Tax.lt narys nezinomybe

N
Tax.lt narys nuo
2014-04-29
nezinomybe
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2014-04-29 15:02 Bendra » Laiškas iš VMI , prašo pateikti automobilių pirkimo-pardavimo sutartis » #1220852

Luka_Paciolis rašė:

Byla rašė:
Tai kad prisiverslinykavote iki ausų. Įtaria nelegalų praturtėjimą todėl ir prašo dokumentų kuriais galėtumėte pagrįsti savo pajamas už kurias įsigijote automobilį. Todėl ir prašo automobilio pirkimo sutarties, kad pardavėją paklaustų kaip su juo atsiskaitėte. Viskas čia gerai. Mauk su dokumentais į VMI.

Niekur jam mauti nereikia, jei negavo iš VMI raštiško kvietimo atvykti smile


Gavau laišką ,kuriame rašo kur ir kada atvykti ,tai reikės vykti , dėl nesugalvoju kokią veiklą sakyti ,todėl klausiu pas jus pagalbos. O dėl banko sąskaitų , kai paskambino į telefoną visą pokalbį įrašiau ,tai dabar pasiklausiau taip ir sako , yra jūsų sąskaitose įplaukų , norime jas aptarti.
2014-04-29 14:34 Bendra » Laiškas iš VMI , prašo pateikti automobilių pirkimo-pardavimo sutartis » #1220834

Luka_Paciolis rašė:
Kaip susiję automobilio pirkimas-pardavimas su maisto papildais? smile
VMI nieko nerašo apie jūsų platinamus maisto papildus...gal dabar po šio posto ir paprašys, nes jie čia irgi skaito...

Na dar man paskambino ir pasakė, dar aptarsime jūsų įplaukas į sąskaitėlę. Tai taip suprantu ,kad skaito , bet gal tiesiog aš jums irgi visos tiesos nesakau, gal iš viso net ne maisto papildus pardavinėjau ? smile Tiesiog man reikia jūsų pagalbos, gal kas nors galite pasiūlyti kaip geriau baigti šią problemą.
2014-04-29 14:18 Bendra » Laiškas iš VMI , prašo pateikti automobilių pirkimo-pardavimo sutartis » #1220825
Gavau laišką iš VMI , prašo pateikti automobilių pirkimo-pardavimo sutartis. Dabar turiu automobilį kurio vertė apie 30 tūkstančių litų ir iš viso automobilis pirktas ne iš tos veiklos uždirbtų pinigų , nes tokios sumos net nesu surinkęs pardavinėdamas maisto papildus. Taigi vykdžiau veiklą jos neįregistravęs VMI , buvo pardavinėjami maisto papildai , sumos ateidavo į banką , kurios būdavo apie 40-70 litų. Kas gali būti už tokį dalyką ? Teks susimokėti mokesčius ir ar nepakiš tas dalykas kojos , juk tokiems dalykams reikia turėti licenziją ? Tai gal pritaikys dar didesnius mokesčius ? O gal geriau sakyti pardavinėjau paslaugas , tarkim , rašiau tekstus , verčiau , braižiau, programavau. Arba gal kas nors galite pasiūlyti kokį variantą ,kad labai dideli mokesčiai nebūtų , nes aš nuo parduoto papildo uždirbdavau vos kelis litus. O pirkimo dokumentų jokių neturiu, kad įrodyti ,kad toks mažas pelnas.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui