciau skaiciau Lietuvos ryta, bet kai tapo apmokamas - Delfi. Ko dar nepaminejau?
2004-05-21 22:15 Blevyzgos » Laisvo elgesio buhalteris » #84478
griztant prie temos, esu laisvo elgesio buhaltere laisvoje salyje. Uzdarau ofiso duris ir pamirstu, kad dirbu buhaltere, nors koki 10 metu atgal ne tik kad per naktis sededavau ir balansuodavau (tuomet kompais Lietuvoj nedirbom), bet kai nesededavau ir nebalansuodavau, sapnuodavau, kad balansuoju smile
2004-05-21 21:47 Blevyzgos » Penktadienis... » #84474
Pas mane irgi penktadienis, nors jus jau visi ruosiates miegoti smile
Taciau pas mane to nesijaucia. Nei darbo valandos trumpesnes, nei kokie baliukai vyksta penktadienio proga, kaip kad buvo Lietuvoj... ech... geri laikai buvo... Gero savaitgalio!
2004-05-21 20:15 Blevyzgos » Ar gali buti geru buhalteriu, jei baigei ne buhalterija , mokykloje matematika nesiseke » #84469

Kotryna rašė: Tiek jau tos matematikos mūsų darbe - viską kompas padaro. Buhalteriui ne aritmetiką o mastyt, analizuot, atrinkt esmę iš krūvos š... reikia mokėt. Jei žmogus šito savybėm pasižymi ne taip svarbu kokius mokslus baigęs - bet koks mokymasis smegenėles lavina o trūkstamų žinių ir vėliau paisemt galima, kad tik noras būtų ir galvelė neštų.

Pritariu simta procentu! As jau buhalteriauju 19 metu, o siuo metu buhalteriauju vienoje JAV kompanijoje. Mokykloje isvis nekenciau matematikos ir jos ne kiek nesupratau, o ir univerkej pabaigiau ne buhalterija. o finansus. Taciau gyvenimas taip apsisuko, kad po baigimo gavau buhalteres darba. Is pradziu nekenciau isties, bet kai gavau gerai apmokama darba kooperatyve, tai ne tik kad pamegau ta darba, bet dabar netgi neisivaizuoju savo gyvenimo be sio darbo.
As manau, kad ne tiek mokslas svarbu, kiek patyrimas ir supratimas visu istatymu (Lietuvoje). Na ... bet be mokslo tai ir gero darbo negausi smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui